akşam için bi hazırlığınız var mı? malum gece kalkacakmışız. oruç tutmayı düşünen var mı ben tutmayacağım.
ya ben evleneli daha 3 ay oldu iftar yemeğini nasıl hazırlıcam neler yapıcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum eşim aç kalıcak diye.
akşam için bi hazırlığınız var mı? malum gece kalkacakmışız. oruç tutmayı düşünen var mı ben tutmayacağım.
valla bende tutmak istiyordum ama doktor susuz kalmasın diya yasakladı tutmayacağım yani ama yemekte yiyemem zaten sadece su içerim akşama kadar
avatarını yesinler seninnnnnyerimseniben canım yemek yee tansiyonun falan düşer dikkat et kendine...iş yerin evine uzak deilse git gel öğlenleri...
1,5 yıldır fingirdiyordukkaydirigubbakcemile33 aylık evliliğinde hemen bebek mı yaptın bravo eşinede kaydirigubbakcemile3 tanıyormuydunujz daha önceden birbirinizi
1,5 yıldır fingirdiyordukkaydirigubbakcemile3
ya ben evleneli daha 3 ay oldu iftar yemeğini nasıl hazırlıcam neler yapıcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum eşim aç kalıcak diye.
e bizde birimiz geldik 31 yaşına birimiz 28 dedik daha beklemenin alemi yok. ama ben sanmıyodum hiç bu kadar erken olacağını. hamile kaldığım ay ben ovulasyon testi araştırıyodum alıp kullanmak içinkaydirigubbakcemile3
selam :) seni yalnız bırakmayayım belki hamileliğin bulaşır :)
selam canım gel sürtün bakalım şöyle yamacıma inşallah bulaşır
kızlar bana müsade hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar şimdiden hayırlı ramazanlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?