Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadaşlar şimdi merkezden aradılar.
5.48 miş
yani negatifmiş. ortada kalmış 1 hafta sonra tekrar yaptırın bizde dediler. BU NE OLUYO YA ANLAMADIM BİŞİİİ

normal degerlerden biraz yüksekse eger o yüzden gec döllenme falan olduysa o yüzden bu kadar az olaiblir diye düşünmüş olaiblirler...hayırlısı canım sıkma canını sakın...

duruşah nasılsın canım,lütfen kendini bırakma isyan etme,Rabbim hayırlısını bilir.İnşallah doğru zamanda gelecek bebişlerimiz.
daha iyiyim tatlım...yarın doktora gideceğim...bakalım ne yorum yapacak...belki bu ay aşılama düşünebiliriz...senin bilgin varmı bu konuda...aşılama olupta hamile olanlar varmı biliyomusun...

aaaa canım bende aşılamaya geçeceğim sanırım...nasıl bişey anlatabilirmisin...birde maaliyeti ne kadar...azcık anlatırsan çok mutlu olurum...inşallah sende beklediğin sonucu alırsın hayatım

daha iyiyim tatlım...yarın doktora gideceğim...bakalım ne yorum yapacak...belki bu ay aşılama düşünebiliriz...senin bilgin varmı bu konuda...aşılama olupta hamile olanlar varmı biliyomusun...

tabi ki var canımm..umutsuz olmayın lütfen...her seyden önemlisi moralinizin yüksek olması...beynimiz büyük rol oynuyo bu konuda...ne kadar stressiz olursanız o kadar basarılı olursunuza.s

Ortada kalmış bida yaptırmam laızmmış. Anlamaıdm bee

canım inşaallah hamişsindir kaç gün geçti bilmiyorum şöyle ortada demişlerdir.. sana çıkan bu değer çok nadiren çıkan bir değerdir. negatif sonuçlarda genelde 0,123 veya 1,23 gibi değerler çıkar.... normalde 10 ve üzeri olan değerler hamileliğin kesin belirtisi olarak geçer kanda testlerde seninki tam artada gerçekden. şuan sana kimse net olarak ne hamile değilsin diyebilir nede hamilesin diyebilir... geç döllenme olmuş olabilir ve şuan tutunmaya çalışıyor olabilir o nedenle kendini herzamankinden fazla kolla... kesinlikle bir yere uzanma yukarıya doğru aşağı doğru eyilme çömelerek yap işini ve ağır kaldırma... her bayan yılda ikikere hamiş kalırmış ve adetle atarmış farketmeden... hatta cinsel beraberlik bile yaşama bu dönemde...

Kızlar böyle durumlarda kendimizden kötü durumda olanları düşünüp şükretmemiz gerekiyor.
Dün haberlerde seyrettim,hani lavabo kırılıp şah damarı kesilip vefat eden bir erkek çocuk vardı Efe,dün doğumgünüymüş,annesi mezarının başında perişandı.Yaşasaydı 7 yaşına basacakmış.Tabiki her durumun kendine göre üzücü tarafları var ama Allah korusun ya böyle bir acı yaşasaydık.Bundan daha acı birşey olabilir mi.
Lütfen o yüzden 2 kere düşünün,hemen isyan etmeyin beterin beteri var.
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

aaaa canım bende aşılamaya geçeceğim sanırım...nasıl bişey anlatabilirmisin...birde maaliyeti ne kadar...azcık anlatırsan çok mutlu olurum...inşallah sende beklediğin sonucu alırsın hayatım

tabi anlatırım ama aşılamayı düşünmeden önce muhakkak rahim filmini çektir çektirmeden yaptırıp tüplerin kapalı olduğunu öğrenen çok kişi tanıdım....

ilk aşılamada tutturanda var,birkaç kez deneyip başarılı olamayanda,Allahın takdiri işte.Ama deneme sayısı arttıkça şansda artıyormuş,bende birkaç ay önce yaptırmaya niyetlendim ama olmadı fırsat.Bakalım birkaç ay daha olmazsa eylül gibi yaptırabilirim.

tatlım allah razı olsun açıklaman için. Pazar adet olmam laızmdı. Bugün 3. Günüm. Bu ay ilk denememdi. Ve ilk heyecanım. şuan taş kesildim resmen...hiç duydunuzmu böyle ortada kalmış birşey??off ya yinemi beklicemm.. Adetim gelsin baride sonraki aylara bakalım.. çok kötüyüm şuan

hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...

maliyeti yaptırdığın yere göre değişiyor ... ama aşılama ücreti 700 ile 1000 lira arasında değişebiliyor ben medikalparkda 700ze yaptırdım.... ilk önce adetinin 2.günü gidiyorsun muayene oluyorsun 3. günü sana insilün iğnesi gibi iğne veriyorlar ben 6gün kullandım 6gün bana yetiyor kimi 15gün kullanıyor 1 kutu ilacı 350tl ve 3günlük doz var içinde yani 700de ilaçları tuttu 1400 e ara ilaçları var tutunmasını sağlayan çatlatma iğnesi var onlarda 200civarı tutuyor toplamda 1600tl tutuyor....

işlem çok basit iğneleri zaten kendin yapıyorsın kılgibi iğneler karından yapıyorsun.... yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyorsun gene karından ve gene kendin yapıyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılıyor aşılama saatini s-doktorun belirliyor ve aşılama saatinden 3 4 saat önce eşin gidip örnek veriyor iyileri seçiliyor ... muayene koltuğuna yatıyorsun pipetden daha ince bir uzun hortumu içine sokuyorlar hisetmiyorsun bile eşinin spermlerini sana enjekte ediyorlar.... normal beraerlikde sperm yumurtaya 10 saatlik bir yolla ulaşırmış bunlar o on saatlik yolu direk aştırarak yumurtaların yakınına bırakıyorlar... 15dk yatıyorsun orada sonra 4gün kendini kolladınmı normal hayatına dönüyorsun... uzun oldu ama aklına takılan varsa söyle...

yooo çok güzel anlatmışsın tatlım...ama bayağıda maliyeti varmış...devlet hiç karşılamıyormu yaaa

hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...

hiç sorma bu belirtiyi ben ilk tedavi sürecinde ilaçların kimyasal gebelik sebebi olduğunu bilmiyordum.. evde 10.gün başladım teste silik silik çizgiler çıkıyordu nasıl seviniyordum... sonra kanda baktırdım hehe çıkmadı.... ama senin 15 çıkıpda gebelik olmaması ilginç bir durum.... doktorum demişdi deminde dedim... her kadın yılda ikikere düşük yaparmış farkında olmadan(tabi sağlılı çiftler için geçerli) yani döllenme olurmuş döllenme olduğu için kanda çıkarmış fakat tututamayıp adete yenik düşer ve kanpırtısı olan bebek sökülürmüş... sanırım sende böyle birşey yaşamışsın ... bunun en büyük etkeni adet gününe 2gün kala eşinizle ilişkiyi kesecekmişsiniz....bu tutunma sürecinde ilişki sökülmeye tutunmamasına neden olabilen bir etkenmiş... artı ağır kaldırmak bir yere uzanmak kan pırtısı olan keseleşmeye çalışan bebeğin adete yenik düşmesine sebep oluyormuş... bunlara dikkat edin..

süper anlattın canım 2.defa okumama gerek bile kalmadıkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

alsanaalsanasmile
yooo çok güzel anlatmışsın tatlım...ama bayağıda maliyeti varmış...devlet hiç karşılamıyormu yaaa

maalesef canım karşılamıyor hatta tüp bebekde rapor alabilmek için 6 ay klomen gibi bir ilaçla ilaç tedavisi 3 aşılama şartı var. ve 3yıl evli olma şartı var tüp bebekde bile çoğu kişinin karşılamıyor....

süper anlattın canım 2.defa okumama gerek bile kalmadıkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

korrkulacak birşey değilde bekleme süresi 15gün 15günden önce yaptımmı sahte sonç çıkıyor ilaçlar yüzünden o 15günlük süre adımı yiyip bitiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…