Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım benim dr bana cycloprogynova verdi ve ben 4 ay kullandım adetlerim 28 günde bir tıkır tıkır dı bu ay bıraktım bitkisel aldım bakalım nasıl olcak diye bi sorsana dr una cyclo progynova ? ama tabı senin hormonlarınla ilgilidir belki ilacın?
yok canım bu serophone hormonla ılgılı degıl adetı gecıkınce bu hapı 5 gun kullanıyo 5.gun regl oluyon zaten hemde yumurtaları gelıstırıp buyutuyor.arkasındanda catlıyamazsa benım kullandıgım yumurta caylatma iğnesınden vurulup catlamasını beklıyor
Canımmm soğan suyunumu diyosun ben içmedimkii bilmiyorummm,ama sabahmı içiyosun sen onu ibrahim saraçoğlı öğlen ve akşam yemekten önce diyo.
serephone neden verdiler sorun neydi ???? çatlatma içinmi
regl hıc gecıkmezdı strestenmıdır nedır 15 gun gecıktı.serophoneyı verdı regl oldum sonrada bu iğneyı verdı işte
yok canım bu serophone hormonla ılgılı degıl adetı gecıkınce bu hapı 5 gun kullanıyo 5.gun regl oluyon zaten hemde yumurtaları gelıstırıp buyutuyor.arkasındanda catlıyamazsa benım kullandıgım yumurta caylatma iğnesınden vurulup catlamasını beklıyor
hım banada dr forlutel vermişti adetim gecikince sonrada cyclo progynova buda aynen yumurta geliştiriyormuş bide ostrojen yüklüyo
doğmamış çocuğa don biçme derler bizde kaydirigubbakcemile3
benim soru kaynadı gördünüz mü? bende küstüm wc ye gidiyorum işte:umursamaz:
regl hıc gecıkmezdı strestenmıdır nedır 15 gun gecıktı.serophoneyı verdı regl oldum sonrada bu iğneyı verdı işte
inş hayırlı haber alırızzz senden
canım gördüm de işime gelmedi kaydirigubbakcemile3 sanırım diğerlerinn de![]()
soru neydi bilmiyorumkismile![]()
inşlh canımm bende umutluyum bu ay ama kısmet tabıkı ınşlh sendende beklıyoruz mujdelı haber:Saruboceq:
kiloları soruyodu canım
inşlh canımm bende umutluyum bu ay ama kısmet tabıkı ınşlh sendende beklıyoruz mujdelı haber:Saruboceq:
inş canm hep beraberr yaşayalım bu güzel şeyleri
adet olmam için farlutal veriyo daha sonra adetin 5. günü serohene başlıyorum yumurtalarım gelişmiyo onun için
kiloları soruyodu canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt