Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam canım facebook a resim atmaya çalışıyom da ondan..
nasılsın canım..
kubi negatifmiş :(
akannehir kubi için üzüldüm. önümüzdeki ay olur inşallah ne diyelim. facebook bana yasak eşim yasakladı, bende ona yasakladımguclubacismile

banu77 kimdi kibilmiyorumkismile

uzun süredir giremiyordu ama listede ismi vardı,eskiden girerdi hep..denk gelmediniz demekki..

ben iyiyim bebeişim yeni uyandım sayılır yineeekaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
seni iyi bulmadım sanki işyerinden sıkılmışsın insan bi soğuyunca çekilmiyo ay sabret hayatım Allah büyüktür belki başka bi iş bulursun çekmek zorunda kalmazsın:1hug:

ohh günaydın cicim o zaman..

evet yaa sıkılmak ne kelime nefret ettim yani,iş falan aramıyorum.buradan ayrılırsam bir süre evde olmak istiyorum,hem hamile kalırım belki evde dinlene dinlene geçer kaydirigubbakcemile3
akannehir kubi için üzüldüm. önümüzdeki ay olur inşallah ne diyelim. facebook bana yasak eşim yasakladı, bende ona yasakladımguclubacismile
inşallah..
ay alemsiniz yasaklamışlar,gizli gizli giriyosunuzdurrrrrr aklinialirimsmile

slm bebişleeeerrrr
geçmişe baktım biraz hamilemiz varmııııışşşşşşhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
pek fazlada bakmadım biraz konusup çıkim diee halaylar çekilmiştir
ay ne güzel yaa Allahım cümlemize nasip etsin inş..
nasılsınız bakem güzeller...bayanssulusmile
biz iyiyiz uykucu sen nasılsın?
kim hamilemiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş kubi miiiiiiiiiiiiiii?
banu hamile canım
sevgicim senin şu çatlak kreminin adı neydi? dün ben mart annelerine sordum şimdiden başlıcaklarmış kullanmaya. sen ne diyosun?
lierac phytolastıl ismi bence henüz erken bende daha küçük bir büyüme bile yokki canım
kızlar kubiden ne haber umudum kalmadı fln yazmış pekte bakamadımeyvahedigeldismile

kubinin testi negatif çıktı canım

uzun süredir giremiyordu ama listede ismi vardı,eskiden girerdi hep..denk gelmediniz demekki..

ohh günaydın cicim o zaman..

evet yaa sıkılmak ne kelime nefret ettim yani,iş falan aramıyorum.buradan ayrılırsam bir süre evde olmak istiyorum,hem hamile kalırım belki evde dinlene dinlene geçer kaydirigubbakcemile3

inşallah..
ay alemsiniz yasaklamışlar,gizli gizli giriyosunuzdurrrrrr aklinialirimsmile
yok kıs gizli girsek hesap açılır. hesaplarımızı iptal ettirdik. benim eşim zaten pek sevmez msn olsun, face olsun internet muhhabbetlerini falan.

ben doğum hikayeleri okuyodum valla. o kadar duygulandım ki gözlerimden damla düştü düşecek:sinifsinif:

ilahi sevgi avatarını değiştirince bende seni başkası sandım. kimki bu diye bakınıyodumkaydirigubbakcemile3

Back
X