• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Üç dakika içinde mi🤣🤣🤣 yalan söylemek zeka işidir. Yeterli değilseniz hiç girismeyin 😏
Ben dün gece yazdım sabah karokolu aradım hazırlandıktan sonra detaylı şekilde anlattım eşimden şikayetçi olmadım gerekli bilgileri verdim beni bebeğimle bıraktılar otobüse hatta koltuğa kadar bayan polis

Sağolsun çok yardımcı oldular Allah sizin gibileri insanlık adına sosyal bir kurumda bulundurmasın ne biçim yorumlar ithamlar var kötü kalpli iyi niyet içermeyen empati kurulmamış cevaplar sırf cevap olsun diye
Ne yapıldı ne söylendi, süreci yazar mısınız? Polis gelip evden alıp otogara mı götürdü? Tutanak tutulmuştur mutlaka, var mı elinizde evrak?

Bir vukuat yoksa polis niye sizi evden alsın veya siz karakola giderseniz polis sizi neden otogara bıraksın? Polis taşımacılık yapmakla mı yükümlü? Kaç kişi polisler sizi bırakır yazmış. İşleri güçleri yoktu polislerin. Taksiyle gidin en kötü.
Belki vardı sizene bacım

Ne yapıldı ne söylendi, süreci yazar mısınız? Polis gelip evden alıp otogara mı götürdü? Tutanak tutulmuştur mutlaka, var mı elinizde evrak?
Tutanak elbette tutuldu ben yaşadığım olayları anlattım sadece şikayetçi olmadım gitmek istediğimi bebeğim olduğu için bu şekilde yardım talep ettiğiöi belirttim

Ben dün gece yazdım sabah karokolu aradım hazırlandıktan sonra detaylı şekilde anlattım eşimden şikayetçi olmadım gerekli bilgileri verdim beni bebeğimle bıraktılar otobüse hatta koltuğa kadar bayan polis
Yoo daha 50 dk önce kavga ediyordun buradaki biriyle, götürürler götürmezler diye🤣 en son evi terkettim diye buraya yazan kadının yalanı öyle bir patladı ki hesabı kapatıp kaçtı 🤣

Kendi kendime gidemem polisi devreye sokmam gerekli beni direk evden kaçtı çocuğumu kaçırdı diye ihbar yapabilir o yüzden ifademi şikayetimi verip güvenli şekilde ayrılmak istiyorum
Bu konuda çok haklısınız herhangi bir sebep olmaksızın çocuğu alıp evden gitmek sizi yarın öbür gün boşanma davasında kusurlu gösterir polise ifade verip gitmeniz çok mantıklı sonuçta ayrılmak istiyorsunuz ve evden haber verip de giderken sorun çıkmasından korkuyorsunuz.

Tutanak elbette tutuldu ben yaşadığım olayları anlattım sadece şikayetçi olmadım gitmek istediğimi bebeğim olduğu için bu şekilde yardım talep ettiğiöi belirttim
Kişisel bilgileri, isim adres ilçe vs silip o tutanağı burada paylaşır mısınız? Belki sizin durumunuzda olan başkaları da vardır, orada yazılanlar yardımcı olur. Ayrıca çocuğun durumu ne, yani babası izin verdi mi götürmenize?

Nasıl yani otogara gitmek için polis mi çağırdınız 😱 ve geldiler mi inanamıyorum. Biri size polislerin meslek tanımını öğretsin.
Aslında yanlış yapmamış gerekli birimlere bildirmiş eğer evden çıkarken kimseye haber vermeksizin herhangi bir sorun olmadan çocuğu alıp gitmesi yani terk etmesi açılacak boşanma davasında kendisini kusurlu duruma düşürebilir konu sahibi mantıklı davranmış

Yoo daha 50 di önce kavga ediyordun buradaki biriyle, götürürler götürmezler diye🤣 en son evi terkettim diye buraya yazan kadının yalanı öyle bir patladı ki hesabı kapatıp kaçtı 🤣

Ona sana ne buna sana ne.. adam senden kurtulmak istemekte haklı galiba. Hem madem bize ne niye konu açtın?
Hadi bacım ben dün aldım güzel arkadaşlardan zaten erkenden işlerimi hazırlık yaptım görüştüm
Kişisel bilgileri, isim adres ilçe vs silip o tutanağı burada paylaşır mısınız? Belki sizin durumunuzda olan başkaları da vardır, orada yazılanlar yardımcı olur. Ayrıca çocuğun durumu ne, yani babası izin verdi mi götürmenize
Aslında yanlış yapmamış gerekli birimlere bildirmiş eğer evden çıkarken kimseye haber vermeksizin herhangi bir sorun olmadan çocuğu alıp gitmesi yani terk etmesi açılacak boşanma davasında kendisini kusurlu duruma düşürebilir konu sahibi mantıklı davranmış
Bence size öğretsin

Bir vukuat yoksa polis niye sizi evden alsın veya siz karakola giderseniz polis sizi neden otogara bıraksın? Polis taşımacılık yapmakla mı yükümlü? Kaç kişi polisler sizi bırakır yazmış. İşleri güçleri yoktu polislerin. Taksiyle gidin en kötü.
O kadar yanlış düşünüyorsunuz ki bu ülkede hiç haber okunuyor musunuz duymuyor musunuz onu anlamadım bu konular hakkında bilginiz mi yok

Bu konuda çok haklısınız herhangi bir sebep olmaksızın çocuğu alıp evden gitmek sizi yarın öbür gün boşanma davasında kusurlu gösterir polise ifade verip gitmeniz çok mantıklı sonuçta ayrılmak istiyorsunuz ve evden haber verip de giderken sorun çıkmasından korkuyorsunuz.
Evet çünkü karşımdski kişi manipülasyonu güçlü kişi zaten beni iyice kendine bağımlı hale getirmekti çok yoruldum sesimi çıkardığımda zaten şiddetini görüyordum sol bileğiö ödem var şiş ve ağrıyor bileğimi incitti kafama ve yüzüme vurdu Yeni değil yeni olsaydı darp raporu alırdımve ayrıca gebelik zehirlenmesi diye bir durum yaşadım ve bebeğimle ölümden döndük diyebilirim bazılarına bazı şeyler çok kolay yazmak rabbim imtihan etmesin onları da

n’aptınız ? Kadesi kesinlikle indirin sizi incittigi zaman hemen basin polisler hemen geliyor sonrasinda gitmek istediginiz yeri soyleyin. Eğer habersiz kendiniz giderseniz yarın obur gun çocuğu kacirma durumuna dusersiniz
Evet konu tam da bu aslında ama konu sahibine yüklenmişler de yüklenmişler adam sabah uyandığında karakola gidip çocuğunu kaçırdığını evi terkettiğini söylese anne suçlu sayılacak konu sahibi mantıklı davranmış usulüne göre

O kadar yanlış düşünüyorsunuz ki bu ülkede hiç haber okunuyor musunuz duymuyor musunuz onu anlamadım bu konular hakkında bilginiz mi yok
Ya niloya konuyu okumamışsın doğru düzgün ama yargı dagitiyorsun. Kadın kaynanam kal derse ve ikna olursam gibi saçma sapan bi sebepten polis beni terminale taşısın diyor. Adam bosanalim diyor kadın direniyor. Burada polislik ne var? Yapılacak şey gidip efendi gibi boşanıp velayeti alıp istediği yere gitmek. Döven yok kovan yok çocuğu isteyen zaten yok.. yolu daha konforlu gitmek için devletin polisine taşıyıcı muamelesi yapmak nedir? Neymiş babası hasta diye gelip alamazmış..

Evet çünkü karşımdski kişi manipülasyonu güçlü kişi zaten beni iyice kendine bağımlı hale getirmekti çok yoruldum sesimi çıkardığımda zaten şiddetini görüyordum sol bileğiö ödem var şiş ve ağrıyor bileğimi incitti kafama ve yüzüme vurdu Yeni değil yeni olsaydı darp raporu alırdımve ayrıca gebelik zehirlenmesi diye bir durum yaşadım ve bebeğimle ölümden döndük diyebilirim bazılarına bazı şeyler çok kolay yazmak rabbim imtihan etmesin onları da
Bir insan ister fiziksel ister psikolojik şiddet görmüş olsun psikoloğa bile anlatanlar ne kadar çok zor anlatıyorken burada yazmak size zor gelmiş olabilir travmayı yeniden hatırlamak istememiş olabilirsiniz buradan kadınlarımızı uyarıyoruz ama anlatamıyoruz bir kadına yüklenmeyin.

Kişisel bilgileri, isim adres ilçe vs silip o tutanağı burada paylaşır mısınız? Belki sizin durumunuzda olan başkaları da vardır, orada yazılanlar yardımcı olur. Ayrıca çocuğun durumu ne, yani babası izin verdi mi götürmenize?
Oldu canım paylaşıyorum bak 🖕sanane benim tutanağımdan çocuğumun durumundan ihtiyacı olan zor durumda olan açar bakar sorar ben daha düna gece açtım bilgi alayım ona göre hareket etmek istedim polis eşi olan arkadaşta söyledi sonra komşusunun başına böyle bir olay gelmiş yardım etmişler sanane bunlardan ben bilgimi alıp görüştğm anlattım ekip geldi bir tane bayan poliste vardı beni karakola götürdğler yardım ettiler polisler sosyal toplumsal olaylarada bakıyor

Ya niloya konuyu okumamışsın doğru düzgün ama yargı dagitiyorsun. Kadın kaynanam kal derse ve ikna olursam gibi saçma sapan bi sebepten polis beni terminale taşısın diyor. Adam bosanalim diyor kadın direniyor. Burada polislik ne var? Yapılacak şey gidip efendi gibi boşanıp velayeti alıp istediği yere gitmek. Döven yok kovan yok çocuğu isteyen zaten yok.. yolu daha konforlu gitmek için devletin polisine taşıyıcı muamelesi yapmak nedir? Neymiş babası hasta diye gelip alamazmış..
Şuan yazdıklarını tek tek okuyorum bitirmedim bakın bu ülkede haberleri az çok dinliyorsunuz ve evi terk ederken korkuyor da olabilir hemen ön yargılı olmayalım işin arka yüzünü bilmiyoruz polise ifade vererek evi terk etmesi en mantıklı ve doğru bir karar

Bir insan ister fiziksel ister psikolojik şiddet görmüş olsun psikoloğa bile anlatanlar ne kadar çok zor anlatıyorken burada yazmak size zor gelmiş olabilir travmayı yeniden hatırlamak istememiş olabilirsiniz buradan kadınlarımızı uyarıyoruz ama anlatamıyoruz bir kadına yüklenmeyin.
Kesinlikle çok teşekkür ediyorum kalbimi yumuşatan ferahlatan mesajınız için iyi insanlara yolunuz açık olsun hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X