Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

angelhope

Minnoşumm
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.115
5
116
44
İstanbul
19.02.2008 Tarihinde 6,5 aylık hamile iken suyumun bitmesi ve bebeğimin besin alması durduğundan dolayı erken doğum yaptırılmak zorunda kaldım...

Doğum kilosu 460 " gram" boyu 27 cm idi şuan 23. günü ve halan cerrahpaşa yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesini veriyor doktorlar erken ve doğum kilosu düşük olduğundan yaşama şansı %20 verdiler ancak bebeğim mücadeleci olduğundan 23 günü tamamladık ve gidişat şuan için olumlu hergün ziyaretine gidiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum Allah ömür verdiyse olumuzlukları olumluya çevirecektir ben inanıyorum ve umutluyum...şuan için durum bundan ibaret ve gelişmeleri yazmaya sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim...

Allah Yardimcin Olsun Canim..inşallah Rabbin Yavrunu Sana Bağişlar..uzun Yillar Sağlikla Beraber Yaşarsiniz...

SAĞLIKLI UZUN ÖMRÜ OLSUN MiNiĞİNİN.
23 GÜNÜ ATLATMIŞSINIZ, iNŞALLAH SONRASI DA SORUNSUZ DEVAM EDER.
BEBEĞİN ve SENiN İÇİN DUA EDECEĞİM.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Allah yardımcın olsun canımyerimsenibenAllah bebeğinede sanada hayırlı ve uzun ömürler versin:utangac:

allah yardımcınzı olsun inşallah canım.allahım inşallah bebeğinizi size bağışlar da sağlıklı,mutlu bir ömür geçirirsiniz.

cnm allah yardımcın olsun bu gunlerıde atlatırsınız ınsallah suan nasıl kılosu fılen bızı bılgılendır cnm gelışımını hep aklımız sende bak bende premature annesıyım

Allahım yanınızda olsunn uuzn omurler nasip etsin inşallahhhh.............

tşkler arkadaşlar

şuanki durum hala makineye bağlı doktorlar riskin devam ettiğini söylüyrlar (: kilo alıp veriyor minicik yavrum şuan 440 gram bakalım zamana ihtiyacımız var allahın izni ile bu günler geçicek inşallah kimsenin başına gelmesini istemem inanın çok zorrrrrr çok acı bazen gücümün tükendiğini hissediorum acı çekiyorumm onun acı çekmesi beni mahfedior elimden duadan başka bişi gelmior ne yazıkki olumlu gelişmeler oldukça bilgilendiricem arkadaşlar...

allah bir an önce sağlığına kavuşturur inşallah.benimde erken doğum riskim var.gerçi benimkinin haftası 35 ama yinede korkuyorum.allah acil şifalar versin

şerife Canim Allah Yardimciniz Olsun Bak Ben Ambulansta çalişiyorum Ve Küvezde O Kadar Bebek Taşidikki Prematüre Hepside Senin Bebişin Gibi Küçüktü Ve Yeri Geliyor O Minicik Yürekleri Bizimkinden Bile Daha Dayanikli Oluyor. Bolbol Dua Et Allah Inşallah Bebegini Sağlikli Bir şekilde Kucagina Alamayi Nasip Etsin...

hay maaaşallah annesi. görüyo musun ne güçlü. hiç sıkma canını en iyisi olur inşaallah.bebişin ne kadar güçlü. sende onun kadar güçlü ol annesi.

21.03.2008 itibari ile minik yavrum 500 grama ulaşmıştır arkadaşlar inanın bana bu benim için dünyanın en güzel haberi oldu :teytey:hala makineye bağlı ama inatla yaşama şansımızı zorluyoruz inşallah dahada iyi haberleri yazmak nasip olur....a.s.

canım bende merak ediyorudm hadi bakalım inşaallah allahın izniyle göreceksin ki bebegimiz saglıkla evine gelecek inşaallah amin

Back
X