polis esleri yardim

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
32
Mrb polis eşleri bende polis esiyim ve 7 aydir evliyiz ben calismiyorum ve esi calismayanlara es yardim parasi varmis aylik 160..Esim dilekçe uç kere verdi ama ulasmamis ellerine yarin tekrar basvurucaz acaba bu para elimize toplumu geçer yoksa başvurduğumuz andan itibaren mi bilen veya basina gelen varsa yardim lütfen

E="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39231884, member: 503612"]canım eşim polis ankarada çalışırken maaş işine o bakıyodu geçmişe dönük hesaplamaları gerekir dedi[/QUOTE]
Nasil yani anlayamadım cnm smdi düşününce nerden Baksan 900 elimizde olucak birazda zordayiz zaten inşallah toplu verilir

E="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39231884, member: 503612"]canım eşim polis ankarada çalışırken maaş işine o bakıyodu geçmişe dönük hesaplamaları gerekir dedi
Nasil yani anlayamadım cnm smdi düşününce nerden Baksan 900 elimizde olucak birazda zordayiz zaten inşallah toplu verilir[/QUOTE]

valla tatlım özellikle götürdüm okuttum konunu öyle dedi

Canım bak ne diyo dilekçe verdim dikkate almadılar diye bişey olmaz dilekçeye en gec 15 gün içinde cevap verilir işlemi yapılır ilk dilekçesinin örneği kendinde ya da özlük dosyasında vardır o dilekçe tarihinden itibaren yaparlar diyo ama emniyete keyfiyet de var yapacak adam geçmişe dönük yapmak isterse hiçbir yasal sıkıntı yok ama tamam bu aydan itibaren verilir de diyebilir diyo

X