- 20 Mart 2008
- 142.216
- 214.586
- 1.423
- 61
CimbizNurTırpanGül
Bir ara ona dedim ki sana testere alacam cımbız seni kezmes demiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CimbizNurTırpanGül
Bizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruzAhretliğim asla söylemez ben bile bilmem ismini:))
Vay seni seniEski 7.takımda bir arkadasla da buluşmuştum hani siteden uzaklaştırılanlar arasında . Gezmeye gelmişti, tophanede görüştük![]()
Bizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruz![]()
Baş harfide mi yok, gerisini biz uydururdukAhretliğim asla söylemez ben bile bilmem ismini:))
Doğru demissinBir ara ona dedim ki sana testere alacam cımbız seni kezmes demiştim![]()
![]()
![]()
Eski 7.takımda bir arkadasla da buluşmuştum hani siteden uzaklaştırılanlar arasında . Gezmeye gelmişti, tophanede görüştük![]()
Ahretligi bile görmediyse bizim hiç şansımız yokBen bile merak ediyırum kendisini mesela,valla hiç görmedim kendisini
Olsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sordukBizimki sadece umut be şekercigim,söylemeyeceğini biliyoruz![]()
O bile yeterdiBaş harfide mi yok, gerisini biz uydururduk![]()
Baş harfide mi yok, gerisini biz uydururduk![]()
Doğru demissin![]()
Öyle hemşom tabiiOlsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sorduk![]()
Ahretligi bile görmediyse bizim hiç şansımız yok![]()
Olsun hemşom, mune abla demesin ki beni sevmiyorlar hem seviyoruz hem merak ediyorum ondan sorduk![]()
Bizi de biçmesinVallaaha yok zati bilsemde ser veririm sır vermem :))
Kesinlikle cımbız az eliyor artık ona direk testereMune ahretliğimmmm huuuuu
![]()
Bir kaç kişi var öyle çok merak ettiğim:)Bencede öyle
Çok kişileri merak ediyoruz aslında burada.
Bizi de biçmesin![]()
Bir kaç kişi var öyle çok merak ettiğim:)