• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Ben sizi çok iyi anladım size yüklenilen mesajları dikkate almayın çok doğru hareket etmişsiniz bu ülkede kadınlarımız neler çekiyor haberleri hiç mi okumuyorlar polise ifade verip kolluk kuvvetleri ile gitmeniz çok mantıklı bir karar yarın öbür gün boşanma davasında da kusurlu olarak gözükmezsiniz karşı tarafa boşanmak istediğinizi dile getirip de gitseniz ailesinden veya kendisinden nasıl tepki alacağını bilmiyorsunuz herkes medeni değil bu ülkede maalesef söylemeden gitseniz kusurlu olursunuz polise ifade verip gitmeniz çok mantıklı bir karar
Kesinlikle ayrıca arkadaşımın avukat arkadaş var onunlada görüştüm bilgi aldım kaçar gibi gidersem karşı taraf benim adıma gidip suç duyurusunda iddiasında bulunur kaçırdı diye aranan kaçak konumunda da olabiliriz durumu var o yüzden bu şekilde yardım talep ettim bebeğim ve eşyalarım olduğu için kendim karakola gidemedim maalesef bu da devletimin polisinden vatandaş olarak en doğal hakkımdır

OiEvet konu tam da bu aslında ama konu sahibine yüklenmişler de yüklenmişler adam sabah uyandığında karakola gidip çocuğunu kaçırdığını evi terkettiğini söylese anne suçlu sayılacak konu sahibi mantıklı davranmış usulüne göre
Konudaki adam ne kadını ne çocuğu istiyor, gidersen git diyor. Hamileyken bile git aldır demiş. Adamın ne olduğu belli, ilk karısı defetmiş boşamış. Bile isteye arızalı psikopat adamlarla evleniyorlar, o yetmiyor masum çocukların vebalini alıyorlar. Karısıyla niye boşandığını araştırsa belki bu tuzağa düşmezdi.

Adamın iki lafından biri boşanmak istiyorum. Niye anlaşmalı boşanılmıyor, niye kavgasız şiddetsiz ayrılma imkanı varken ayrılınmıyor? Polis niye gelip taksi hizmeti verip otogara götürüyor? Adam öğlen 1'e kadar yatıyormuş. Bu kadın gün içinde bebekle yürüyüşe parka gitmiyor mudur hiç? Burası küçük tatil kasabası diyor, hepimiz biliriz tatil yörelerinde o polis merkezi yürüme mesafesindedir. Bana engel olurlar gidemem diyor ama adam uyuyormuş zaten. 10 aylık bebekle normal parka gitsen kabin bavulu gibi çantayla çıkıyorsun evden. Gideceğin yer ailenin evi, kaçman gerekiyorsa oturup bavul hazırlamazsın. Çocuk daha doğmadan aldıracaksın diyen yüzüne bakmayan adam çocuk kaçırdın diyecekmiş. Anlattığı profilde adam bayram yapıyordur şimdi kurtuldum ikisinden de diye.

Ben elimde tuzlukla hazır beklemeyenlerdenim. Kadınlara fiziksel psikolojik şiddet uygulayan herifler bir köşede gebersin ama bu konuda mağduriyet görmüyorum. İnsan gibi düzgünce soru soruyorsun orta parmakla cevap veriliyor. Size iyi duyar kasmalar.

37 yaşımdayım hamdolsun bir veya iki kez ambulans çağırmışımdır çok yanlış kişiye yazıyorsunuz bu cümleleri konu sahibinin yazdıklarını okudum ve doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Emniyet içinde geçerli aynı durum neyse gerçekten laf anlatılacak insan değilsiniz, orada konu sahibini ilgilendirmiyor dediniz ya konu benim için bitti gerçekten.
Evi terk eder gider aynı günde boşanma dilekçesini verir bitti gitti. Yok evi terk ederse şöyle sayılır yok çocuğu kaçırdı sayılır zaten üsttede avukat dedi demiş kafadan atıyor.
Bir kez daha okuyun “bebeğim olduğu ve bebeğin eşyaları olduğu için“ kendisi karakola gidememiş. Sebebi bu yani, güvenlik değil.

Valla hayatım beni istemeyen ve benim inatla yapıştığım bir kocam yok. Taksiye verecek param da var. Polisi boş yere meşgul eden biri de değilim. Gelen yoruma orta parmak işareti yollayacak kadar edepsiz de değilim. Acaba hangimiz kötü ve acin
Bir hayatım diyecek kadar benimle gereksiz laubali söylemlerle konuşamazsın hadsiz birisin öyle olduğun için o emojiyi hakettin edebi öğren edepsizden demişler bak öğrendin acınası bşr bir hayatın olduğuna eminim saldırmandan belli git aşı ol kuduz olmuşa benziyorsun 🤣

Konudaki adam ne kadını ne çocuğu istiyor, gidersen git diyor. Hamileyken bile git aldır demiş. Adamın ne olduğu belli, ilk karısı defetmiş boşamış. Bile isteye arızalı psikopat adamlarla evleniyorlar, o yetmiyor masum çocukların vebalini alıyorlar. Karısıyla niye boşandığını araştırsa belki bu tuzağa düşmezdi.

Adamın iki lafından biri boşanmak istiyorum. Niye anlaşmalı boşanılmıyor, niye kavgasız şiddetsiz ayrılma imkanı varken ayrılınmıyor? Polis niye gelip taksi hizmeti verip otogara götürüyor? Adam öğlen 1'e kadar yatıyormuş. Bu kadın gün içinde bebekle yürüyüşe parka gitmiyor mudur hiç? Burası küçük tatil kasabası diyor, hepimiz biliriz tatil yörelerinde o polis merkezi yürüme mesafesindedir. Bana engel olurlar gidemem diyor ama adam uyuyormuş zaten. 10 aylık bebekle normal parka gitsen kabin bavulu gibi çantayla çıkıyorsun evden. Gideceğin yer ailenin evi, kaçman gerekiyorsa oturup bavul hazırlamazsın. Çocuk daha doğmadan aldıracaksın diyen yüzüne bakmayan adam çocuk kaçırdın diyecekmiş. Anlattığı profilde adam bayram yapıyordur şimdi kurtuldum ikisinden de diye.

Ben elimde tuzlukla hazır beklemeyenlerdenim. Kadınlara fiziksel psikolojik şiddet uygulayan herifler bir köşede gebersin ama bu konuda mağduriyet görmüyorum. İnsan gibi düzgünce soru soruyorsun orta parmakla cevap veriliyor. Size iyi duyar kasmalar.
Buradaki polis sen misin yada taksici misin bacım ne konuşuyorsun yaa

Bir hayatım diyecek kadar benimle gereksiz laubali söylemlerle konuşamazsın hadsiz birisin öyle olduğun için o emojiyi hakettin edebi öğren edepsizden demişler bak öğrendin acınası bşr bir hayatın olduğuna eminim saldırmandan belli git aşı ol kuduz olmuşa benziyorsun 🤣
Bu ne üslup ya? Mahalle mi burası?

Acınız o kadar büyük ki burda size dünden beri yol göstermeye çalışanlara işiniz bitince saldırmaya baslamişsiniz.Siz kendiniz zarar vermez yazmışsınız,sonra şiddeti var diyorsunuz.Tutanagi at diyen kimlik bilgilerinizi istememiş ona bile gerilmişsiniz.Allah kolaylık versin eğer anlattıklarınız gerçekse ne diyim.

Bebeğinin üç ay doğduğunu söyledi. Hepimiz de armut gibi bakıp bu trolle kavga ediyorsunuz. Beş ay erken doğduğunu söylese yine inanırsınız siz.
Avukat evden gidersen aranan kaçak durumunda olabilirsin demiş asgsdhshhs

Kesinlikle ayrıca arkadaşımın avukat arkadaş var onunlada görüştüm bilgi aldım kaçar gibi gidersem karşı taraf benim adıma gidip suç duyurusunda iddiasında bulunur kaçırdı diye aranan kaçak konumunda da olabiliriz durumu var o yüzden bu şekilde yardım talep ettim bebeğim ve eşyalarım olduğu için kendim karakola gidemedim maalesef bu da devletimin polisinden vatandaş olarak en doğal hakkımdır
Bunların hepsi 24 saat içinde mi oldu? Hem polis nakliye işini organize ettiniz hem kanuni haklarınızı öğrendiniz hem bavullarınızı hazırladınız öyle mi? Ve polis gelip nedir ne değildir sormadan, karşı tarafın ifadesini almadan, şikayet tutanağı tutmadan nakliyeci gibi eşyaları sırtladı yükledi gittiniz mi?

Acınız o kadar büyük ki burda size dünden beri yol göstermeye çalışanlara işiniz bitince saldırmaya baslamişsiniz.Siz kendiniz zarar vermez yazmışsınız,sonra şiddeti var diyorsunuz.Tutanagi at diyen kimlik bilgilerinizi istememiş ona bile gerilmişsiniz.Allah kolaylık versin eğer anlattıklarınız gerçekse ne diyim.
Kötü konuşana art niyetli insanlara karşı nasıl konuştuysa cevabım aynı şekilde döner yol gösterenlere çok teşekkür ediyorum kalbimden diliyorum iyi insanlara yolları açılsın işleri kolay güzel olsun ama bana saldırıcı kötü yazanlara cevabım acım var bu benim acım acımı burda saldırarak anlatmadım bilmem anlatabiliyor muyum ya da siz anlatabiliyor musunuz ne bu yaa yeter kuduz gibi saldırı mesajları çok şükür yolumdayım bebeğimle güvendeyim ne biçim insanlarsınız Allah sizin kalplerinize merhamet versin

Bebeğinin üç ay doğduğunu söyledi. Hepimiz de armut gibi bakıp bu trolle kavga ediyorsunuz. Beş ay erken doğduğunu söylese yine inanırsınız siz.
Tabi canım troll ya da senaryo yazıyor. Duyarcılar da damladı zaten. Benim bu kadar sorma nedenim gerçek mi değil mi anlamak içindi. Çelişki çok, yalan yalanı doğurdu. Birazdan üyelik iptali gelir sanki. Şu an gerçekten mağduriyet yaşayan, kocasından eziyet şiddet gören kadınlar adına ben utandım.

Bunların hepsi 24 saat içinde mi oldu? Hem polis nakliye işini organize ettiniz hem kanuni haklarınızı öğrendiniz hem bavullarınızı hazırladınız öyle mi? Ve polis gelip nedir ne değildir sormadan, karşı tarafın ifadesini almadan, şikayet tutanağı tutmadan nakliyeci gibi eşyaları sırtladı yükledi gittiniz mi?
İyi misin bacım yaa 😂

Konudaki gelişmeleri okuyunca aklıma bu sene açılan başka bir konu geldi. O konudaki üye, kayınvalidesiyle yaşıyordu ve açtığı konuda milletle kavga edip linç yedi, banlandı. 10 gün sonra geldi kayınvalideme köyde ev yaptırıyoruz, artık beraber yaşamıycaz kudurun, temeli bile atıldı evin yazmıştı. Hiçbirimiz inanmadık 10 günde ev yaptırmaya başladıklarına. Sonra bakın evin temeli diye bir foto attı, googleda arattım sahibindenden bulup koymuştu fotoyu 🙃 sonra tabi daha yazmadı konuya.

Kısacası şu sitede bir konu açılınca zaman bükülmesi oluyor ve olaylar jet hızıyla çözülüyor. Keşke gerçekten öyle olsaydı ama bakın ben haklıyım hırsından üyeler salladıkça sallıyor. Konu sahibi polise gidersem şöyle olur, gidicem tabii tarzı mesaj yazdıktan 40 dk sonra polise gittim yola bile çıktım yazmış. Bana o olayı hatırlattı. Yani inşallah gerçekten sorunları çözülür daha diyecek bir şeyim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X