Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

olumunekankayizsmile hepimiz özledik opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
sen nasılsın iyimisin?

ayy çok şükür
bak ne güzel işte içimiz rahat etti böylece.
eşinden test istemedi yani diğer şeyler için 1 sene olmasını bekleyelim dedi.

ooooooo kuşummm çok güzel olmuş bu vallahi a.s.
ellerine sağlık alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:kedi::kedi: teşk.ederim

opuyorumnanaktan
sen nasılsın iyimisin?

ayy çok şükür
bak ne güzel işte içimiz rahat etti böylece.
eşinden test istemedi yani diğer şeyler için 1 sene olmasını bekleyelim dedi.

evt kuş bişey demedi ...
zaten eşim gelince de gitmez 1 ay dan az süre beraber olcaz sonra 2 ay yok..mafoldumben

geldik biz yemekten, bi sıkıntı olmadı şükür.
şöyle bi ayaküstü tanıştım kaçtım, dedim ben daha yeni geldim, uzun zamanlarımız var daha :)))

merhaba kızlar bu arada ya bağlantı çok kötü, ben de girer girmez , geçmişi okumadan pat diye yazıyorum, bişey kaçırdıysam affedin :/

:kedi::kedi: teşk.ederim

evt kuş bişey demedi ...
zaten eşim gelince de gitmez 1 ay dan az süre beraber olcaz sonra 2 ay yok..mafoldumben

offf yinemii bari yumurtlama zamanına denk gelse,neyse hayırlısı olsun bakalım.Şimdi seninde kafan rahatlamıştır herşey güzel çıkınca oluverir hemen

memnun oldum canımmm..
2 tane tubişimiz var demekk..
bede memnun odum edacım
selam hoşgeldin canım,avatarın değişmiş güzel olmuş :)

o zaman memnun olduk :))) bizi biliyorsundur heralde yinede söyleyelim bende handan kaydirigubbakcemile3

sizi biliyorum rtık ezberledimkaydirigubbakcemile3 bende memnun oldum andancım

merhaba kızlar bu arada ya bağlantı çok kötü, ben de girer girmez , geçmişi okumadan pat diye yazıyorum, bişey kaçırdıysam affedin :/

hoşgeldin canım,herşey yolundaymış,çok sevindim..kocişinle bol bol özlem gider senzemuszemusopuyorumnanaktan:)

kızlar kocişin saçını kestim ben, şimdi duşta, birazdan çıkar. kapatıyorum ben şimdi
yarın görüşürüz, öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…