Polis eşleri acil bir bakabilir mi

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Merhabalar, bir arkadaşım evlenme arefesinde evlenmek istediği adam polis. Kız arkadaşım ferace ve siyah eşarp takıp omuzlarından sarkıtıyor dolayısıyla biraz çarşaf gibi görünüyor. Erkek arkadaşı bunun mesleki açıdan kendisine zarar vereceğini onu böyle görenlerin kendisini tarikat üyesi zannedeceklerini dolayısıyla bu kadın böyleyse eşi de böyledir deyip sıkıntı yapacaklarını mesleki açıdan riskli olacağını söylemiş. Bir tanıdığıma sordum olur mu öyle saçma şey problem olmuyor tabii ki çocuk bahane etmiş dedi. Gerçeklik payı nedir bunun?

Merhabalar, bir arkadaşım evlenme arefesinde evlenmek istediği adam polis. Kız arkadaşım ferace ve siyah eşarp takıp omuzlarından sarkıtıyor dolayısıyla biraz çarşaf gibi görünüyor. Erkek arkadaşı bunun mesleki açıdan kendisine zarar vereceğini onu böyle görenlerin kendisini tarikat üyesi zannedeceklerini dolayısıyla bu kadın böyleyse eşi de böyledir deyip sıkıntı yapacaklarını mesleki açıdan riskli olacağını söylemiş. Bir tanıdığıma sordum olur mu öyle saçma şey problem olmuyor tabii ki çocuk bahane etmiş dedi. Gerçeklik payı nedir bunun?

benim eşimde polis canım arkadaşlarının eşleri kapalı ama öyle anlattığın tarzda değil, şu an bu cemaat dalgaları baya sıkıntılı ondan tedirgin olmuştur

Eşime sordum tamamen atmasyon beyefendi böyle duşunuyosa hanımefendi zaten vazgeçsin diyoruz biz karı koca..babam astsubaydı emekli tsk da mevcuttu böyle bir şey ama şu an tsk da bile yok..yani beyefendi hanımefendinin goruntusunu bahane ile değiştirmek istiyor..bende tesetturluyum siyah eşap takarım yakın zamanda bende siyah bir ferace alacağım.

Polis değil ama kuzenimin eşi subay. Düğünü ordu evinde yaptılar, içeriye uzun sakallı (traş olmayan) insanları almadılar mesela. Ilgisi var mı bilmiyorum söyleyeyim dedim.

Evet haklı tarafı var abartıyi sevmezler

earth_angel9 rica etsem yorumunuzu siler misiniz? Sorunuzun muhattabı ben değilim bu konu da değil. Soruma cevap almam lazım o yüzden hangi tür kapanma doğru hangi tür kapanma yanlış konunun buraya kaymasını istemiyorum nitekim yasakta zaten konumu kapattırmayın .

Fera
Insan gibi basortmek varken ferace falan nedir? Yani inanc desem o zaman normal
Kapananlar yanlis mi yapiyor?
Ferace kumaşı itibariyle incecik ferah mı ferah bir pardesu burka ya da çarşaf değil..ve her rengide mevcut..feracenin ne olduğunu bilmiyorsanız diye anlatıyorum :KK66:yazın süper oluyor..

Yani kapanma şekli biraz çarşafa benziyor dediğiniz gibi ozaman polisin dediği normal. Çünkü camaat olaylarıni haberlerden de duymussunuzdur. Normal kapansın

Konumu okuyan arkadaşlardan da earth_angel9'a cevap vermemelerini rica ediyorum konuyu saptırmamak adına.

yani bizde bilemedik aslında çarşaf giymiyor yani siyah eşarp siyah ferace polis eşlerinin çarşaf giymesi yasak mı acaba? vallahi bende vazgeçmesi taraftarıyım zira başından beri falso bu çocuk.

Paralelle nasıl bağlantı kuruyorlar ya çarşaf : Paralel ?

ferace giymenin aslında çok dogru ve gerçek tesettürü yansıtgını vs.yazıcam ama dini konuya giricek o yüzden polis dogru söyliyebilir yani duymuştm böyle şeyler arkadasın baş örtüsünün rengini siyah degil de başka renkler taksa belki fazla dikkat çekmez :KK66:

ferace giymenin aslında çok dogru ve gerçek tesettürü yansıtgını vs.yazıcam ama dini konuya giricek o yüzden polis dogru söyliyebilir yani duymuştm böyle şeyler arkadasın baş örtüsünün rengini siyah degil de başka renkler taksa belki fazla dikkat çekmez :KK66:
oda işte sırf bu adamla evlenmek için inancımdan taviz vermek istemiyorum diyor arada kaldı

Madem konu açıp yorum bekliyorsunuz neden sadece sizi mutlu edicek yorumlar istiyorsunuz anlamadım..isteyen istedigi şekilde cevap verir kırıcı olmadığı sürece...haksizmiyim sizce...

Arkadaşınızın nişanlısı eşinin öyle giymesini istemiyor ve işini bahane etmiş olabiliro_O
Polis eşlerinin giyimleri ile kimse ilgilenmez :KK39:
Siyah eşarp ferace giyen polis esleri var:KK51:

oda işte sırf bu adamla evlenmek için inancımdan taviz vermek istemiyorum diyor arada kaldı
iyide baş örtüsünün rengini degiştirerek tesettürden sıyrılmıcak ki .. eger gercekten her şey tamsa kolaylık saglıyabilir ilişkisi adına en azından feraceden biraz farklı olur rengi öyle çok açık renklere çok gerek yok mesela mor lacivert koyu yeşil falan olabilir

E yani bence de kapkara olmak zorunda mi
daha hoş renkler de var
daha yaşı genç muhtemelen ne gerek var

Madem konu açıp yorum bekliyorsunuz neden sadece sizi mutlu edicek yorumlar istiyorsunuz anlamadım..isteyen istedigi şekilde cevap verir kırıcı olmadığı sürece...haksizmiyim sizce...
Hanımefendinin yaptığı yorumdan mutsuz olduğum için değil sorduğu sorunun merciisi burası olmadığı ve burada bu konunun konuşulması yasak olduğu için sorusunu silmesini talep ettim. Burası kadınlar kulübü, diyanetin web sitesi değil. Diğer şekilde kapananlar yanlış mı yapıyor demiş bu yüzden bu sorunun muhattabı ben değilim dedim.

X