Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çook tatlı resmin bende önce seni başkası sandım kaydirigubbakcemile3
bende değiştirmek istiyorum ama totem yaptım,uğurlu gelir diye inanıp değiştirmeye korkuyorum.o yüzden hastalanırsam değiştireceğim :)) inşallah hastalanmam kızlar..bu ay tutarsa,doğum günümde belli olacak,evlilik yıldönümüm zamanlarıda doğacak,çifte hediye ne güzel olur.
sevgi senin bir dahaki kontrolün ne zaman 12 haftalıkken mi? sen 2 li test falan yaptıracak mısın?
birşey söylemedi de geçen ayki kontrolden sonra 1 ay sonra gel dediğinde tam 12 haftalığa denk geliyo. mart annelerinde de genelde hep 12. haftasında gidenlerin ense kalınlığına falan bakmışlar. hatta bi tanesine bebek yüksek ihtimal erkek demişler. bizimkide gittiğimizde bakabilir belki ense kalınlığına.valla doktorum birşey demedi henüz ama 12 haftadan sonra giderim tekrar kontrole o zaman yapalım derse yaptırırım
sana doktorun birşey dedimi peki?
evet canım bakabilir olmazsa sorarızda doktorabirşey söylemedi de geçen ayki kontrolden sonra 1 ay sonra gel dediğinde tam 12 haftalığa denk geliyo. mart annelerinde de genelde hep 12. haftasında gidenlerin ense kalınlığına falan bakmışlar. hatta bi tanesine bebek yüksek ihtimal erkek demişler. bizimkide gittiğimizde bakabilir belki ense kalınlığına.
handancıım bizimde bu ay tutarsa o zaman da biz birbirimize sorarız doktr kontrollerimizi
:1hug::1hug:
evet canım bakabilir olmazsa sorarızda doktora
ay sen ne şekersin bizede sorarsınız tecrübeli oluyoruzya 2ay fazladan
kızlar ben eve yemek yemeye gidiyorum. bebiş acıkmış. tekrar gelemezsem hayırlı iftarlar.
kızlar ben eve yemek yemeye gidiyorum. bebiş acıkmış. tekrar gelemezsem hayırlı iftarlar.
handancıım bizimde bu ay tutarsa o zaman da biz birbirimize sorarız doktr kontrollerimizi
:1hug::1hug:
slm kızlar yine ben bugn sersem gibiyim nedensesempatiksalakcinni
kayınvldmlerde yemek veriyolrmış gelin olmkta zor ay bi yerde şimdikoştur dur:bbo:
gerçi bizimki durmaz oda çok koşturur kayınvalidem çok diridir maaşallah 59yaşında ama kızlar
slm kızlar yine ben bugn sersem gibiyim nedensesempatiksalakcinni
kayınvldmlerde yemek veriyolrmış gelin olmkta zor ay bi yerde şimdikoştur dur:bbo:
gerçi bizimki durmaz oda çok koşturur kayınvalidem çok diridir maaşallah 59yaşında ama kızlar
maşallah iyiymiş işte yardımcı olur sana ne güzel ama kalabalık iftar yemekleride insanı çok yoruyor ya
çook uyumaktan olmasın canım o sersemlik. kaydirigubbakcemile3![]()
çook uyumaktan olmasın canım o sersemlik. kaydirigubbakcemile3![]()