Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya ben evleneli daha 3 ay oldu iftar yemeğini nasıl hazırlıcam neler yapıcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum eşim aç kalıcak diye.

e bizde birimiz geldik 31 yaşına birimiz 28 dedik daha beklemenin alemi yok. ama ben sanmıyodum hiç bu kadar erken olacağını. hamile kaldığım ay ben ovulasyon testi araştırıyodum alıp kullanmak içinkaydirigubbakcemile3

ya ben evleneli daha 3 ay oldu iftar yemeğini nasıl hazırlıcam neler yapıcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum eşim aç kalıcak diye.

yine senin 3ay geçmiş ben geçen sene evlendim 20 gün sonra ramazan oldu hiç ramazanda yemek yapmayan biriydim annem yapar ben sadece sofrayı kurardım ilk başlarda zor oluyrda sonra alışıyosun ne yapcan elin mecbur kaydirigubbakcemile3

ii yapmışsınızz bizde birmiz 33 birmiz 31 ama laftan anlayan koca yokkı bende kaydirigubbakcemile3

kızlar bal tarçın çörek otu ne için ii geliyodu

kızlar bana müsade hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar şimdiden hayırlı ramazanlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…