bende değiştirmek istiyorum ama totem yaptım,uğurlu gelir diye inanıp değiştirmeye korkuyorum.o yüzden hastalanırsam değiştireceğim :)) inşallah hastalanmam kızlar..bu ay tutarsa,doğum günümde belli olacak,evlilik yıldönümüm zamanlarıda doğacak,çifte hediye ne güzel olur.
kızlar şimdi tahlil sonucunu aldım 408 çıkmış kanda canlarım doktoru aradım haftaya cuma gidicem ulturasonda görülecekmiş o zaman kalpa atışlarınıda dinleyebilirsin dedi bu kadar erken duyulurmuki kalp atışları
hayırlısı bakalım. ben sabah idrar testini bir yapayımda. sonuç ne çıkcak bakalım...en iyi sonucu sabah verir diyolar. ondan sabaha bıraktım bende.
kaç gün gecikmiştin sen?
nazar değmesin sizehadi hayırlısı bakalım.
hoşbulduk a.s. nasılsın?
günaydın cnmmm
günaydın cnmmm
herkeslere günaydın
günaydın kıslarbayanssulusmile
günaydın cnm sizlerde hoşgeldinizz güzel anneler opuyorumnanaktan
kızlarr bugün 6. günüm ve hala adet olmadım..kaısğım çok ağrıdı. bu sabah idrar testi yaptım negatifcanım çok sıkkın....ya bu ay neden sebepsiz yere gecikiyor..kan yok bebekte yok. neden adet olamadım. ne yapmam lazımmmm
kızlarr bugün 6. günüm ve hala adet olmadım..kaısğım çok ağrıdı. bu sabah idrar testi yaptım negatifcanım çok sıkkın....ya bu ay neden sebepsiz yere gecikiyor..kan yok bebekte yok. neden adet olamadım. ne yapmam lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?