• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sezaryen Doğum Hikayemm💕💕

BallYilmaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
1.675
1.116
63
30
Herkese merhaba! Buralarda bende pozitif doğum hikayeleri arayanlardandım şimdi size kendi doğum hikayemi anlatacağım. Çünkü doğumdan korkmak diye birşey var ve böyle pozitif hikayeler bir nebze de olsa korkuyu unutturuyor. Herşey sancılarla sabahlayıp soluğu acil serviste almamızla başladı. Açıklık 1.5 parmak dedi 2 cm civarı sanırım nst de sancı çıkmadı. Muayenede suyumun bittiğini söyledi doktor ve acil sezaryen dedi ama ben kahvaltı yapmıştım benim oğlan nst de uyuyor diye. 6 saat acıkmamı bekledik. 19.10.25 14:30 da ameliyata alındım. Her şey çok güzel ilerledi anzestezist eve giderken ben gelince şok oldu "sen nerden çıktın? Hasta alımı bitti." Filan dedi bana adamın benden haberi yokmuş ki beni ameliyat edecek doktor daha yeni haber vermiş ameliyathaneye😂 Bende dedim "istenmiyorsam geri gidebilirim 🤣" Sonra içeri geçtik önce spinal denedik uyuşma olmadı çünkü hayatımda ilk defa uyusturuldum bende hiç dikiş izi yoktu. Bu sebepten dolayı genel anestezi yapıldı. Ama içerdeki sohbet güzeldi sizi rahatlatmak için sizinle diyalog kuruyorlar hikaye filan anlatıyorlar aşırı korkuyordum ama çok rahat ve çok kolay oldu herşey çok şükür. Ameliyata dair son hatırladığım şey bir elin boğazımı sıkma hissiyatıydı sonrası karanlık. Bir uyandım ki anne olmuşum ben. Tek pişmanlığım bebeğimin ilk çıkış anını görememiş olmam ama yapacak birşey yok ilk günler biraz zordu ama hemen ayaklandım çok şükür ki hatta ilk gece oğlumun altını bile degistirebildim ayakta durarak. Hatta oda da kucagımda gezdirdim oğlumu. Doktorum ve hemşireler çok iyiydi devlet hastanesinde oldu doğum ama çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
Back