hiç üzülme canım...bende dün öğrendim değerimi...15.07 çıkmıştı...önce sevindim sonra anladımki kimyasal gebelikmiş...
tatlım allah razı olsun açıklaman için. Pazar adet olmam laızmdı. Bugün 3. Günüm. Bu ay ilk denememdi. Ve ilk heyecanım. şuan taş kesildim resmen...hiç duydunuzmu böyle ortada kalmış birşey??off ya yinemi beklicemm.. Adetim gelsin baride sonraki aylara bakalım.. çok kötüyüm şuan
yok canım her gebelik kendine özgü oluyomuş...diğer gebelikleri etkilemezmiş...ben geçtiğimiz yaz 156 yı görmüştüm ama yine kimyasal gebelik tanısı konuldunasıl yani arkadaşım. o değer pozitif normalde. KİMYASAL GEBELİK NE DEMEKMİŞ. NASIL OLUYORMUŞ. SONRAKİ GEBELİKLERE ZARARI VARMIYMIŞ.
nasıl yani arkadaşım. o değer pozitif normalde. KİMYASAL GEBELİK NE DEMEKMİŞ. NASIL OLUYORMUŞ. SONRAKİ GEBELİKLERE ZARARI VARMIYMIŞ.
nasıl yani arkadaşım. o değer pozitif normalde. KİMYASAL GEBELİK NE DEMEKMİŞ. NASIL OLUYORMUŞ. SONRAKİ GEBELİKLERE ZARARI VARMIYMIŞ.
yok bacım o zaman ben yaptıramam şimdilik....sonra bakacağız artıkkk...karşılamıyorda eee o zaman neden 3 çocuk yapın diyorlar...bedava yapsın o zaman bizde doğuralım..öyle değilmi yaniiialsanaalsanasmile
maalesef canım karşılamıyor hatta tüp bebekde rapor alabilmek için 6 ay klomen gibi bir ilaçla ilaç tedavisi 3 aşılama şartı var. ve 3yıl evli olma şartı var tüp bebekde bile çoğu kişinin karşılamıyor....
enepInAr şimdi sen söyleyince acabamı diye sordum kendime.
Ben bu ay çok umutluydum,hamilemiyim diye çünkü ovulasyon testi yapmıştım falan o günlerde çalışmıştık.belirtilerde vardı göğüslerim falan filan.Neyse tatile gittim 12 saat otobüsle,sonra tatilde plajda şemsiyeyi şezlonguma çekerken karnıma bir sancı girdi bir an,şemşiyeninde beton bir ayağı vardı uçmasın diye ağırdı yani.Annem kızdı hatta niye kaldırıyosun hem hamilemiyim diye düşünüyosun dedi.Neyse sonra birkaç gün sonra hastalandım ama enormal tarihinden 4 gün önce.acaba öyle oldu farında olmadan düştümü?
yok bacım o zaman ben yaptıramam şimdilik....sonra bakacağız artıkkk...karşılamıyorda eee o zaman neden 3 çocuk yapın diyorlar...bedava yapsın o zaman bizde doğuralım..öyle değilmi yaniii
yok bacım o zaman ben yaptıramam şimdilik....sonra bakacağız artıkkk...karşılamıyorda eee o zaman neden 3 çocuk yapın diyorlar...bedava yapsın o zaman bizde doğuralım..öyle değilmi yaniii
başbakan herkesi kendi gibi maaş alıyor zannediyor herhalde o yüzden 3 tane yapın diyor
peki o umutları yıkkılan çiftlerin durumu ne olacak..hem madden çökecek hemde ruhennn...bu ne beter bir durum yaaaişde birde tüp bebeğe şaka gibi tek embriyo standartı getirdi dünyanın hastanesine sahip ee bir tane verilirse tutma olasılığı daha az 3 tane verildiğinde en azından biri tutyordu şimdi 1 taneyle şansın ne derece düştüğünü sen düşün maliyeti 6000tlye ulaşıyor para kazanacak her tutmadığında umurundamı onun...
hperi canım bu ovulasyon testi nasıl bişey nereden alıyorsun biraz bilgi verirmisin canım ben bu ay regl olursam deneyim bi nasıl bişeymiş bide fiyatı ne kadar
peki o umutları yıkkılan çiftlerin durumu ne olacak..hem madden çökecek hemde ruhennn...bu ne beter bir durum yaaa
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnkızlar ne kadar zor işler bunlar yaaa allahım böyle şeylerle bizi bulaştırmadan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğimiz olsun
:Saruboceq:
kızlar ne kadar zor işler bunlar yaaa allahım böyle şeylerle bizi bulaştırmadan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğimiz olsun
kızlar ne kadar zor işler bunlar yaaa allahım böyle şeylerle bizi bulaştırmadan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğimiz olsun
maddi olarakda manevi olarakda ağır canım.... inşaallah sizlerde hiçbir sorun okdurda bebişiniz tez zamanda gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?