- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
sultan kıs napıyon selam sabah yok![]()
selam canım facebook a resim atmaya çalışıyom da ondan..
nasılsın canım..
kubi negatifmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultan kıs napıyon selam sabah yok![]()
akannehir kubi için üzüldüm. önümüzdeki ay olur inşallah ne diyelim. facebook bana yasak eşim yasakladı, bende ona yasakladımguclubacismileselam canım facebook a resim atmaya çalışıyom da ondan..
nasılsın canım..
kubi negatifmiş![]()
banu77 kimdi kibilmiyorumkismile
ben iyiyim bebeişim yeni uyandım sayılır yineeekaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
seni iyi bulmadım sanki işyerinden sıkılmışsın insan bi soğuyunca çekilmiyo ay sabret hayatım Allah büyüktür belki başka bi iş bulursun çekmek zorunda kalmazsın:1hug:
inşallah..akannehir kubi için üzüldüm. önümüzdeki ay olur inşallah ne diyelim. facebook bana yasak eşim yasakladı, bende ona yasakladımguclubacismile
biz iyiyiz uykucu sen nasılsın?slm bebişleeeerrrr
geçmişe baktım biraz hamilemiz varmııııışşşşşşhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
pek fazlada bakmadım biraz konusup çıkim diee halaylar çekilmiştir
ay ne güzel yaa Allahım cümlemize nasip etsin inş..
nasılsınız bakem güzeller...bayanssulusmile
banu hamile canımkim hamilemiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş kubi miiiiiiiiiiiiiii?
lierac phytolastıl ismi bence henüz erken bende daha küçük bir büyüme bile yokki canımsevgicim senin şu çatlak kreminin adı neydi? dün ben mart annelerine sordum şimdiden başlıcaklarmış kullanmaya. sen ne diyosun?
kızlar kubiden ne haber umudum kalmadı fln yazmış pekte bakamadımeyvahedigeldismile
sevgi noldu acile neden gittin? bişey mi var allah korusun.
yok kıs gizli girsek hesap açılır. hesaplarımızı iptal ettirdik. benim eşim zaten pek sevmez msn olsun, face olsun internet muhhabbetlerini falan.uzun süredir giremiyordu ama listede ismi vardı,eskiden girerdi hep..denk gelmediniz demekki..
ohh günaydın cicim o zaman..
evet yaa sıkılmak ne kelime nefret ettim yani,iş falan aramıyorum.buradan ayrılırsam bir süre evde olmak istiyorum,hem hamile kalırım belki evde dinlene dinlene geçer kaydirigubbakcemile3
inşallah..
ay alemsiniz yasaklamışlar,gizli gizli giriyosunuzdurrrrrr aklinialirimsmile
iyi aman allah korusun. acil falan deyince korktum bendeönce pembe lekelenmem sonrada kahverengi lekelenmem vardı canım o yüzden gittim doktor sorun yok dedi
iyi aman allah korusun. acil falan deyince korktum bende![]()
ben doğum hikayeleri okuyodum valla. o kadar duygulandım ki gözlerimden damla düştü düşecek:sinifsinif:
yok kıs gizli girsek hesap açılır. hesaplarımızı iptal ettirdik. benim eşim zaten pek sevmez msn olsun, face olsun internet muhhabbetlerini falan.
herkes biranda kayboluyor burda ya
hoşgeldin handancım
hoşgeldin handancım
ayy avatarın çok tatlı olduuu hihoyyyt hihoyyyt
ilahi sevgi avatarını değiştirince bende seni başkası sandım. kimki bu diye bakınıyodumkaydirigubbakcemile3
du bende bakınayım kendime değişik bi avatar.
hoşgeldin handancım