Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba...kaplama diş tedavisi sürecinde diş kesimi yapılırken fazla ağrı oluyor mu?Birde diş kesimi fiyatı konusunda bilgisi olan var mı...?teşekkürler
Merhabalar 5.5 yıl diş hekimi asistanlığı yaptım bu tecrübem ve patronumun alt ceneme yapmıs olduğu porselen diş tecrübemle acıklamaya calısayım öncelikle diş kesimi yapılacak diş yada dişler anestezi ile uyuşturulur daha sonra diş kesimine baslar hekim diş basına en fazla yarım saat sürer bu esnada herhangi bir acı agrı hissetmessiniz cünkü anestezi altında yapılır işlem dişinizin çürük yada hassasiyet durumuna yada dişeti problemi varsa ufak sızlama vs hissedebişirsiniz ki ender rastlanır diş kesimi böyle olur daha sonra hekim size kesilen dişleriniz için plastik malzemeden yapılan gecici ölçüsü alır gecici diş takılır bir sonraki randevuda porselen diş için ilk ölçü alınır hekim uygun görürse diş etlerinin toparlanması acısından secilen dişe yani metal porselen yada zirconyum yani iç kısmı metalsiz porselen e göre provalar yapılır metal prova yada plastik prova dentin prova en son cilalanmıs hali ve dişin sabitlenmesi umarım yardimci olmusumdur
merhabaalar. yaklaşık 3 yıl önce üst dişlerimi zirkonyum kaplama yaptırdım. hiç bir sorun sıkıntı ile karşılaşmadım. Herşey anestezi sonrasında oluyor zaten. her güzelliğinde bir acısı olur:) öyle dayanılmayacak ağrılar değil. önemli olan yapıldıktan sonrası mutlu olmanız istediğiniz ağız yapınıza göre uygun uygularım yapılmış olması.