selam herkese.
merhaba canımm naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkese.
hmmm o zmn cok da küçük bi yer değil orası anladıgım kadarıyla...zaten yüzölçümü bayaa fazla da merkezi ufaktır diye düşünüyodum canım...
yok canım küçük değil dışardan bakınca öyle gözüküyor olablirde büyükşehir olma yolunda en önde ilerliyor
iyiyim saol. senden naber?
iyi iyi canım cok güzel tarihte önemli yeri olan sehirlerin gelişip büyümesi çok önemli ve gerekli...
2011 mart annelerine bakıyodum şimdiden kıyafetleri dar geliyomuş belleri kalınlaşmış göbekleri çıkmış sizde oldu mu öle bişi babu,sevgi?
evet aynen bende. şaşırdım onları görünce de bende mibi tuhaflık var acaba dedim bende.yok ne gezer kız benim karnım iyice yapıştı içe doğru birşey yiyemiyorumki kalınlaşsın
sen hangi şehirdesin bilmiyorumda birgün gelirsen buralara o tarihi yerleri sana gezdiririm canım
2011 mart annelerine bakıyodum şimdiden kıyafetleri dar geliyomuş belleri kalınlaşmış göbekleri çıkmış sizde oldu mu öle bişi babu,sevgi?
dur bakalım zaman içinde o hallerini de görcez bencede öyle olacaklar. hemen hemen her ay resimler konacak siteye.peki bu kadınlar 2 aylıkken böyle olursa 7. ve 8.aylarda düşünemiyorum davula dönerler herhalde
benimde dümdüz olmasa bile çok zayıf olmama rağmen küçücük bi göbeğim var. hamilelikten önce de vardı ama şimdi hamile olduğumu duyan o göbeği bebek sanıyo. yok diyorum o önce de vardı göbek o göbek yooo diyolar 47 kilo insanda göbek mi olurmuş bebek o bebek:ecrin_bebek:
dur bakalım zaman içinde o hallerini de görcez bencede öyle olacaklar. hemen hemen her ay resimler konacak siteye.
evet. bunu hamilelikle ilgili bütün forumlarda yapıyolar. aynı ayda doğuracak anneler bir araya geliyo. hem sohbet falan kontrollerini falan konuşuyolar bebeklerine ne aldıklarını nasıl oda yaptıklarını falan. bide düzenli aralıklarla göbeklerinin resimlerini çekip koyuyolar ama çıplak değil tabiki kıyafetli:CüvCüv:göbeklerinin fotosunu koyacaklarmış??