• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Evet abla ilimsi bişey :KK53:
İlimsi değil direk il oldu zaten :KK53::KK53:
Osmaniyeye yakın oturan bulsak alıp kargolasa :KK70::KK70:
gidip konu açacam şimdi osmaniyeliler diyeee :KK70::KK70::KK70:
Bende kutahyaya gidip bakicam orda da çok denk geliyo 😂
Arkadaşım sunum tabakalrini bardaklarıni 5 teleden almis ceyize koymuş bide :işsiz:
Kütahyadan bende almıştım şehire çok yaklaştıkça yol kenarlarında dükkanlar var kaç sene önce fiatlarıda çok uygundu.

Bizim işimiz tabak çanak diyeceksin masterı porselende doktorayıda bakır sahanlarda yapıyom diyeceksin :KK53::KK53:
Ben veriyorum arada komşum sığınma evlerine yolluyor iyi oluyor boşalıyor yeri doluyor sonra :KK53::KK53:
Buarada yokta sanki kızımın yaşadığı yerden porselen tabak aldım :olamaz::olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:teeeeee kaç kilometre yerden geldiiii gezdiii :confused::confused::confused:
Ah biz kadınlar hepimiz aynıyız :confused:
Bir mutfak daha dolu olsa yine yok derim :KK70:

İlimsi değil direk il oldu zaten :KK53::KK53:

gidip konu açacam şimdi osmaniyeliler diyeee :KK70::KK70::KK70:

Kütahyadan bende almıştım şehire çok yaklaştıkça yol kenarlarında dükkanlar var kaç sene önce fiatlarıda çok uygundu.
Abla hâlâ uygunmuş.
O giristekiler zaten uygun da birde tam caddeye yeni yerler açılmış milyoncu gibi ne alırsın 5-10 lira :rolleyes:
Gel osmaniyeyi boşver Kütahya ya gidelim :KK70::KK70::KK70:

Abla hâlâ uygunmuş.
O giristekiler zaten uygun da birde tam caddeye yeni yerler açılmış milyoncu gibi ne alırsın 5-10 lira :rolleyes:
Gel osmaniyeyi boşver Kütahya ya gidelim :KK70::KK70::KK70:
Kaç sene önce gitmiştim orayada şimdi daha fazla dükkanlarda açılmıştır kesin.
Yok yokk gidelimm önce osmaniye sonra kütahya oradanda nereee gidekkk :KK70::KK70::KK70:

Back
X