Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın a.s. bugün temizlik var, biraz sizden ayrı biraz da yorgun olacağım![]()
iyiyim canım herşeyde yolunda çok şükür babamda çıktı dün hastaneden sağlığıda iyi.
sen nasılsın bakalım?
günaydın cnm nasılsın
günaydın busecimmm a.s. sen nasılsın?
kolay gelsin canım,yorma kendini fazla,dinlene dinlene yap...
bende iyiyim iş güç![]()
günaydınn güzellerrr
periii 10 haftalık olduk biz opuyorumnanaktan
iyiyim cnm nasıl olsun
bencede kan testi yaptır hemen o net çıkar neyse sonrada regl söktürücü ok
günaydın cnmmm nasılsınnn
vereliniortak anlaştık, tamam, yormama kendimi.
sen de fazla gerilme kaydirigubbakcemile3 gerçi zor biliyorum ama laelaelaelaelae
günaydın kızlar,nasılsınız??
günaydınn güzellerrr
günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar,nasılsınız??
:
günaydın hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?
günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
canlarım iğneden korkuyorum..tansiyonum falan değişiyo:) o yüzden her ay her gecikmemde gidip kan testi yaptırmak istemiyorum..benim adetim hep düzenliydi..2 aydır sapıttı ama..4 gün daha bekleyip 10. gün bida idrar yapıcam. yine çıkmazsa adet söktürücü bitkiler içicem artık..
çok iyi değilim canım ,şimdi doktordan geldim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi,ilaca başlayacam..![]()
"Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”..
Mevlana