Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ah canım çok geçmiş olsun .!.:
görümcem hastaydı canım ondan bulaştı,ilaç kullanmayıncada ilerledi iyice..memlekette ailemin yanındayım zaten ama haftaya dönecem,o zamana kadar ne kadar iyileşirsem artık bakacaz...

canlarım iğneden korkuyorum..tansiyonum falan değişiyo:) o yüzden her ay her gecikmemde gidip kan testi yaptırmak istemiyorum..benim adetim hep düzenliydi..2 aydır sapıttı ama..4 gün daha bekleyip 10. gün bida idrar yapıcam. yine çıkmazsa adet söktürücü bitkiler içicem artık..

canımcım bende çok korkarım igneden herseferinde kafamı çevirip derin nefes alıyorum işe yarıyor sanada tavsiye ederim bitanem birde konuyla ilgili yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak isterim belki faydası olabilir sana senin gibi regli günüm 10 gün geçmesine ragmen regli olamıyordum ve idrar testinde ilk çok silik çıktı daha sonrada negatif çıkmaya başladı kan tahlili yaptırdım daha sonra 18 çıktı meğerse kimyasal gebelik yaşamışım acaba sended böyle bişey olabilirmi canım

görümcem hastaydı canım ondan bulaştı,ilaç kullanmayıncada ilerledi iyice..memlekette ailemin yanındayım zaten ama haftaya dönecem,o zamana kadar ne kadar iyileşirsem artık bakacaz...

tüh yaa,geçmiş olsun tekrar canım
neyseki ailenin yanındasın 1 haftada iyileştirsinler seni :))

günaydın sanada a.s. az önce geldin günaydın dedin kayboldun hemen..

iyi gidiyor şimdilik canım ama dünden beri belim çok ağrıyor şuan arkamda yastıkla destek verip oturuyorum onun dışında bişey yok

öyle olsun canım rahat geçirelm hamileliğimizi..benimde arda bi mide bulantım oluyordu ama artık o da yok gibi..sadece açlığa tahammülüm yok,hemen kötü oluyorum aç kalınca..bu arada bi daha ki doktor kontrolün ne zaman?

öyle olsun canım rahat geçirelm hamileliğimizi..benimde arda bi mide bulantım oluyordu ama artık o da yok gibi..sadece açlığa tahammülüm yok,hemen kötü oluyorum aç kalınca..bu arada bi daha ki doktor kontrolün ne zaman?

doktor bi gün vermedi bana canım ama ay sonu kendim gidiyim diyorum rutin kontrol için
sana gün verdimi peki?

doktor bi gün vermedi bana canım ama ay sonu kendim gidiyim diyorum rutin kontrol için
sana gün verdimi peki?

canım ben şimdi memlekette olduğum için kendi doktoruma gideedim daha..bi sorun var mı diye burda gittim doktora o da 3 hafat sonra gel demişti..önümüzdeki hafta 3 hafta olacak..bende haftaya evime dönecem,haftaya kendi doktoruma görüneyim diyorum.o da ay sonuna denk geliyor işte

Back
X