Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende değiştirmek istiyorum ama totem yaptım,uğurlu gelir diye inanıp değiştirmeye korkuyorum.o yüzden hastalanırsam değiştireceğim :)) inşallah hastalanmam kızlar..bu ay tutarsa,doğum günümde belli olacak,evlilik yıldönümüm zamanlarıda doğacak,çifte hediye ne güzel olur.

bomba olur yerimseniben olumunekankayizsmile

kızlar şimdi tahlil sonucunu aldım 408 çıkmış kanda canlarım doktoru aradım haftaya cuma gidicem ulturasonda görülecekmiş o zaman kalpa atışlarınıda dinleyebilirsin dedi bu kadar erken duyulurmuki kalp atışları

kaç gün gecikmiştin sen?
nazar değmesin size :nazar: hadi hayırlısı bakalım.

kızlarr bugün 6. günüm ve hala adet olmadım..kaısğım çok ağrıdı. bu sabah idrar testi yaptım negatif:(:(:( canım çok sıkkın....ya bu ay neden sebepsiz yere gecikiyor..kan yok bebekte yok. neden adet olamadım.:(:(:(:( ne yapmam lazımmmm

kızlarr bugün 6. günüm ve hala adet olmadım..kaısğım çok ağrıdı. bu sabah idrar testi yaptım negatif:(:(:( canım çok sıkkın....ya bu ay neden sebepsiz yere gecikiyor..kan yok bebekte yok. neden adet olamadım.:(:(:(:( ne yapmam lazımmmm

daha önce hiç gecikme olmuyormuydu canım?

canım bence kan testi yaptır eğer o da negatif çıkarsa bir doktora git,bu ay pek çoğumuzun gecikmesi oldu,havalardan da olabilir..kan testide negatif çıkarsa söktürücü birşey içersin hiç değilse hastalanırsın bir an önce..

Back
X