• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Eşiniz zarar verecek biri değilse ve size boşanmak istediğini söylüyorsa siz niye kaçar gibi gidiyorsunuz yarın güzel bir şekilde oturun konuşun yollarınızı ayırın daha mantıklı değil mi? Polisi araya sokarsanız ya da kaçarsanız bu sefer eşiniz tarafından da olay büyümez mi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi geldi bana
Devamlı diyor tamam diyorum bitsin sonrasında. Ailesi öğreniyor engelliyor güya oğullarına kızıyorlar aynı her şey babası sizin evinize. Bakıyorum ruh yok diyor ne yapmamı bekliyor bebeğimle evin önünde hoplayayım mı? Evin önünden geçiyorum ruhu yok diyor kendileri laflarını öyle konuşuyor ki ben bir laf ettim mi ben sorunlu sıkıntılı oluyorum

Keşke o zaman çekip gitseydınız aynı yatağa grip yatmak yerıne .

Korkmayın sonuçta orda temelli kalmayacaksınız babanızın sağlık sorunu varmış bianda bu tarafta bi sinirle yaslı ınsanlara da size de zarar gelmesin die temkin amaçlı kalacaksınız sinirler bi dinsin boşanalım die konuşursunuz bu sekılde kimse kimseyi dinlemez ailesi de tepenize biniyorsa .

Gerçekten tek korkunuz mahkeme de çıkıp evı terk etti çocuğu kaçırdı demesin die ifade verip gitmekse kimse bu sekılde evden gitmiyordur , gecenın şu saatınde bunu yapmayın sabah ola hayr ola
Gece gece gitmeyi düşünmüyorum gündüz ya da birkaç gün içinde gitmek istiyorum

Yok zarar vermex diye düşünüyorum evet severek evlendik fakat evlendiğmizde balayımızdaki tartışmamızı bile annesine anlatmış
Biraz abartıyorsunuz gibi geldi zarar vermez diyorsunuz polis neden neye dayanarak sizi otogara bıraksın?? Acil bir durum olsaydı buraya konu açıp yorum yazmak yerine gerekeni yapardınız.

Aileniz sizi kabul edecek mı çocukla onlarla bi görüşün sonra daha kötü bi şekilde geri dönmeyin anladığım kadarıyla bi meslek maddi güç yok elinizde de 10 aylık bebek

Biraz abartıyorsunuz gibi geldi zarar vermez diyorsunuz polis neden neye dayanarak sizi otogara bıraksın?? Acil bir durum olsaydı buraya konu açıp yorum yazmak yerine gerekeni yapardınız.
Abartmıyorum gittiğim anda karakola kaçırdı evden kaçtı ihbarı yapacağı için diyorum psikolojik olarak devamlı zarar görüyorum ailesi bir yandan huzurum olmuyor annesi devamlı beni şikayet ediyor yoruldum artık başkalarıyla kıyaslıyorlar beni evliliği bitirme dendi mi ailesi karşı çıkıyor

Olayların detayını anlayamadım ama küçük çocuk değilsiniz, daha normal bir günde esyalarinizi toplayip bilet alıp cikabilirsiniz sonuçta adam zaten boşanmak istiyormus. Önceden avukatinizla konusun ama boşanmada evi terkeden suçlu olabiliyor.
Boşanma psikolojik şiddet devamlı söylüyor tamam diyorum zaten okeyim
Olayların detayını anlayamadım ama küçük çocuk değilsiniz, daha normal bir günde esyalarinizi toplayip bilet alıp cikabilirsiniz sonuçta adam zaten boşanmak istiyormus. Önceden avukatinizla konusun ama boşanmada evi terkeden suçlu olabiliyor.
Gece gece çıkan giden yok gün içinde polisten böyle bir tedbirle gidebilir miyim yada kadın sığınma evinde bebeğimle rahat kalır mıyım

Gece gece çıkan giden yok gün içinde polisten böyle bir tedbirle gidebilir miyim yada kadın sığınma evinde bebeğimle rahat kalır mıyım

Alo 183 hattı günün her saati açık ve ücretsiz, en sağlıklı bilgiyi oradan alirsiniz. Aile içi şiddet acil hattı da var ama aklimda değil numarası, vaktiniz varsa mor çatı gibi sivil toplum örgütleri de baya yardım sağlıyor.

Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha
Polise sığınacak ne var ki zaten adam seni durduracak zorla tutacak biri değil atla taxiye git eğer maddi durumun el vermiyorsa paylaşımlı yolculuklara bak polislik sığınmalık hiçbir şey yok

Polisin evinize gelip sizi alması yerine karakola kendiniz gitsenize. Orada da şikayetçi olup kayıt açtırırsınız. Normalde markete parka yürüyüşe vs gitmiyor musunuz? Polis gelsin beni alsın ısrarınız niye, herkesi kışkırtmaya gerek var mı? Polis gelip darp izi kavga belirtisi görmezse çocuğu çıkaramayabilirsiniz. Yani adam yapmıyordur etmiyordur demiyorum ama şiddete dair iz yoksa polis babasına da söz hakkı verecektir. Bunları atmış olmayayım, avukat ya da sosyal hizmetler yetkilisi varsa gelip yazar doğrusunu.

Adam niye ayrılmış boşanmış hiç araştırmadınız mı? Ayrıca riskli gebelikle gebe kalmanın alakası ne, adam çocuğu da istememiş. Siz mi ısrarla hamile kaldınız?

Darp yok, siddet yok, zorla ali koymak yok, kapiyi uzerinize kilitleyen yok, gitmenize engel olan yok peki polisi ne diye arayacaksiniz?
Arayin ailenizi size para gondersin.
Kendinize bir valiz hazirlayin cagirin taksiyi ve gidin.
Polisi cagirmaktaki amac ne?
Karakola gidin evi su suvsebeblerdebn terkettim diyerek ifade verin.
Esiniz sizi zaten durdurmaz istemiyor.
Kayinaileniz de sizi zorla eve tikacak degil.
Fazla eserikli dusunceleriniz var.

Darp yok, siddet yok, zorla ali koymak yok, kapiyi uzerinize kilitleyen yok, gitmenize engel olan yok peki polisi ne diye arayacaksiniz?
Arayin ailenizi size para gondersin.
Kendinize bir valiz hazirlayin cagirin taksiyi ve gidin.
Polisi cagirmaktaki amac ne?
Karakola gidin evi su suvsebeblerdebn terkettim diyerek ifade verin.
Esiniz sizi zaten durdurmaz istemiyor.
Kayinaileniz de sizi zorla eve tikacak degil.
Fazla eserikli dusunceleriniz var.
Hayır bir de polis beni alıp otogara götürsün diyor sanki uygulamadan taksi çağırıyor. Adam zaten öğlen 1 e kadar uyuyormuş. Polisi şov olarak mı getirtmek istiyor anlamadım. Yani sabah sessizce çaktırmadan sıvışmak yerine herkes gittiğini görsün istiyor ama niye? Adamın iki lafından biri seni istemiyorum boşanıcam. Zaten gitse umurunda olmayacak.

Kalırsın bence orada bebeklerin bezini bile karşıladıklarını duydum. Dene istersen ciddi olduğunu anlarlar ya da umurlarında olmazsan orada bjr süre kaldıktan sonra ailenin evine gidersin

Abartmıyorum gittiğim anda karakola kaçırdı evden kaçtı ihbarı yapacağı için diyorum psikolojik olarak devamlı zarar görüyorum ailesi bir yandan huzurum olmuyor annesi devamlı beni şikayet ediyor yoruldum artık başkalarıyla kıyaslıyorlar beni evliliği bitirme dendi mi ailesi karşı çıkıyor
Çocugun velayeti ortak şu anda resmi olarak evli olduğunuz için evi terk etti çocuğumu kaçırdı derse bile çocuk kacırılmış olmaz,aynı şey eşiniz içinde gecerli diyelim ki çocukla beraber evi terk etti,siz de karakola gidip kocam çocuğumu kaçırdı dediniz aynı şey onun içinde gecerli velayet ortak olduğu için çocuğu kaçırmış olmaz.

Hayır bir de polis beni alıp otogara götürsün diyor sanki uygulamadan taksi çağırıyor. Adam zaten öğlen 1 e kadar uyuyormuş. Polisi şov olarak mı getirtmek istiyor anlamadım. Yani sabah sessizce çaktırmadan sıvışmak yerine herkes gittiğini görsün istiyor ama niye? Adamın iki lafından biri seni istemiyorum boşanıcam. Zaten gitse umurunda olmayacak.
Sanırım çocuğu kaçırdı diye şikayet etmesinden korkuyor. Eğer polisle çıkarsa yapamaz gibi düşünüyor. Bence her haltı annesine anlatıp boşanmaya karşılar diye sözde istediği boşanmayı gerçekleştiremeyen adam ailenin fiziksel engel koymasına da karşı gelmez. Ama evet sessizce gidip karakolda ifade verdikten sonra çıkıp gidebilir de zaten asıl sorunu kayınaile yaratıyor adamın 1e kadar uyuması mühim değil ki. tantana olursa ki aile görürse kesin olur yanında valizle parka gittiğine kim inanır o zaman koruyacak kimse yok onu polisi bu yüzden istiyor gibi algıladım. Bilemiyorum.

Eğer ki polisi ya da şiddet hattını arayıp 1 ay önce darp etti, ailesiyle yakın oturuyoruz korkumdan evden gidemiyorum, gitmeye kalkınca engel oluyorlar evden çıkarken desteğe ihtiyacım var babamın evine döneceğim derseniz polis mi gelir ne gelir o şekilde en iyi desteği alırsınız. Ama bu konuda objektif olun gerçekten neyden çekiniyorsanız, neye ihtiyacınız varsa şeffaf olun ki doğru yardımı alın.

Çocuk isteyerek olmadı riskli gebeliğim oldu gebelik zehirlenmesi geçirdim hatta çocuğu aldırmak istedi falan o süreçler zordu evliliğim çok kötü devamlı Gönül almaktan yoruldum erkek gibi değil yani eşini çocuğunu sahiplenen. Bir Adam hiç değil 2. Evliliği onun benim ilk

Çocuğu kaçırdı demez zaten istememiş hiç, siz her şeyi göze alıp doğurmuşsunuz. Doğurunca da ilgilenmemiş.

Gitseniz sevinir
hatta.

Her zaman denildiği gibi bir kadın kolay kolay Türkiye’de boşanmaz.

Bir adamın 2. Karısı olacaksanız enkaz devraldığınızı kabul edin. Çok bel bağlamayın adama. Şöyle yaptı böyle yaptı demeyin. Zaten melek gibi olsa ilk eşiyle mutlu mesut yaşarlardı.

Arkadaşlar demiş zaten sabah polis merkezine git bilet alsınlar sonra da aile evine git.

Adamın umrunda olmazsınız merak etme.

İlk karısıyla boşanmış umrunda olmamış sizi de sevip saymıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X