Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...

nasıl yani arkadaşım. o değer pozitif normalde. KİMYASAL GEBELİK NE DEMEKMİŞ. NASIL OLUYORMUŞ. SONRAKİ GEBELİKLERE ZARARI VARMIYMIŞ.

enepInAr şimdi sen söyleyince acabamı diye sordum kendime.
Ben bu ay çok umutluydum,hamilemiyim diye çünkü ovulasyon testi yapmıştım falan o günlerde çalışmıştık.belirtilerde vardı göğüslerim falan filan.Neyse tatile gittim 12 saat otobüsle,sonra tatilde plajda şemsiyeyi şezlonguma çekerken karnıma bir sancı girdi bir an,şemşiyeninde beton bir ayağı vardı uçmasın diye ağırdı yani.Annem kızdı hatta niye kaldırıyosun hem hamilemiyim diye düşünüyosun dedi.Neyse sonra birkaç gün sonra hastalandım ama enormal tarihinden 4 gün önce.acaba öyle oldu farında olmadan düştümü?

Canım vardır bundada bi hayır mutlaka kötü düşünme yani sen bi hafta sonra olmazsa bi daha kan testi yaptır

nasıl yani arkadaşım. o değer pozitif normalde. KİMYASAL GEBELİK NE DEMEKMİŞ. NASIL OLUYORMUŞ. SONRAKİ GEBELİKLERE ZARARI VARMIYMIŞ.
yok canım her gebelik kendine özgü oluyomuş...diğer gebelikleri etkilemezmiş...ben geçtiğimiz yaz 156 yı görmüştüm ama yine kimyasal gebelik tanısı konuldu

yok bacım o zaman ben yaptıramam şimdilik....sonra bakacağız artıkkk...karşılamıyorda eee o zaman neden 3 çocuk yapın diyorlar...bedava yapsın o zaman bizde doğuralım..öyle değilmi yaniii

ben 1 yıldır tedaviyle uğraştığım için doktorumla bu tarz konuları çok konuştuk. doktorum erkek dediği hep şu... siz bayanlar kendi canınızın kıymetini bilmiyorsunuz.... tül takmak bile o döneminize denk geldiyseki bu dönem adete 4 5gün kala başlarmış o dönemde tutunmaya çalışan ve kanpırtısı olan bebişinize farkındabile olmadan sökülmesine sebep olabilirsiniz bebekmi düşünüyor istiyorsun adetine 5gün kala işi gücü kes iki gün kalada ilişkiyi kes bekle olur yada olmaz sen tedbirini al... sonrada buna kimyasal gebelik diyorlar..... hamile kalıyorsun ama kanpırtısı olan bebek tutunamayıp düşüyor.. doktorlar buna düşme demiyor.. sökülme diyorlar.... çünkü tam gebelik oluşmammış oluyor oluşamadanda adete yenik düşüyor.... dikkat edin kendinize...

yok bacım o zaman ben yaptıramam şimdilik....sonra bakacağız artıkkk...karşılamıyorda eee o zaman neden 3 çocuk yapın diyorlar...bedava yapsın o zaman bizde doğuralım..öyle değilmi yaniii

işde ağzı olan konuşuyor 1 yılda harcadığımız paranın haddi hesabı kalmadı.. bence bunu devlet karşılamalı ama ünüversite hastaneleri bildiğim kadarıyla karşılıyor oda hani talebelere öğretiyorlar ya ondan..... ama karşında seni 50 kişi izliyormuş:))))) buda kolay bir durum değil:)))) birde tanıdık biri olması şart...

başbakan herkesi kendi gibi maaş alıyor zannediyor herhalde o yüzden 3 tane yapın diyor

hperi canım bu ovulasyon testi nasıl bişey nereden alıyorsun biraz bilgi verirmisin canım ben bu ay regl olursam deneyim bi nasıl bişeymiş bide fiyatı ne kadar

başbakan herkesi kendi gibi maaş alıyor zannediyor herhalde o yüzden 3 tane yapın diyor

işde birde tüp bebeğe şaka gibi tek embriyo standartı getirdi dünyanın hastanesine sahip ee bir tane verilirse tutma olasılığı daha az 3 tane verildiğinde en azından biri tutyordu şimdi 1 taneyle şansın ne derece düştüğünü sen düşün maliyeti 6000tlye ulaşıyor para kazanacak her tutmadığında umurundamı onun...

peki o umutları yıkkılan çiftlerin durumu ne olacak..hem madden çökecek hemde ruhennn...bu ne beter bir durum yaaa

hperi canım bu ovulasyon testi nasıl bişey nereden alıyorsun biraz bilgi verirmisin canım ben bu ay regl olursam deneyim bi nasıl bişeymiş bide fiyatı ne kadar

Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de canım bu adresi tıkla karşına tarihkısmı gelecek oraya en son adet oladuğun tarihi yazacaksın ve altındaki kısıma ise kaçgünde bir olduğunu yazacaksın mesela 27/06/2010 alta 25 gibi o sana bir taplo çıkartacak... o taployla hamile kalanlar var problem olmayan çiftlerden onu takip et.... ingilizce anlamazsan anlatırım.... ama birazdan çıkacağım hehe ütü beni bekliyor sıcakdan nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum...

peki o umutları yıkkılan çiftlerin durumu ne olacak..hem madden çökecek hemde ruhennn...bu ne beter bir durum yaaa

umutla beklemenin nedemek olduğunu bekleyenler bili.. onun nede olsa var... Allah inşaallah evlatlarına bari bu derdi verirde belki biraz kafalarına dank ederde anlarlar....

kızlar ne kadar zor işler bunlar yaaa allahım böyle şeylerle bizi bulaştırmadan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğimiz olsun
:Saruboceq:

kızlar ne kadar zor işler bunlar yaaa allahım böyle şeylerle bizi bulaştırmadan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğimiz olsun

maddi olarakda manevi olarakda ağır canım.... inşaallah sizlerde hiçbir sorun okdurda bebişiniz tez zamanda gelir....

maddi olarakda manevi olarakda ağır canım.... inşaallah sizlerde hiçbir sorun okdurda bebişiniz tez zamanda gelir.... ama bir yıl korunmadan gebelik elde edilemiyorsa mutlaka bir doktora gidin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…