Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultan nerdesin ??
sen kaç gün gecikince test yaptırmıştın tatlım.
benim bugün 5. günüm. yarın sabah idrar testi yaptıracam..göğüs uçalrım çok acıyooo..bide karnım patlicak gibi gergin şiş, sol kasığım ağrıyor ve yumurtalıklarımda ağrı var.... ay gebe değilsem hastalanayım ya. çok sıkıntım var çokk![]()
tatlım geçen ay hemen 3. günü hem idrar hem kan hepsini yaptrıdım. negatif çıkınca hevesim kaçtı. bu ay kan testi yaptırmıcam hemen.
kızlar şimdi tahlil sonucunu aldım 408 çıkmış kanda canlarım doktoru aradım haftaya cuma gidicem ulturasonda görülecekmiş o zaman kalpa atışlarınıda dinleyebilirsin dedi bu kadar erken duyulurmuki kalp atışları
burdayım kuşuuuum...
tatlım geçen ay hemen 3. günü hem idrar hem kan hepsini yaptrıdım. negatif çıkınca hevesim kaçtı. bu ay kan testi yaptırmıcam hemen.
kızlar şimdi tahlil sonucunu aldım 408 çıkmış kanda canlarım doktoru aradım haftaya cuma gidicem ulturasonda görülecekmiş o zaman kalpa atışlarınıda dinleyebilirsin dedi bu kadar erken duyulurmuki kalp atışları
gözünaydın olsun canım
ben 7 haftalıkken gitmiştim o zaman duymuştum daha önce duyulurmu bilmiyorum yani
ee hemen hemen benimde haftaya cuma 7 olucak zaten belkide o yüzden cuma çağırdı
heh tamam :1hug:
hayırlısı olsun canım ,ama bence kan testi yaptır... a.s
ayyy canımm süperr ne yüksek kaçıncı haftaya geliyomuş bir bakimm 4.haftaymış..
ayy canım tekrar tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
ee hemen hemen benimde haftaya cuma 7 olucak zaten belkide o yüzden cuma çağırdı