• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha
Bizim bi komşuda böyle yapmıştı yardımcı oldular. Kadını o kavga gürültünün içinden çekip çıkardılar. Lütfen çekinmeyin

Bizim bi komşuda böyle yapmıştı yardımcı oldular. Kadını o kavga gürültünün içinden çekip çıkardılar. Lütfen çekinmeyin
Nasıl oldu ben polisi arasam durumumu anlatsam eşyalarımı hazırlayıp beni otobüs terminaline götürürlermi acaba

Nasıl oldu ben polisi arasam durumumu anlatsam eşyalarımı hazırlayıp beni otobüs terminaline götürürlermi acaba devamlı ne varsa yoksa kendi rahatlığı her şey düzgün huzursuzluk olmayacak bunları istiyor hayat böyle gitmiyor ailesine anlatıyor beni devamlı sorunlu gösteriyor aileside bana bir psikoloğa bakın gerekirse ilaç kullan gibi şeyler söylüyorlar eşim zaten kullanıyor kendisi çok yoruldum

Götürürler sen eşyalarını al git anlat bunları hemen yardımcı

Götürürler sen eşyalarını al git anlat bunları hemen yardımcı olurlar
Bebeğim var 10 aylık eşyalarımı önceden hazırlasam sonrasında polisi arasam yardımcı olup beni otobüs terminaline götürürlermi yoksa ifade tutanak falan alınır öyle mi götürürler

Evde şuan güvende misiniz? Eğer öyleyse yarın sakin bir kafayla eşinizle boşanmak istediğinizi söyleyin tabi istiyorsanız.Güvende değilseniz polis eşliğinde çıkarsınız

Evde şuan güvende misiniz? Eğer öyleyse yarın sakin bir kafayla eşinizle boşanmak istediğinizi söyleyin tabi istiyorsanız.Güvende değilseniz polis eşliğinde çıkarsınız
Güvendeyim ama psikolojik olarak değil çok yoruldum devamlı tartışma kavga yaşanınca istemiyorum seni soğudum boşanalım dedikçe yoruldum bende kalmak istemiyorum tamam deyip yapmaz bende kesin bir daha dönmemek adına gitmek istiyorum zaten çocuğumlada ilgilenmiyor sabah akşam ben çocuğuma bakıyorum geceleri ilaç kullanıyor diye yanında yatmıyoruz beyefendi uyuyor sabah kalkmıyor babası dükkanını açıyor beyefendi 1 de gidiyor

Güvendeyim ama psikolojik olarak değil çok yoruldum devamlı tartışma kavga yaşanınca istemiyorum seni soğudum boşanalım dedikçe yoruldum bende kalmak istemiyorum tamam deyip yapmaz bende kesin bir daha dönmemek adına gitmek istiyorum zaten çocuğumlada ilgilenmiyor sabah akşam ben çocuğuma bakıyorum geceleri ilaç kullanıyor diye yanında yatmıyoruz beyefendi uyuyor sabah kalkmıyor babası dükkanını açıyor beyefendi 1 de gidiyor
Durumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, eşimle geçinemiyoruz beni otogara bırakın mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.

Durumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, beni otogara bırak mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.
Psikolojik şiddet görüyorum aslında darp önceden oldu ama baya 1 ay oldu

Durumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, beni otogara bırak mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.
Psikolojik şiddet görüyorum aslında darp önceden oldu ama baya 1 ay
Paraniz mi yok yani otobüse gidecek taksi parasi yada otubus için bilet parası falan mı talep edeceksiniz polisden bunu anlamadım
Evet aslında

Tamam ozmn ifade alırlar akabinde beni ailemin yaşadığı şehire gönderin diye söyle muhakkak yardımcı olurlar fakat şikayetçi olup olmadığın sorulur eşin ifadeye çağrılır

sabahın şerri gecenın hayrından iyidir . suan evden çıksanız bebekle karakol otogar rezil olma durumunuz var . Sabah ola hayr ola bekleyin madem güvendesiniz sabah aileniz gelemese bile para yollasınlar hesabınıza gidersiniz .sonuçta başka odadaymış size zararda vermıyormus 10 aylık bebegı rezil etmeyin . Güneş doğunca çıkarsınız 1 e kadar uyuyanın sizden haberi olmaz .

sabahın şerri gecenın hayrından iyidir . suan evden çıksanız bebekle karakol otogar rezil olma durumunuz var . Sabah ola hayr ola bekleyin madem güvendesiniz sabah aileniz gelemese bile para yollasınlar hesabınıza gidersiniz .
Şuan çıkmayacağım evden aslında şundan dolayı polisi çağırmak istiyorum giderken engel olurlar ailesi gelir rezillik yapılır diye korkuyorum ailem gönderir parayı ben ifademi verip eşimi bile görmek istemiyorum gitmek istiyorum sadece

Şuan çıkmayacağım evden aslında şundan dolayı polisi çağırmak istiyorum giderken engel olurlar ailesi gelir rezillik yapılır diye korkuyorum ailem gönderir parayı ben ifademi verip eşimi bile görmek istemiyorum gitmek istiyorum sadece
Hergun normal davrandığınız şekil davranırsanız o gittikten sonra çıkarsınız ama aile apartmanındaysanız falan işiniz zorlaşır . Suan telefonda konuşmanızı yakalayıp size sıkıntı yapmasın kades uygulaması indirip hazırlandıktan sonra basın 5 dk da mahallenizden sorumlu devrıye ekipleri gelir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X