iyi olmk için uğraşıyorum canım
öyle söyleme canım iç ilaçlarını ve düzel biran önce yoksa bebişinide üzersin böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmk için uğraşıyorum canım
ah canım çok geçmiş olsun .!.:görümcem hastaydı canım ondan bulaştı,ilaç kullanmayıncada ilerledi iyice..memlekette ailemin yanındayım zaten ama haftaya dönecem,o zamana kadar ne kadar iyileşirsem artık bakacaz...
öyle söyleme canım iç ilaçlarını ve düzel biran önce yoksa bebişinide üzersin böyle
canlarım iğneden korkuyorum..tansiyonum falan değişiyo:) o yüzden her ay her gecikmemde gidip kan testi yaptırmak istemiyorum..benim adetim hep düzenliydi..2 aydır sapıttı ama..4 gün daha bekleyip 10. gün bida idrar yapıcam. yine çıkmazsa adet söktürücü bitkiler içicem artık..
görümcem hastaydı canım ondan bulaştı,ilaç kullanmayıncada ilerledi iyice..memlekette ailemin yanındayım zaten ama haftaya dönecem,o zamana kadar ne kadar iyileşirsem artık bakacaz...
günaydınnn
tüh yaa,geçmiş olsun tekrar canım
neyseki ailenin yanındasın 1 haftada iyileştirsinler seni :))
yok güzelim keyfim yerinde;ama hastalıkla mücadele ediyorum işte..ben bebişimi hiç üzermiyim teyzesii
üzmezsin tabi annesi
ozpar canım geçmiş olsun bitanem
senin nasıl geçiyor canım günlerin?var mı rahatsız eden bişeyler?
iyi gidiyor şimdilik canım ama dünden beri belim çok ağrıyor şuan arkamda yastıkla destek verip oturuyorum onun dışında bişey yok
öyle olsun canım rahat geçirelm hamileliğimizi..benimde arda bi mide bulantım oluyordu ama artık o da yok gibi..sadece açlığa tahammülüm yok,hemen kötü oluyorum aç kalınca..bu arada bi daha ki doktor kontrolün ne zaman?
doktor bi gün vermedi bana canım ama ay sonu kendim gidiyim diyorum rutin kontrol için
sana gün verdimi peki?
doktor bi gün vermedi bana canım ama ay sonu kendim gidiyim diyorum rutin kontrol için
sana gün verdimi peki?
geçmişi okuyodummm fıstıkkk...nabersiniz bakalım???