arkadaşlar şimdi merkezden aradılar.
5.48 miş
yani negatifmiş. ortada kalmış 1 hafta sonra tekrar yaptırın bizde dediler. BU NE OLUYO YA ANLAMADIM BİŞİİİ
evet canımmm...senin durumun farklımı
daha iyiyim tatlım...yarın doktora gideceğim...bakalım ne yorum yapacak...belki bu ay aşılama düşünebiliriz...senin bilgin varmı bu konuda...aşılama olupta hamile olanlar varmı biliyomusun...duruşah nasılsın canım,lütfen kendini bırakma isyan etme,Rabbim hayırlısını bilir.İnşallah doğru zamanda gelecek bebişlerimiz.
aaaa canım bende aşılamaya geçeceğim sanırım...nasıl bişey anlatabilirmisin...birde maaliyeti ne kadar...azcık anlatırsan çok mutlu olurum...inşallah sende beklediğin sonucu alırsın hayatımben şuan aşılama yaptırdım 22 temmuzda sonuç belli olacak tuttumu tutmadımı bu 3. aşılama denemem buda olmazsa bir aşılama daha ve sonrası tüp bebek canım normal yolla olmuyor... çok yıpratıcı ve yorucu bir süreç...
daha iyiyim tatlım...yarın doktora gideceğim...bakalım ne yorum yapacak...belki bu ay aşılama düşünebiliriz...senin bilgin varmı bu konuda...aşılama olupta hamile olanlar varmı biliyomusun...
Ortada kalmış bida yaptırmam laızmmış. Anlamaıdm bee
aaaa canım bende aşılamaya geçeceğim sanırım...nasıl bişey anlatabilirmisin...birde maaliyeti ne kadar...azcık anlatırsan çok mutlu olurum...inşallah sende beklediğin sonucu alırsın hayatım
daha iyiyim tatlım...yarın doktora gideceğim...bakalım ne yorum yapacak...belki bu ay aşılama düşünebiliriz...senin bilgin varmı bu konuda...aşılama olupta hamile olanlar varmı biliyomusun...
o filmi çektirdim canım...sen sonrasını anlattabi anlatırım ama aşılamayı düşünmeden önce muhakkak rahim filmini çektir çektirmeden yaptırıp tüplerin kapalı olduğunu öğrenen çok kişi tanıdım....
canım inşaallah hamişsindir kaç gün geçti bilmiyorum şöyle ortada demişlerdir.. Sana çıkan bu değer çok nadiren çıkan bir değerdir. Negatif sonuçlarda genelde 0,123 veya 1,23 gibi değerler çıkar.... Normalde 10 ve üzeri olan değerler hamileliğin kesin belirtisi olarak geçer kanda testlerde seninki tam artada gerçekden. şuan sana kimse net olarak ne hamile değilsin diyebilir nede hamilesin diyebilir... Geç döllenme olmuş olabilir ve şuan tutunmaya çalışıyor olabilir o nedenle kendini herzamankinden fazla kolla... Kesinlikle bir yere uzanma yukarıya doğru aşağı doğru eyilme çömelerek yap işini ve ağır kaldırma... Her bayan yılda ikikere hamiş kalırmış ve adetle atarmış farketmeden... Hatta cinsel beraberlik bile yaşama bu dönemde...
hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...tatlım allah razı olsun açıklaman için. Pazar adet olmam laızmdı. Bugün 3. Günüm. Bu ay ilk denememdi. Ve ilk heyecanım. şuan taş kesildim resmen...hiç duydunuzmu böyle ortada kalmış birşey??off ya yinemi beklicemm.. Adetim gelsin baride sonraki aylara bakalım.. çok kötüyüm şuan
yooo çok güzel anlatmışsın tatlım...ama bayağıda maliyeti varmış...devlet hiç karşılamıyormu yaaamaliyeti yaptırdığın yere göre değişiyor ... ama aşılama ücreti 700 ile 1000 lira arasında değişebiliyor ben medikalparkda 700ze yaptırdım.... ilk önce adetinin 2.günü gidiyorsun muayene oluyorsun 3. günü sana insilün iğnesi gibi iğne veriyorlar ben 6gün kullandım 6gün bana yetiyor kimi 15gün kullanıyor 1 kutu ilacı 350tl ve 3günlük doz var içinde yani 700de ilaçları tuttu 1400 e ara ilaçları var tutunmasını sağlayan çatlatma iğnesi var onlarda 200civarı tutuyor toplamda 1600tl tutuyor....
işlem çok basit iğneleri zaten kendin yapıyorsın kılgibi iğneler karından yapıyorsun.... yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyorsun gene karından ve gene kendin yapıyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılıyor aşılama saatini s-doktorun belirliyor ve aşılama saatinden 3 4 saat önce eşin gidip örnek veriyor iyileri seçiliyor ... muayene koltuğuna yatıyorsun pipetden daha ince bir uzun hortumu içine sokuyorlar hisetmiyorsun bile eşinin spermlerini sana enjekte ediyorlar.... normal beraerlikde sperm yumurtaya 10 saatlik bir yolla ulaşırmış bunlar o on saatlik yolu direk aştırarak yumurtaların yakınına bırakıyorlar... 15dk yatıyorsun orada sonra 4gün kendini kolladınmı normal hayatına dönüyorsun... uzun oldu ama aklına takılan varsa söyle...
hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...
maliyeti yaptırdığın yere göre değişiyor ... ama aşılama ücreti 700 ile 1000 lira arasında değişebiliyor ben medikalparkda 700ze yaptırdım.... ilk önce adetinin 2.günü gidiyorsun muayene oluyorsun 3. günü sana insilün iğnesi gibi iğne veriyorlar ben 6gün kullandım 6gün bana yetiyor kimi 15gün kullanıyor 1 kutu ilacı 350tl ve 3günlük doz var içinde yani 700de ilaçları tuttu 1400 e ara ilaçları var tutunmasını sağlayan çatlatma iğnesi var onlarda 200civarı tutuyor toplamda 1600tl tutuyor....
işlem çok basit iğneleri zaten kendin yapıyorsın kılgibi iğneler karından yapıyorsun.... yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyorsun gene karından ve gene kendin yapıyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılıyor aşılama saatini s-doktorun belirliyor ve aşılama saatinden 3 4 saat önce eşin gidip örnek veriyor iyileri seçiliyor ... muayene koltuğuna yatıyorsun pipetden daha ince bir uzun hortumu içine sokuyorlar hisetmiyorsun bile eşinin spermlerini sana enjekte ediyorlar.... normal beraerlikde sperm yumurtaya 10 saatlik bir yolla ulaşırmış bunlar o on saatlik yolu direk aştırarak yumurtaların yakınına bırakıyorlar... 15dk yatıyorsun orada sonra 4gün kendini kolladınmı normal hayatına dönüyorsun... uzun oldu ama aklına takılan varsa söyle...
yooo çok güzel anlatmışsın tatlım...ama bayağıda maliyeti varmış...devlet hiç karşılamıyormu yaaa
süper anlattın canım 2.defa okumama gerek bile kalmadıkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?