Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah yardımcınız olsun Rabbim yavrunuzu sağlıcakla kucağınız aalmayı nasip etsin..Rabbim sizlere bağışlasın.. dualarımız seninle..

of yaaa sonuna kadar okudum yaşayacak dedim umut bebek onun adı umut dedim. allah onu daha çk sevmiş . güçlü bi kadınsın yazılarından anladım

rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın kimselerde yaşamasın...

konuyu yeni okudum ve çok üzüldüm Allah sabır versin onca bekleyiş ama hayırlısı Allah tan inan çok üzüldüm yaa

konuyu yeni okudum ve inanilmaz uzuldum canim basin sagolsun inan suan agliyorum , 5 ay boyunca umuttun cektigi aciya, allahim sana ve esine sabir versin insallah yakin zamanda saglikla yeni umutunu kollarina alirsin,

Herkese Merhaba Canlarım....

Tam 4 yıl oldu dört yılda neler değişti ben neydim ne oldum...acı hala aynı sadece bastırıldı onu unutmam yaşadıklarımızı unutmam mümkün değilki çok şeyleri aldı götürdü benden nasip....ne diimmm...

evet arkadaşlar gelelim bu günüme 2 yaşına girecek aynı umuduma benzeyen bi oğlum oldu yaramaz,şebek,annesinin dibinden ayrılmaz şirinmi şirin onunla hayat bi an değişti herşey silindi gitti çok mutluyum evime yaşamımıza sevinç mutluluk getirdi karanlık dünyamızı parlayan bi güneş gibi aydınlattııı.benim taklidimi yapıyor canım oğlum koltuk tepelerinde tencere kapak ne varsa salonda aklınıza gelmicek yaramazlıklar ama bana hiç dokunmuyor yapsın diorum içimden istediği kadar hiç bişi görmüorum ondan başka oda çok çekti erken doğdu 45 gün kaldı Allaha şükür küvözde sorun olmadı ancak 6 ay sonra ameliyat oldu başının arkasından skosefali diolar yani arka bıngıldak kapalı imiş onu açtılar bi 3 haftada orda kaldık detayları yazarak sıkmıcam üzmicem sizi şimdi çok iyi bi sıkıntı yok Allaha şükür kontrolleri devam o kadar ...nasıl kızayım ki yaramazlıklarına şimdi anladınız beni ....

daha sonrada tekrar hamile kaldım ve 2 aylıkken karnımda öldü :( ben bile yazarken inanamıyorum türk filmlerine hadi bee bu kadarda olmaz deriz yaa demiyorum artık ....

böyle işte kısa yazdım her an uyanabilir görüşmek üzere herkes hakkını helal etsin can yoldaşlarım...görüşmek üzere....

canım ya neredesın.........hosgeldın...masallh bebısne.....saglıkla buyusun annesı gel arasıra ozletme

canım ya neredesın.........hosgeldın...masallh bebısne.....saglıkla buyusun annesı gel arasıra ozletme

buralardayım cnm genelde bakıp çıkıyorum, çoğunlukla face deyim ama sen yoksun orada da ...teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşllah herkesin evlatları kızları öp benim için.

cnm benım senınle ozamanlar çok yazışmıştık belkı hatırlarsun çok çok sevındım cnm oglunuda öp benım ıçın
sağolasın cnm sevinmeniz ve benden bilgiler almanız için yazdım biliyorumki benimle üzülenler sevincimde de sevinmeyi hak ettiler çoktan hak ettiniz çok geç yazdım ama erken doğum yapmıştım yine neyseki çok sıkıntılı olmadı bugünlerime şükür beni anladığınızı biliyorum bazen leyla gibiyim...öyle iştee umarım sizde iyisinizdir hamilesin sanırım Allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin o kadar çok merak ettiğim varki bu sayfada ancak sayfaları okuyamıyorum bi kere bakim dedim olmadı :((( :5::5::5:

Allah oğluna sağlıklı mutlu bi ömür nasibetsin, ve sana çektiğin tüm sıkıntıları unuttursun inşallah.

sağol cnm allah razı olsun bi gülüşü kabuk bağlattı Allah hiç kimseye çekemeyeceği kaldıramayacağı acı yaşatmasın.

bende premature annesıydım hatırlarsan oglum şimdi 5 yasına gırcek 6 aylıkta hamıleyım bır kızım olucak allahım nasıp ederse daha dun gıbı sureklı senın msjlarını takıp ederdım ne oldu acaba dıye bı ara baktıgımda uyelıgının ıptalını görmuştum allahım ogluna uzun omurler versın cnm

Back
X