- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Bana lojman demeyin
Urfa'dayiz şu an ve 3 yıldır neler çekiyorum. Berbat.
Yaza gidiyoruz inş.
hayirlisi o kadar mi kotu komsuluk iliskisi bakimindan mi soyluyosunuz
Canım polis eşi değilim ama :) Artvin şark oluyorsa askerler için şark oluyor orası çok iyi, en olaysız yer :)
Bir de kankam polis Van'da görev yapıyor oda memnun oradan...
Canım polis eşi değilim ama :) Artvin şark oluyorsa askerler için şark oluyor orası çok iyi, en olaysız yer :)
Bir de kankam polis Van'da görev yapıyor oda memnun oradan...
artvin evet var ama sanirim baya zor gelir :)) evet van i yazmayi dusunuyoruz canim
Polis eşi değilim ama Polis çocuğuyum.Babası bütün şark hizmetlerini yapmış bir Başkomiser kızı olarak söyleyebilirimki
Ardahan
Iğdır
Van
Bunlar en iyileri.Hepisinde en az 1 yılda olsa yaşamışlığımız var En önce Ardahan'ı tavsiye ederim.Neden mi? Çünkü Ardahandaki Polis lojmanları (merkez için konuşuyorum) tam bir efsane.Çünkü içinde çocuk parkı bahçeleri olan,evlerinin içi geniş olan,kaloriferli bir yer.Site içerisinde polis büfesi var ve herşeyi çok daha uygun fiyata alıyorsunuz.Ayrıca o sitede oturan polis çocuklarının okula gitmesi için birde emniyetin aracı var.Ve lojman İl Emniyet Müdürlüğünün ortalama 15-20 ADIM arkasında kalıyor Yakıt dahil 300-350 civarı kirasıda.Yani çok fena derece Ardahan diyorum o yüzden.Iğdır'a gelirsek.Iğdırda hem merkezde hem Aralık ilçesinde yaşadık.Merkezde polis lojmanlarında değildik bi fikrim yok ama Aralık'ta yine evler geniş kaloriferli Karakolun bahçesinin içinde lojman ve çocuk parkı.İki lojman binasınında alt katında ne denirdi adına unuttum ama eğlence yeri var.Masalar okey bilardo filan.Ama erkekler değil hep kadınlar kullanırdı.Annemin altın günleride orda olmuştur misal Etrafı kapalı arkası devlet hastanesi oldukça güzel bi yerdi.İlçe nasıl diye sorarsanız sosyal aktivite içerisine girebiliceğiniz bir yer değil ama çok küçük oldğu için tüm polis hanımları çocukları hatta bayan polisler hep beraber hop birlikte makaranın şamatanın dibine vuruyorlardı.Balkondan bakıncada tam önünüzde çocuk parkı var çocuktan yanada sıkıntı yok.Karakol park evler aynı bahçede işte siz düşünün yani güzelliği
Van'a gelirsek bitek merkezini biliyorum orda yaşadık ama lojmanda değil.Fakat lojmanların ordada güzel olduğunu biliyorum sadece boş daire yoktu o yüzden lojmanda kalmadık.İl olarakta Van inanılmaz güzeldir ve hatta büyük şehirdir pek doğu gibi değil baya gelişmişlik mevcut.
sagol canim aydinlattigin icin bizde van i yazmayi dusunuyoduk peki bu illerde hangisinde lojman cikma ihtimali yuksek
En yüksek ihtimal Ardahan.Iğdır Aralık içinde bi fikrim yok.Ama Ardahan %90 çünkü oldukça büyük bir site ve ben Lojmanda oturmayan polis görmedim Ardahan Merkezde.Şuan babamda onaylıyor Çünkü yaklaşık 6-7 Binadan oluşan bir sürü dairesi olan bir lojman orası.
sagol canim ilk siraya ardahan yazicaz :)) tesekkur ederim
Bakkaldan çok pavyon birahane var kız Artvinde.
Artvin'i çook iyi biliyorum. Suç oranı en düşük illerden birisi, okuma oranı en yüksek illerden birisi. İnsanları aydın, ve polisi askeri sever. Ayrıca oldukça bakkal, market vs. mevcut, şu ada kayak merkezi bile var. Çok fazla turist gelir, rafting yapmak için, yeryüzünde ki cennet gibi bir yer. Havası tertemiz, karagöl diye bir yeri var tablo gibi, yani kısca bildiğim hatta çok iyi bildiğim bir yer. Bilmediğim konular hakkında konuşmam.