- 5 Mayıs 2020
- 13.835
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.546
- 598
Aaa tabi Kütahya porselen memleketiBende kutahyaya gidip bakicam orda da çok denk geliyo
Arkadaşım sunum tabakalrini bardaklarıni 5 teleden almis ceyize koymuş bide![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa tabi Kütahya porselen memleketiBende kutahyaya gidip bakicam orda da çok denk geliyo
Arkadaşım sunum tabakalrini bardaklarıni 5 teleden almis ceyize koymuş bide![]()
Kardeşim su yemek takımlarını 200-300 e almıştı nette yada mağaza 2000 diAaa tabi Kütahya porselen memleketi![]()

İlimsi değil direk il oldu zatenEvet abla ilimsi bişey![]()
gidip konu açacam şimdi osmaniyeliler diyeeeOsmaniyeye yakın oturan bulsak alıp kargolasa![]()
Kütahyadan bende almıştım şehire çok yaklaştıkça yol kenarlarında dükkanlar var kaç sene önce fiatlarıda çok uygundu.Bende kutahyaya gidip bakicam orda da çok denk geliyo
Ah biz kadınlar hepimiz aynıyızBizim işimiz tabak çanak diyeceksin masterı porselende doktorayıda bakır sahanlarda yapıyom diyeceksin
Ben veriyorum arada komşum sığınma evlerine yolluyor iyi oluyor boşalıyor yeri doluyor sonra
Buarada yokta sanki kızımın yaşadığı yerden porselen tabak aldımteeeeee kaç kilometre yerden geldiiii gezdiii
![]()
Kargoylada yolluyorlardı aldığın malzemeleri.Kardeşim su yemek takımlarını 200-300 e almıştı nette yada mağaza 2000 di
Annemler evi çini,porselenle doldurdu sus pus bı ben kaldım![]()
Seviyoruzda ondan dolaplar dolsun zengin göstersin demiiAh biz kadınlar hepimiz aynıyız
Bir mutfak daha dolu olsa yine yok derim![]()
Abla hâlâ uygunmuş.İlimsi değil direk il oldu zaten
gidip konu açacam şimdi osmaniyeliler diyeee
Kütahyadan bende almıştım şehire çok yaklaştıkça yol kenarlarında dükkanlar var kaç sene önce fiatlarıda çok uygundu.
(Ç)al annenden ben olsam öyle yapardımKardeşim su yemek takımlarını 200-300 e almıştı nette yada mağaza 2000 di
Annemler evi çini,porselenle doldurdu sus pus bı ben kaldım![]()
Onu bilmiyorum bizimkiler gidip alıp geliyoKargoylada yolluyorlardı aldığın malzemeleri.
Kaç sene önce gitmiştim orayada şimdi daha fazla dükkanlarda açılmıştır kesin.Abla hâlâ uygunmuş.
O giristekiler zaten uygun da birde tam caddeye yeni yerler açılmış milyoncu gibi ne alırsın 5-10 lira
Gel osmaniyeyi boşver Kütahya ya gidelim![]()
Çook seviyorum ya zaaf gibi bişeySeviyoruzda ondan dolaplar dolsun zengin göstersin demii![]()
Sormuştum o zaman satıcı biz yolluyoruz demişti,yemek takımı mesela hemen gönderiyorlarmış kargoylaOnu bilmiyorum bizimkiler gidip alıp geliyo![]()
Ama çok iyi oluyorUrfsys gittiğimde bende cezve ve sahan almıştım,birde tepsi içinde 2 kahve fincanı vardı oda porselenin içine konmuştu fincanı,kocam ne yaptı ben içiemem bunu didiiiiii didiiiiii![]()
Bende çok severim mersinden tabak aldım geldim,sanki burada yoktaÇook seviyorum ya zaaf gibi bişey![]()
Bakır ve sunumlu falan porselen alsak sadece kumaş eksik kaliyo ver elini bursaKaç sene önce gitmiştim orayada şimdi daha fazla dükkanlarda açılmıştır kesin.
Yok yokk gidelimm önce osmaniye sonra kütahya oradanda nereee gidekkk![]()
Birde bakır yani beğenmedi neymiş porseleni ağzına geliyormuşAma çok iyi oluyor![]()
Ya ne gerek varBakır ve sunumlu falan porselen alsak sadece kumaş eksik kaliyo ver elini bursa![]()
Dönerde yerizz haaaa ona göreeeBakır ve sunumlu falan porselen alsak sadece kumaş eksik kaliyo ver elini bursa![]()
Abla ekose lazim banaYa ne gerek varŞal,çarşaf,nevresim hatta elbise ve gömlekler neyimize yetmiyor
![]()