- 26 Kasım 2025
- 52
- -23
- 1
- 30
- Konu Sahibi mercankoskum
-
Bizim bi komşuda böyle yapmıştı yardımcı oldular. Kadını o kavga gürültünün içinden çekip çıkardılar. Lütfen çekinmeyinBir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha
Nasıl oldu ben polisi arasam durumumu anlatsam eşyalarımı hazırlayıp beni otobüs terminaline götürürlermi acabaBizim bi komşuda böyle yapmıştı yardımcı oldular. Kadını o kavga gürültünün içinden çekip çıkardılar. Lütfen çekinmeyin
Bizim komşu eşiyle tartışmıştı insanlarda araya girip kadının gitmesine engel olunca polisi çağırdı. Bildiğim kadarıyla yardım ediyorlar sonuçta işleri bu.Nasıl oldu ben polisi arasam durumumu anlatsam eşyalarımı hazırlayıp beni otobüs terminaline götürürlermi acaba
Nasıl oldu ben polisi arasam durumumu anlatsam eşyalarımı hazırlayıp beni otobüs terminaline götürürlermi acaba devamlı ne varsa yoksa kendi rahatlığı her şey düzgün huzursuzluk olmayacak bunları istiyor hayat böyle gitmiyor ailesine anlatıyor beni devamlı sorunlu gösteriyor aileside bana bir psikoloğa bakın gerekirse ilaç kullan gibi şeyler söylüyorlar eşim zaten kullanıyor kendisi çok yoruldum
Götürürler sen eşyalarını al git anlat bunları hemen yardımcı
Bebeğim var 10 aylık eşyalarımı önceden hazırlasam sonrasında polisi arasam yardımcı olup beni otobüs terminaline götürürlermi yoksa ifade tutanak falan alınır öyle mi götürürlerGötürürler sen eşyalarını al git anlat bunları hemen yardımcı olurlar
Sizi alıp karakola götürürler orda ne gerekiyorsa alırlar .Bebeğim var 10 aylık eşyalarımı önceden hazırlasam sonrasında polisi arasam yardımcı olup beni otobüs terminaline götürürlermi yoksa ifade tutanak falan alınır öyle mi götürürler
Güvendeyim ama psikolojik olarak değil çok yoruldum devamlı tartışma kavga yaşanınca istemiyorum seni soğudum boşanalım dedikçe yoruldum bende kalmak istemiyorum tamam deyip yapmaz bende kesin bir daha dönmemek adına gitmek istiyorum zaten çocuğumlada ilgilenmiyor sabah akşam ben çocuğuma bakıyorum geceleri ilaç kullanıyor diye yanında yatmıyoruz beyefendi uyuyor sabah kalkmıyor babası dükkanını açıyor beyefendi 1 de gidiyorEvde şuan güvende misiniz? Eğer öyleyse yarın sakin bir kafayla eşinizle boşanmak istediğinizi söyleyin tabi istiyorsanız.Güvende değilseniz polis eşliğinde çıkarsınız
O zaman ben önceden hazırlayayım eşyalarımı bebeğimi her şeyi sonra ararım polisi gelirlerSizi alıp karakola götürürler orda ne gerekiyorsa alırlar .
Durumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, eşimle geçinemiyoruz beni otogara bırakın mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.Güvendeyim ama psikolojik olarak değil çok yoruldum devamlı tartışma kavga yaşanınca istemiyorum seni soğudum boşanalım dedikçe yoruldum bende kalmak istemiyorum tamam deyip yapmaz bende kesin bir daha dönmemek adına gitmek istiyorum zaten çocuğumlada ilgilenmiyor sabah akşam ben çocuğuma bakıyorum geceleri ilaç kullanıyor diye yanında yatmıyoruz beyefendi uyuyor sabah kalkmıyor babası dükkanını açıyor beyefendi 1 de gidiyor
Psikolojik şiddet görüyorum aslında darp önceden oldu ama baya 1 ay olduDurumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, beni otogara bırak mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.
Psikolojik şiddet görüyorum aslında darp önceden oldu ama baya 1 ayDurumunuzu anlayabiliyorum ama sizinki polislik bir mesele değil. Güvendeyim ama psikolojim iyi değil, kocamla geçinemiyoruz diyosunuz. Bu polisin görev alanı değil ki. Polisi aradığınızda eşiniz darp mı etti, tehdit mi etti ne oldu diyecek, beni otogara bırak mı diyeceksiniz? Sabah olunca bir taksi çağırın derim ben.
Evet aslındaParaniz mi yok yani otobüse gidecek taksi parasi yada otubus için bilet parası falan mı talep edeceksiniz polisden bunu anlamadım
Şuan çıkmayacağım evden aslında şundan dolayı polisi çağırmak istiyorum giderken engel olurlar ailesi gelir rezillik yapılır diye korkuyorum ailem gönderir parayı ben ifademi verip eşimi bile görmek istemiyorum gitmek istiyorum sadecesabahın şerri gecenın hayrından iyidir . suan evden çıksanız bebekle karakol otogar rezil olma durumunuz var . Sabah ola hayr ola bekleyin madem güvendesiniz sabah aileniz gelemese bile para yollasınlar hesabınıza gidersiniz .
Hergun normal davrandığınız şekil davranırsanız o gittikten sonra çıkarsınız ama aile apartmanındaysanız falan işiniz zorlaşır . Suan telefonda konuşmanızı yakalayıp size sıkıntı yapmasın kades uygulaması indirip hazırlandıktan sonra basın 5 dk da mahallenizden sorumlu devrıye ekipleri gelir .Şuan çıkmayacağım evden aslında şundan dolayı polisi çağırmak istiyorum giderken engel olurlar ailesi gelir rezillik yapılır diye korkuyorum ailem gönderir parayı ben ifademi verip eşimi bile görmek istemiyorum gitmek istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?