Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim cnm nasıl olsun

bencede kan testi yaptır hemen o net çıkar neyse sonrada regl söktürücü ok

günaydın cnmmm nasılsınnn

canlarım iğneden korkuyorum..tansiyonum falan değişiyo:) o yüzden her ay her gecikmemde gidip kan testi yaptırmak istemiyorum..benim adetim hep düzenliydi..2 aydır sapıttı ama..4 gün daha bekleyip 10. gün bida idrar yapıcam. yine çıkmazsa adet söktürücü bitkiler içicem artık..

vereliniortak anlaştık, tamam, yormama kendimi.

sen de fazla gerilme kaydirigubbakcemile3 gerçi zor biliyorum ama laelaelaelaelae

:mymeka: geriyorlar beni valla,ama sıkıntı stres yapmamam lazımm kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.. :1closedeyes:

günaydın kızlar,nasılsınız??

günaydın hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?

"Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”..
Mevlana

canlarım iğneden korkuyorum..tansiyonum falan değişiyo:) o yüzden her ay her gecikmemde gidip kan testi yaptırmak istemiyorum..benim adetim hep düzenliydi..2 aydır sapıttı ama..4 gün daha bekleyip 10. gün bida idrar yapıcam. yine çıkmazsa adet söktürücü bitkiler içicem artık..

bence daha fazla erteleme canım,alt tarafı küçük bir iğne gözünü kapat 1 sn süren birşey..Git yaptır testini ona göre karar verirsin ne yapacağına.önemli bir durum ihmal etme lütfen bekleme 4 gün daha..

çok iyi değilim canım ,şimdi doktordan geldim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi,ilaca başlayacam..:(

ah canım çok geçmiş olsun,klimadan mı bulaştı acaba,çok salgın var ya bu ara..
Sana bakıcak birileri var mı?Çorbalar yemekler yapıp beslesinler ki çabuk toplarlan..dinlen bol bol..

"Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”..
Mevlana

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

Back
X