Merhaba oncelikle gecmis olsun.Benim size mucize gibi bir tavsiyem olacak.Ben de doktora gittigimde bana yumurtaliklarda tembellik oldugunu kistlerin oldugunu soylmesiti.polikistikoverdim yani.ama cok ileri degildi.doktor her ay kontrole cagiriodu strese bagli buyume oldugu icin.doktora nasil gececegini sordugumda cocugun olunca gecer demisti.su anda biz ameliyatlik olmamasi icin ugrasioruz demisti.yaklasik 2 sene once.ve ben bi 6 ay kadr doktora gittim.gynelle die bir ilac kullandim.ama ilac kullanmak istemiyordum.bu arada bekarim ben.tani tuylenme ve sivilcelenme de yapiordu.bu forumlarda cok arastirdim ve hayıt tohumu die bir otun cayinin bir mucize oldugu yazilmisti.3 ay boyunca cayini yapip iceceksin.ben de oyle yaptim 3 ay boyunca ictim.ve gecen hafta doktora gittim.sonuc mucize
baska bir doktora gittim tasindigimz icin.bana sadece pko ya yatkinlik var dedi.kist hic bisey yok dedi :) zaten hayiti kullandiginzda 1 ay sonra farkedeceksiniz biseyler degistigini ve temizlendiginizi :)