• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mktx4w5Ino1s2io5ho1_500.jpg

kızlar 50yle basladım suan her gün 120 kere yapıyorum 1 aydır...İlk zamanlar kalkmaya başladığını hissettim ama son 1 haftadır sanki gelişme yok of sinir oldummm

Kuzum şuan kasların alıştı.. sayısını 5-10 arttır :16::34:

ilk 2 hafta 50 sonra 100 sonra 20 ekledim o zaman yarından itibaren 130 yapim :D yediklerinize dikkat ediyormusunuz ben hiç bir şey uygulamıyorum diyet gibi :((

attım canım :34:

benim de yok annem bi kere çektim kendimi onlara hiç bakmıyorum zaten :9::9::9:

ohh afiyet olsun :27:
benim ağdacı abla on numara ya kilo verme dönemimde de en büyük denetçimdi zaten :9::9::9:

olsun canim artik istedigimiz sekle kavusunca o halimizden foto cekeriz artik her baktigimizda emegimizi göz önünde bulundurur ve bi daha o hale getirmeyiz kendimizi :31: insallah :9::9::9:

Nasıl bi azimse aslında aynı azim bende de varda.Bir de yememe engel olsam :9:

evet yaa her insan ayni sonucta, önemli olan kendini kontrol edip bunu yapacagim bunu yapmayacagim diye yönlendirmek :31: iste o kontrol de bende miy oktur nedir :31::31::31:

1bucuk saat sporumu yaptım 1tanede domatesli salatalıklı , peynirli dürüm yeedim:8:

Daha deminde 4 dilim çüklotaa:1:

kUZUM hiiç yapmasım desem :30::30:

2haftadaır yapmıyorum.. bugun başladım. :ssz:

Süper ya:1:

Bende hamamda agda yaptırıyorum kadın dedi bana kız sen ne güzel olmuşun böyle die:9:

canin sagolsun kadicim yaaa sen zaten tas gibisin, benim gibi acelen de yok :9::9::9:

ohh gez bakalım hayat sana güzel, havalar da nasıl güzeldi çok istedim çıkıp dolaşmak :5:

Çıkıp dolaşmak güzel de eve gelip yemek yemek, üstüne tatlı yemek hiç de güzel değil:31:
Şu boğazımı da tutabilsem süper olacak ama olmuyor yaa:84::84::84:
Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum, geçen hafta iki gün yapabildim artık daha sıkı sarılmanın zamanı geldi de geçiyor bile.:50:

Çıkıp dolaşmak güzel de eve gelip yemek yemek, üstüne tatlı yemek hiç de güzel değil:31:
Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum, geçen hafta iki gün yapabildim artık daha sıkı sarılmanın zamanı geldi de geçiyor bile.:50:
aaaa kızlar vallahi küsücem ya:20::19::19:

Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü:22:

kesinlikle canım ben de miskinliğimi ve oburluğumu bi atamadım üzerimden :17::17:
artık gidip aynaya da bakmıyorum biliyorum çünkü göbüşüm çıktı yine :27:

aaaa kızlar vallahi küsücem ya:20::19::19:

Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü:22:

Kedi kızmakta haklısın tutamadım boğazımı, sanki kaçırıyorlar:26: Bundan sonra söz dikkat etcem. hem bak bu hafta hiç cips yemediiim:52::52:

kesinlikle canım ben de miskinliğimi ve oburluğumu bi atamadım üzerimden :17::17:
artık gidip aynaya da bakmıyorum biliyorum çünkü göbüşüm çıktı yine :27:

Ben de bakamıyorum, göbeğim iki kat olmu resmen. Dur demeliyiz.

Kedi kızmakta haklısın tutamadım boğazımı, sanki kaçırıyorlar:26: Bundan sonra söz dikkat etcem. hem bak bu hafta hiç cips yemediiim:52::52:

Ben de bakamıyorum, göbeğim iki kat olmu resmen. Dur demeliyiz.

:45::45::45:
çok haklısın, yarın başlıyo muyuz düzenli bi şekilde?
hem diyete hem spora,
bölgesellerden sonra yorulup squatsı sonra yaparım demek filan yok (kim yapıyosa öyle :17:)

Back
X