• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Portakallı Patates Çorbası...(Farklı Lezzetler derneği sponsorluğunda:))

sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem

valla şımardım azcık ilk oyumu anket açılmadan aldım ya:KK48: çook teşekkür ederim...henüz oy kullanamıyorsunuz, anket açılınca ama unutma sözünü ben seni unutmuycam:KK48: işin zor:KK70:öpüldün kocaman :KK60::KK36::KK73:

sırf başlık için bile oy verilir:)
başlı,ı okurken göörücektin beni :)
sunumun haarikaaç..nerden oy vericem
valla şımardım azcık ilk oyumu anket açılmadan aldım ya:KK48: çook teşekkür ederim...henüz oy kullanamıyorsunuz, anket açılınca ama unutma sözünü ben seni unutmuycam:KK48: işin zor:KK70:öpüldün kocaman :KK60::KK36::KK73:
anketi görmezsem bana haber ver ...;)

Ellerinize sağlık. Portakal, tam kış çorbası çağrışımı yapıyor :) İki günde bir farklı çorba deneyen ben bu çorbayı da denemeye aday :)
Yarışmada başarılar..

Ellerinize emeğinize sağlık harika görünüyor:kk77:yarışmada başarılar dilerim:KK36:

çook teşekkür ederim desteklerinizle beni mutlu ettiğiniz için:KK19:

Ellerinize sağlık. Portakal, tam kış çorbası çağrışımı yapıyor :) İki günde bir farklı çorba deneyen ben bu çorbayı da denemeye aday :)
Yarışmada başarılar..

teşekkür ederim , farklılığı sevenler için doğru adres Kaku'nun mutfağı:KK66:
sofranızda tahinli hazır yufkayla yapılan kıtır baklavamı da şiddetle öneririm,şerbetsiz harika bir tatlı:kk77: şu sıralar bol bol tarifini veriyorum yapanlar çook beğenerek tüketiyor bir ara onun tarifinide yazayım:KK52:

Ellerinize sağlık, severek yediğim patates çorbasının farklı bir versiyonu, birde böyle denemek isterim, yarışmada başarılar diliyorum:KK68:

Ellerinize sağlık, severek yediğim patates çorbasının farklı bir versiyonu, birde böyle denemek isterim, yarışmada başarılar diliyorum:KK68:

teşekkür ederim sevgili Mune:KK68: , kış için stokladığımız patatesleri tüketmenin keyifli yollarından biri , çoğunlukla sütlü yapardım ben yarışma için farklı olsun istedim:KK19:

denedim tarifi haftasonu..güzel oldu..tşkler

afiyet olsun:KK68:

Sunum hoş olmuş.Elinize sağlık.Başarılar..:KK66:

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim:KK68:

dün misafirlerim vardı babam ekşi sevmediği için bu tarifi portakal ve limon suyu koymadan yaptım, bayıldı, anneme de sitem ederek bu çorbadan sen niye yapmıyorsun dedi:KK48:, annemde ee boynuz kulağı geçti dedi ustadan bu sözleri duymak pek bi hoşuma gitti:KK22:

dün misafirlerim vardı babam ekşi sevmediği için bu tarifi portakal ve limon suyu koymadan yaptım, bayıldı, anneme de sitem ederek bu çorbadan sen niye yapmıyorsun dedi:KK48:, annemde ee boynuz kulağı geçti dedi ustadan bu sözleri duymak pek bi hoşuma gitti:KK22:
tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider ama:KK9:

eşim mercimekli sandı önce..ya bu mercimek çorbası değilmi dedi..ama farklı lezzetler var içinde diyor....:)

tavan bile tutamadı eminim o an sizi. Babadan böyle iltifatlar almak hele ki annenin yanında insanın nasıl hoşuna gider ama:KK9:

hoşuma gitti ama annemi motive etmek için senden öğrendim ama yine de senin yemeklerine uymuyor seni geçmem mümkün mü annem dedim:KK37: malum yaşlılarımız daha kırılgan olabiliyor:KK51:

Back
X