• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Hergun normal davrandığınız şekil davranırsanız o gittikten sonra çıkarsınız ama aile apartmanındaysanız falan işiniz zorlaşır . Suan telefonda konuşmanızı yakalayıp size sıkıntı yapmasın kades uygulaması indirip hazırlandıktan sonra basın 5 dk da mahallenizden sorumlu devrıye ekipleri gelir .
Müstakil ev ama görümce ve kayınvalidemin evi arkada görürler diyekorkuyorum

sabahın şerri gecenın hayrından iyidir . suan evden çıksanız bebekle karakol otogar rezil olma durumunuz var . Sabah ola hayr ola bekleyin madem güvendesiniz sabah aileniz gelemese bile para yollasınlar hesabınıza gidersiniz .sonuçta başka odadaymış size zararda vermıyormus 10 aylık bebegı rezil etmeyin . Güneş doğunca çıkarsınız 1 e kadar uyuyanın sizden haberi olmaz .
Bu adam işe gitmiyor mu yahu. İşe gidince tüysun evden ama kızın babası nasıl koruyacak kızını. Kayinbabasinin adresini biliyor sonuçta damat
Gider alır yine
Belki vurur bile

Bu adam işe gitmiyor mu yahu. İşe gidince tüysun evden ama kızın babası nasıl koruyacak kızını. Kayinbabasinin adresini biliyor sonuçta damat
Gider alır yine
Belki vurur bile
Kendi kendime gidemem polisi devreye sokmam gerekli beni direk evden kaçtı çocuğumu kaçırdı diye ihbar yapabilir o yüzden ifademi şikayetimi verip güvenli şekilde ayrılmak istiyorum

Siz arayın polisi gelip alırlar sizi olay büyümesin istiyorsanız şikayetçi değilim dersiniz tutanak bile tutmazlar. Otogara bırakırlar mı emin değilim ortak çocuğunuz var sonuçta yanınızda ama karakoldan taksiye biner gidersiniz en azından

Ailesinden de görüyorum psikolojik şiddeti prenses oğulları el üstünde ben suçluyum hep baskı yapıyorlar psikoloğa git ilaç kullan diye ben istemiyorum kullanmayacağım diyorum babasının tansiyonu yükselmiş bizim kavgamızdan resmen adam dedi ölürsem sizin yüzünüzden diye böyle bir şey var mı yaa

Kendi kendime gidemem polisi devreye sokmam gerekli beni direk evden kaçtı çocuğumu kaçırdı diye ihbar yapabilir o yüzden ifademi şikayetimi verip güvenli şekilde ayrılmak istiyorum
Kades indir bas

Burda daha da vakit kaybetme madem kararın kesinse . eğer ailene sana bebeğe zarar verecek biriyse direk sığınma evi talep et . Bi 10-15 gun kal orda senden umudunu kessin sonra ailene git

Ailesinden de görüyorum psikolojik şiddeti prenses oğulları el üstünde ben suçluyum hep baskı yapıyorlar psikoloğa git ilaç kullan diye ben istemiyorum kullanmayacağım diyorum babasının tansiyonu yükselmiş bizim kavgamızdan resmen adam dedi ölürsem sizin yüzünüzden diye böyle bir şey var mı yaa
Dün mü böyle oldu bu neden çocuk yaptınız? Şimdi çocuk var die düşecekler mi yakanızdan . Millet uyurken gidiceksenız gidin burda vakit kaybetmeyin o zaman .

Camda bekleyın polis gelınce sessizce çıkın kendınızı güvene alın önce

Kades indir bas

Burda daha da vakit kaybetme madem kararın kesinse . eğer ailene sana bebeğe zarar verecek biriyse direk sığınma evi talep et . Bi 10-15 gun kal orda senden umudunu kessin sonra ailene git
Sığınma evi çok iyi değil dedikleri için gitmek istemiyorum çıkmak kolay olmuyormuş

Dün mü böyle oldu bu neden çocuk yaptınız? Şimdi çocuk var die düşecekler mi yakanızdan . Millet uyurken gidiceksenız gidin burda vakit kaybetmeyin o zaman .

Camda bekleyın polis gelınce sessizce çıkın kendınızı güvene alın önce
Çocuk isteyerek olmadı riskli gebeliğim oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim hatta çocuğu aldırmak istedi falan o süreçler zordu evliliğim çok kötü devamlı Gönül almaktan yoruldum erkek gibi değil yani eşini çocuğunu sahiplenen. Bir Adam hiç değil 2. Evliliği onun benim ilk

Çocuk isteyerek olmadı riskli gebeliğim oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim hatta çocuğu aldırmak istedi falan o süreçler zordu evliliğim çok kötü devamlı Gönül almaktan yoruldum erkek gibi değil yani eşini çocuğunu sahiplenen. Bir Adam hiç değil 2. Evliliği onun benim ilk
Kötü olmuş. Severek mi evlenmiştiniz aileniz size sahip çıkar mı ailenize zarar verecek birimi size yada ?

Gerçekten çok tiksindim artık bu söylemlerinden yoruldum başka kadınları söylüyor kıyaslıyor falan hiç kavga edilmeyecek her şey güllük olacak sıkıntı olmayacak bunu istiyor karşısındaki susacak öyle istiyor bende yapamıyorum bu şekilde

Eşiniz zarar verecek biri değilse ve size boşanmak istediğini söylüyorsa siz niye kaçar gibi gidiyorsunuz yarın güzel bir şekilde oturun konuşun yollarınızı ayırın daha mantıklı değil mi? Polisi araya sokarsanız ya da kaçarsanız bu sefer eşiniz tarafından da olay büyümez mi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi geldi bana

Yok zarar vermex diye düşünüyorum evet severek evlendik fakat evlendiğmizde balayımızdaki tartışmamızı bile annesine anlatmış
Keşke o zaman çekip gitseydınız aynı yatağa grip yatmak yerıne .

Korkmayın sonuçta orda temelli kalmayacaksınız babanızın sağlık sorunu varmış bianda bu tarafta bi sinirle yaslı ınsanlara da size de zarar gelmesin die temkin amaçlı kalacaksınız sinirler bi dinsin boşanalım die konuşursunuz bu sekılde kimse kimseyi dinlemez ailesi de tepenize biniyorsa .

Gerçekten tek korkunuz mahkeme de çıkıp evı terk etti çocuğu kaçırdı demesin die ifade verip gitmekse kimse bu sekılde evden gitmiyordur , gecenın şu saatınde bunu yapmayın sabah ola hayr ola

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X