• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

ben anlamadım adam zaten boşanmak istiyorsa siz polisi niye araya sokuyorsunuz.
Çocuğumu kaçırdı der , ihbar edersiniz diyosunuz ama adam cocuğu istemiyormuş ki neden kendi sorumluluğuna alsın.

Olayın altında başka bir şey var bence anlatmadığınız.

Başka şey şu: konu sahibi boşanmak istemiyor, adama göz dağı vermek istiyor.

Pişman olsun diye umut var içinde ama döven söven çocuğu aldır diyen biri pişman olmaz.

Yoksa adam zaten ne karısını ne çocuğunu istiyor.

Gitseler çocuğumu kaçırdın demez hamileyken aldır demiş doğunca ilgilenmemiş,

Sabah akşam yatan sorumsuz biri zaten. Dünya umrunda değil herifin.

Yok zarar vermex diye düşünüyorum evet severek evlendik fakat evlendiğmizde balayımızdaki tartışmamızı bile annesine anlatmış
Daha balayında tartışmaya başladığınız adamdan niye koştur koştur çocuk yaptınız yahu?

Şiddet yoksa, can güvenliğiniz tehlikede değilse sanmıyorum polis gelip sizi evinizin kapısından alsın otogara bıraksın.

anlayamadım ben biçok arkadaş anlamamış
neden olay çıkartarak gitmeye çalışıyorsunuz paranız mı yok?
yanınızda otogara gidecek bilet alacak para mı yok?
ondan mı polisten yardım istemek istiyorsunuz
aileniz göndermez mi isteseniz para?
B belkideyokum arkadaş haklı yaaa siz pişman olsun boşanmayın istiyorsunuz

Daha balayında tartışmaya başladığınız adamdan niye koştur koştur çocuk yaptınız yahu?

Şiddet yoksa, can güvenliğiniz tehlikede değilse sanmıyorum polis gelip sizi evinizin kapısından alsın otogara bıraksın.
İlk öncelikle yazmadığım çok şey var o kadar mental olarak yoruldum ki çok basit yazdım şiddet oluyor ben sesimi çıkardığımda bile isteye çocuk yapmadık eşimin erken boşalma sorunu varmış ondan anlamadık oldu ve çocuğu aldırmak istedi her zaman beni zorla götürdü doktor Özel olarak konuştu benimle ben istemedim Doktor da almak istemedi ölüm riski olabilir dedi o sırada bile peki yapılsa ne kadara olur gibi para konuştu neyse eşim psikiyatrik ilaç kullanıyor kullanmadı mı yapamıyor onsuz ailecek kullanıyorlar ayrıca sonradan öğrendim söylememişti evleneceğimiz zaman dedi anlatamadığım çok şey var sadece mental yorgunluğumdan yazmak bile ağır geliyor şiddet oluyor bileğim tutmuyor fazla ödem olmuş üzerinden 2,3 ay geçti yaşadığım yer merkeze uzak kasaba gibi yerdeyim o yüzden polisi gelir mi anlatırım elbette durumu 10 aylık bebeğimle direk çıkamam o yüzden sormak istedim bana yardımcı olup otogara bırakırlar mı?

İlk öncelikle yazmadığım çok şey var o kadar mental olarak yoruldum ki çok basit yazdım şiddet oluyor ben sesimi çıkardığımda bile isteye çocuk yapmadık eşimin erken boşalma sorunu varmış ondan anlamadık oldu ve çocuğu aldırmak istedi her zaman beni zorla götürdü doktor Özel olarak konuştu benimle ben istemedim Doktor da almak istemedi ölüm riski olabilir dedi o sırada bile peki yapılsa ne kadara olur gibi para konuştu neyse eşim psikiyatrik ilaç kullanıyor kullanmadı mı yapamıyor onsuz ailecek kullanıyorlar ayrıca sonradan öğrendim söylememişti evleneceğimiz zaman dedi anlatamadığım çok şey var sadece mental yorgunluğumdan yazmak bile ağır geliyor şiddet oluyor bileğim tutmuyor fazla ödem olmuş üzerinden 2,3 ay geçti yaşadığım yer merkeze uzak kasaba gibi yerdeyim o yüzden polisi gelir mi anlatırım elbette durumu 10 aylık bebeğimle direk çıkamam o yüzden sormak istedim bana yardımcı olup otogara bırakırlar mı?

kürtajdan ölüm riski hangi durumlarda oluşuyormuş? hastalığınızdan bahsedin bize.

kürtajdan ölüm riski hangi durumlarda oluşuyormuş? hastalığınızdan bahsedin bize.
Doktor, kadın istemediği için kocasına kürtaj yaparsa ölüm riski olur alamayız demiş. Doktor bunu dedikten sonra da kocası peki kürtaj yapsak fiyatı ne olur diye sormaya devam etmiş. Ölüm riski yok zaten anladığım kadarıyla, doktor bahane sunmuş kocaya.

İlk öncelikle yazmadığım çok şey var o kadar mental olarak yoruldum ki çok basit yazdım şiddet oluyor ben sesimi çıkardığımda bile isteye çocuk yapmadık eşimin erken boşalma sorunu varmış ondan anlamadık oldu ve çocuğu aldırmak istedi her zaman beni zorla götürdü doktor Özel olarak konuştu benimle ben istemedim Doktor da almak istemedi ölüm riski olabilir dedi o sırada bile peki yapılsa ne kadara olur gibi para konuştu neyse eşim psikiyatrik ilaç kullanıyor kullanmadı mı yapamıyor onsuz ailecek kullanıyorlar ayrıca sonradan öğrendim söylememişti evleneceğimiz zaman dedi anlatamadığım çok şey var sadece mental yorgunluğumdan yazmak bile ağır geliyor şiddet oluyor bileğim tutmuyor fazla ödem olmuş üzerinden 2,3 ay geçti yaşadığım yer merkeze uzak kasaba gibi yerdeyim o yüzden polisi gelir mi anlatırım elbette durumu 10 aylık bebeğimle direk çıkamam o yüzden sormak istedim bana yardımcı olup otogara bırakırlar mı
Bebek, erken boşalma probleminden değil korunmadığınız için oldu 😔

Ailenize gitmenize izin vermiyorlar mı? Babam rahatsızlanmış birkaç gün görüp gelsem deseniz 🙄 gittiğinizde boşanma davası açarsınız zaten eşinizde boşanmak istiyormuş o saatten sonra artık bir şey demez

Bebeğin haftası büyüktü almak riskli olur diye komplikasyonları söyledi ben kalp romatizması rahatsızlığımı söyledim farklı komplike durum olursa kanama durduramyız gibi şeyler söyledi

Bebeğin haftası büyüktü almak riskli olur diye komplikasyonları söyledi ben kalp romatizması rahatsızlığımı söyledim farklı komplike durum olursa kanama durduramyız gibi şeyler söyledi
Burası merdiven altı bir yer miydi? Haftası büyükken zaten yasal değil. 10. haftaya kadar da bebek risk olacak kadar büyümüyor. Kalp romatizması için bilmediğim için yorum yapamıyorum. Kendi adınıza kocanızın erişemediği banka hesabı varsa ailenizden para isteyin, çok ufak bir çanta yapın bebek arabasına koyun çıkın. Biraz ilerleyince oradan taksi tutun binin gidin.

Abartmıyorum gittiğim anda karakola kaçırdı evden kaçtı ihbarı yapacağı için diyorum psikolojik olarak devamlı zarar görüyorum ailesi bir yandan huzurum olmuyor annesi devamlı beni şikayet ediyor yoruldum artık başkalarıyla kıyaslıyorlar beni evliliği bitirme dendi mi ailesi karşı çıkıyor
Bu adam işe gitmiyormu? Sabah o gittikten sonra çıkıp gidin ailenizin yanına.

10 haftaya kadar kürtaj olunuyor, haftası büyük demişsiniz de zaten neredeyse 2.5 ay olması lazım. 30 yaşında görünüyorsunuz hiç mi anlamadınız benim adetim neden gelmiyor diye. Balayında bile tartışmışınız, adamı aşağı yukarı çözmüşsünüz. Çocuk kısmı bile bile lades olmuş kusura bakmayın. Durumunuzun zorluğuna zorluk katmışsınız.

Çocuğu isteyerek yaptığınızı düşünüyorum. Polislik durum olmadığı için çağırmak çok riskli… hem çevre için çok riskli. Küçük bir yerde yaşıyorum demişsiniz , emin olun polis gelince duymayan kalmayacak. Polisde barışın demeyeceği ne malum… ayrıca bir kaç kişi akli dengesi yok derse - ki ilaç kullan diyen olmuş - oradan çıkamazsınız. Ailenize söyleyin gelip alsınlar.

Doktor, kadın istemediği için kocasına kürtaj yaparsa ölüm riski olur alamayız demiş. Doktor bunu dedikten sonra da kocası peki kürtaj yapsak fiyatı ne olur diye sormaya devam etmiş. Ölüm riski yok zaten anladığım kadarıyla, doktor bahane sunmuş kocay

Burası merdiven altı bir yer miydi? Haftası büyükken zaten yasal değil. 10. haftaya kadar da bebek risk olacak kadar büyümüyor. Kalp romatizması için bilmediğim için yorum yapamıyorum. Kendi adınıza kocanızın erişemediği banka hesabı varsa ailenizden para isteyin, çok ufak bir çanta yapın bebek arabasına koyun çıkın. Biraz ilerleyince oradan taksi tutun binin gidin.
Hayır doktor yasal olmadığını söyledi fakat gerçekten istiyorsanıx aldırmak alan uzman cerrahımız oluyor o yapıyor dedi
ama haftası büyük olunca risk olacağını söyledi alanlar alıyor ben hiç istemedim

Hayır doktor yasal olmadığını söyledi fakat gerçekten istiyorsanıx aldırmak alan uzman cerrahımız oluyor o yapıyor dedi
ama haftası büyük olunca risk olacağını söyledi alanlar alıyor ben hiç istemedim

Tamam işte bile isteye çocuk yapmışsın 2. Yi yapma bari.

Yok erken boşalıyor eşim fln, ne alaka? Türkiye’de çoğu erkek erken boşalıyor.

Boşalsa bile ayağa kalkıp(spremler dökülüyor ya) idrar yapsanız çocuk çok zor olur, 30 yaşını devirdiniz bunları biliyorsunuz.

Böyle birini baba edip İlk çocuğun günahına girdiniz 2.-3. Olmasın sakın ha.

Boşalsa bile ayağa kalkıp(spremler dökülüyor ya) idrar yapsanız çocuk çok zor olur, 30 yaşını devirdiniz bunları biliyorsunuz.
Kuzenimin kızı var 19-20 yaşında ama çok serbest ve şımarık yetiştirdiler. Altında arabası, parası her imkanı var. Çevresindeki arkadaşları da kendi gibi. Ona daha geçen dedim. Olur olur bir şey yaşarsan beceremezsen, korunmayı da önemsemezsen salaklık yapma, en kötü git hemen çişini yap, iyice silin sonra diye. Bunu 30 yaşındaki kadına söylemezsin. Konu sahibi bile isteye yapmış çocuğu. Zaten evlendiği gün falan hamile kaldı herhalde, çocuk 10 aylık kendi 1.5 yıllık evli. Burası da ayrı sorun.

Kuzenimin kızı var 19-20 yaşında ama çok serbest ve şımarık yetiştirdiler. Altında arabası, parası her imkanı var. Çevresindeki arkadaşları da kendi gibi. Ona daha geçen dedim. Olur olur bir şey yaşarsan beceremezsen, korunmayı da önemsemezsen salaklık yapma, en kötü git hemen çişini yap, iyice silin sonra diye. Bunu 30 yaşındaki kadına söylemezsin. Konu sahibi bile isteye yapmış çocuğu. Zaten evlendiği gün falan hamile kaldı herhalde, çocuk 10 aylık kendi 1.5 yıllık evli. Burası da ayrı sorun.

Bu yöntem eski fa.şelerin yöntemiymiş 🤭 Bana da o işi yapan biri söylemişti ( nasıl bi çevrem varsa )

Hamile evlenmiş heralde konu sahibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X