Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

2011 mart annelerine bakıyodum şimdiden kıyafetleri dar geliyomuş belleri kalınlaşmış göbekleri çıkmış sizde oldu mu öle bişi babu,sevgi?

2011 mart annelerine bakıyodum şimdiden kıyafetleri dar geliyomuş belleri kalınlaşmış göbekleri çıkmış sizde oldu mu öle bişi babu,sevgi?

yok canım benim kıyafetlerim hep büyük geliyodu zaten şimdi biraz biraz oturmaya basladı..ama hala dümdüz bi karnım var...bazen afedersiniz kabızlık sorunu oluyo o zaman şişiyo..onun dışında yok bir şey...

benimde dümdüz olmasa bile çok zayıf olmama rağmen küçücük bi göbeğim var. hamilelikten önce de vardı ama şimdi hamile olduğumu duyan o göbeği bebek sanıyo. yok diyorum o önce de vardı göbek o göbek yooo diyolar 47 kilo insanda göbek mi olurmuş bebek o bebek:ecrin_bebek:

benimde dümdüz olmasa bile çok zayıf olmama rağmen küçücük bi göbeğim var. hamilelikten önce de vardı ama şimdi hamile olduğumu duyan o göbeği bebek sanıyo. yok diyorum o önce de vardı göbek o göbek yooo diyolar 47 kilo insanda göbek mi olurmuş bebek o bebek:ecrin_bebek:

3-4 cm falan şimdi bebişler..nasıl belli olsunlar kikaydirigubbakcemile3

göbeklerinin fotosunu koyacaklarmış??
evet. bunu hamilelikle ilgili bütün forumlarda yapıyolar. aynı ayda doğuracak anneler bir araya geliyo. hem sohbet falan kontrollerini falan konuşuyolar bebeklerine ne aldıklarını nasıl oda yaptıklarını falan. bide düzenli aralıklarla göbeklerinin resimlerini çekip koyuyolar ama çıplak değil tabiki kıyafetli:CüvCüv:

bende yorum yazdım oraya karnım içne geçti diye herhalde kabul etmezler beni aralarına hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X