• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise psikolojik ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle sığınmak istiyorum. beni otobüs terminaline götürürler mi bebeğim var 10 aylık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercankoskum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
52
-23
1
30
Bir derdim var bana bir fikir düşünce verir misiniz?Evliyim 1,5 yıl oluyor eşim her zaman sorunu bende buluyor devamlı suçlu benim kadın ona göre susacak o her şeyi diyecek ailesine anlatıyor her şeyi yoruldum eşimin 2. Evliliği fakat devamlı yoruldum istemiyorum seni diyor benim evde durasım gelmiyor şehir dışındayım bebeği bile hamileyken aldırmak istedi bende bu sözlerden yoruldum durmak istemiyorum bebeğim var 10 aylık babamın sağlık sorunu var beni gelip alamazlar polise sığınsam eşyalarımı hazırlasam beni otobüs terminaline götürürüler mi acaba lütfen bilginiz var mı devamlı yapamıyorum boşanıcam diyor psikolojik olarak çok yoruldum o hep haklı ben haksızım biterse bitsin dönmek istemiyorum bir daha

Ya niloya konuyu okumamışsın doğru düzgün ama yargı dagitiyorsun. Kadın kaynanam kal derse ve ikna olursam gibi saçma sapan bi sebepten polis beni terminale taşısın diyor. Adam bosanalim diyor kadın direniyor. Burada polislik ne var? Yapılacak şey gidip efendi gibi boşanıp velayeti alıp istediği yere gitmek. Döven yok kovan yok çocuğu isteyen zaten yok.. yolu daha konforlu gitmek için devletin polisine taşıyıcı muamelesi yapmak nedir? Neymiş babası hasta diye gelip alamazmış..
Sen nerden okudun bunu yaa kaynanam ne alaka dedim ki ben çıkarken taksiyle ya da başka bir araçla gitsem olay çıkartılar engel olurlar polis olunca bu şekilde olmaz yazdım misabu

O kadar yanlış düşünüyorsunuz ki bu ülkede hiç haber okunuyor musunuz duymuyor musunuz onu anlamadım bu konular hakkında bilginiz mi yok
İyide kendisi yazmış eşim bana zarar vermez diye, adam boşanmak istiyor bebeğide istemiyor, kayınvalidesi psikolojik baskı yapıyomuş evden ayrılmasın vs diye. Polis vatandaşa her türlü yardımcı olmaya çalışır zaten orası değil mesele, mesele eve kadar getirip kendini bıraktırmak istemesi.
Karakola gidip şikayetçi olabilir gerisinde zaten gerekeni yine yapar emniyet. Şu mesajınızdaki hassasiyet varya bu ülkede neler oluyor dediğiniz işte tamda bu yüzden polisler gereksiz meşgul edilmemeli, ekip otosundan binlerce yok, karakollar mahalle mahalle belli sayıya göre yerleştirilmiş yani gereksiz meşgul ettiğinizde gerçekten can güvenliği olan birine polis geç gidiyor.
Yetişemiyorlar ve tamda bu yüzden gerçekten şiddet gören kadınlar madur oluyor.
Siz tutup evi terk etti sayılmasın diye eve polis gelmesini savunuyosunuz, bir günde hatta 1 saatte evi terk eden kadın sayısı kaç?

Kesinlikle çok teşekkür ediyorum kalbimi yumuşatan ferahlatan mesajınız için iyi insanlara yolunuz açık olsun hep
Ben sizi çok iyi anladım size yüklenilen mesajları dikkate almayın çok doğru hareket etmişsiniz bu ülkede kadınlarımız neler çekiyor haberleri hiç mi okumuyorlar polise ifade verip kolluk kuvvetleri ile gitmeniz çok mantıklı bir karar yarın öbür gün boşanma davasında da kusurlu olarak gözükmezsiniz karşı tarafa boşanmak istediğinizi dile getirip de gitseniz ailesinden veya kendisinden nasıl tepki alacağını bilmiyorsunuz herkes medeni değil bu ülkede maalesef söylemeden gitseniz kusurlu olursunuz polise ifade verip gitmeniz çok mantıklı bir karar

Evet konu tam da bu aslında ama konu sahibine yüklenmişler de yüklenmişler adam sabah uyandığında karakola gidip çocuğunu kaçırdığını evi terkettiğini söylese anne suçlu sayılacak konu sahibi mantıklı davranmış usulüne göre
Ortada çocuk kacırma diye birsey yok ki suçlu olmaz.Resmi olarak evli oldukları için velayet ortak.Annesi bebegi kacırmış olmuyor hatta şuan baba cocugunu aldı evine getirdi diyelim yine çocuk kacırma olmuyor.Çocuk kacırma olması için boşanma/velayet davası acılması gerek ve gecici velayetin çiftlerden birinde olması gerek o zaman kacırma oluyor.

İyide kendisi yazmış eşim bana zarar vermez diye, adam boşanmak istiyor bebeğide istemiyor, kayınvalidesi psikolojik baskı yapıyomuş evden ayrılmasın vs diye. Polis vatandaşa her türlü yardımcı olmaya çalışır zaten orası değil mesele, mesele eve kadar getirip kendini bıraktırmak istemesi.
Karakola gidip şikayetçi olabilir gerisinde zaten gerekeni yine yapar emniyet. Şu mesajınızdaki hassasiyet varya bu ülkede neler oluyor dediğiniz işte tamda bu yüzden polisler gereksiz meşgul edilmemeli, ekip otosundan binlerce yok, karakollar mahalle mahalle belli sayıya göre yerleştirilmiş yani gereksiz meşgul ettiğinizde gerçekten can güvenliği olan birine polis geç gidiyor.
Yetişemiyorlar ve tamda bu yüzden gerçekten şiddet gören kadınlar madur oluyor.
Siz tutup evi terk etti sayılmasın diye eve polis gelmesini savunuyosunuz, bir günde hatta 1 saatte evi terk eden kadın sayısı kaç?
Polis otosundan yeterince var ya da yok bu konu sahibinin sorunu değil evden çıkmaya korkuyorsa ki psikolojik şiddet gören manipüle edilmiş bir kadın çıkmaktan çok korkar kadının yaptığını ben yanlış bulmuyorum.

Şuan yazdıklarını tek tek okuyorum bitirmedim bakın bu ülkede haberleri az çok dinliyorsunuz ve evi terk ederken korkuyor da olabilir hemen ön yargılı olmayalım işin arka yüzünü bilmiyoruz polise ifade vererek evi terk etmesi en mantıklı ve doğru bir karar
Yapılan yorumlara orta parmak gösteren terbiyesiz bir kadın ve sen de bu yorumu begeniyorsun ya pesss.. haber izliyoruz ve kimin ne olduğunu anlayacak zekaya sahibiz.

Ortada çocuk kacırma diye birsey yok ki suçlu olmaz.Resmi olarak evli oldukları için velayet ortak.Annesi bebegi kacırmış olmuyor hatta şuan baba cocugunu aldı evine getirdi diyelim yine çocuk kacırma olmuyor.Çocuk kacırma olması için boşanma/velayet davası acılması gerek ve gecici velayetin çiftlerden birinde olması gerek o zaman kacırma oluyor.
Çocuk kaçırma değil haber vermeksizin evi terketmek yarın öbür gün boşanma davasında kusurlu sayabilir konu sahibini

Polis otosundan yeterince var ya da yok bu konu sahibinin sorunu değil evden çıkmaya korkuyorsa ki psikolojik şiddet gören manipüle edilmiş bir kadın çıkmaktan çok korkar kadının yaptığını ben yanlış bulmuyorum.
Hanımefendi siz okuduğunuzu anlıyo musunuz? Ne demek konu sahibinin sorunu değil, o zaman her eşinden ayrılmak isteyeni gitsin polis evinden alsın yan mahallede dayak yiyen öldüren kadına polis yetmesin sorun değil öyle mi? Nasıl bi bencillik bu?

Hanımefendi siz okuduğunuzu anlıyo musunuz? Ne demek konu sahibinin sorunu değil, o zaman her eşinden ayrılmak isteyeni gitsin polis evinden alsın yan mahallede dayak yiyen öldüren kadına polis yetmesin sorun değil öyle mi? Nasıl bi bencillik bu?
Bu kadın da evi terkederken bir sorun yaşamayacağının teminatını verin polisle gitmesin bir şeyler sezmiş ki polisle gitmek istemiş

Bu kadın da evi terkederken bir sorun yaşamayacağının teminatını verin polisle gitmesin
Bakın Allah öyle büyük ki sizin gibi insanlar tamda bu gereksiz meşguliyeti savunan insanlar o devletin araçlarına öyle muhtaç oluyor ki, o zaman anlıyorsunuz değerini.
Ben senelerdir 112 çalışanıyım, siz bana teminat verin gereksiz işlere polis koştururken bir kadın öldürülmeyecek, kaza bela olmayacak verin teminatını bende size o zaman diyim ki evet polis her kocasıyla kavga edene psikolojisi bozulana taksicilik yapsın getirsin götürsün.

Bakın Allah öyle büyük ki sizin gibi insanlar tamda bu gereksiz meşguliyeti savunan insanlar o devletin araçlarına öyle muhtaç oluyor ki, o zaman anlıyorsunuz değerini.
Ben senelerdir 112 çalışanıyım, siz bana teminat verin gereksiz işlere polis koştururken bir kadın öldürülmeyecek, kaza bela olmayacak verin teminatını bende size o zaman diyim ki evet polis her kocasıyla kavga edene psikolojisi bozulana taksicilik yapsın getirsin götürsün.
37 yaşımdayım hamdolsun bir veya iki kez ambulans çağırmışımdır çok yanlış kişiye yazıyorsunuz bu cümleleri konu sahibinin yazdıklarını okudum ve doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.

Ya niloya konuyu okumamışsın doğru düzgün ama yargı dagitiyorsun. Kadın kaynanam kal derse ve ikna olursam gibi saçma sapan bi sebepten polis beni terminale taşısın diyor. Adam bosanalim diyor kadın direniyor. Burada polislik ne var? Yapılacak şey gidip efendi gibi boşanıp velayeti alıp istediği yere gitmek. Döven yok kovan yok çocuğu isteyen zaten yok.. yolu daha konforlu gitmek için devletin polisine taşıyıcı muamelesi yapmak nedir? Neymiş babası hasta diye gelip alamazmış..
Senin acın mı var saldırıyorsun seninle yaşayanlara sabır diliyorum kötüsün

Güvendeyim ama psikolojik olarak değil çok yoruldum devamlı tartışma kavga yaşanınca istemiyorum seni soğudum boşanalım dedikçe yoruldum bende kalmak istemiyorum tamam deyip yapmaz bende kesin bir daha dönmemek adına gitmek istiyorum zaten çocuğumlada ilgilenmiyor sabah akşam ben çocuğuma bakıyorum geceleri ilaç kullanıyor diye yanında yatmıyoruz beyefendi uyuyor sabah kalkmıyor babası dükkanını açıyor beyefendi 1 de gidiyor
E bir taksi çağırın o zaman paraniz var mı taksi ve otobüs bileti için. Size giderken fiziksel şiddet uygulama ihtimali varsa polisi arayin. Polis işlem yapar tabiki. Taksi mı o. Neymiş ne değilmiş karakolda tutanak tutar sonra savcinne derse onu yapar. Tehlike yoksa terminale bırakır tehlike varsa gideceğiniz ile bile götürür.

Senin acın mı var saldırıyorsun seninle yaşayanlara sabır diliyorum kötüsün
Valla hayatım beni istemeyen ve benim inatla yapıştığım bir kocam yok. Taksiye verecek param da var. Polisi boş yere meşgul eden biri de değilim. Gelen yoruma orta parmak işareti yollayacak kadar edepsiz de değilim. Acaba hangimiz kötü ve acinası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X