Predictor Marka Gebelik Testi Yaniltici Sonuc Veriyor!!

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kizlar cogu arkadasimiz hala bu markadan dolayi umitleniyor ve kanda negatif gorup uzuluyor.
Bilgilendirme Amaciyla Actigim bu konuda Bu arkadaslari uyarmak Istiyorum.
Eczanelerinde %99.9 dogru sonuc veriyor diye sattigi kar amacli olan ( Pahalida Kendisi )
insanlarin canini yakiyor.
Ben Hamilelik oncesi Bu marka yuzunden Oturup Hungur hungur aglamisligim Var.
Eczaneden aldigim saticinin bana bak bu kesin sonuc verir bunu almanizi tavsiye eederim dedigi Lanet olasi (Predictor) u alip test yapmistim Test silik cizgi vermisti heyecanla Bir kosu gidip Kan testi vermistim ve Heyecanli saatler Sonunla Koca bir 0.56 (Negatif)
ile eve donmustum teste bakip acaba kan testimi yanlis demistim o gece bir umitle yatmistim ve sabah uyandigimda regl olmustum bile oturup Agladigimi Bilirim.
Siz siz olun 3 Tl lik testle yapin.
Ben 5 gun kala o ucuz dedigimiz guvensiz olabilir die suphe ettigimiz testle ogrendim.
Simdi saglikcakla mutlu kalin :KK15::KK15::anneadayı::emir_bebek:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Kizlar cogu arkadasimiz hala bu markadan dolayi umitleniyor ve kanda negatif gorup uzuluyor.
Eczanelerinde %99.9 dogru sonuc veriyor diye sattigi kar amacli olan ( Pahalida Kendisi )
Eczaneden aldigim saticinin bana bak bu kesin sonuc verir bunu almanizi tavsiye eederim dedigi Lanet olasi (Predictor) u alip test yapmistim Test silik cizgi vermisti heyecanla Bir kosu gidip Kan testi vermistim ve Heyecanli saatler Sonunla Koca bir 0.56 (Negatif)
ile eve donmustum teste bakip acaba kan testimi yanlis demistim o gece bir umitle yatmistim ve sabah uyandigimda regl olmustum bile oturup Agladigimi Bilirim.
Ben 5 gun kala o ucuz dedigimiz guvensiz olabilir die suphe ettigimiz testle ogrendim.
merhaba,

bende çok güvenerek her ay yapıyorum ve hep çift çizgi çıkıyor ancak ardından kan testi yapıyorum sonuç negatif...

Bana da bu ay önerdi eczacı pahalı diye almadım çok güvenilir erkenden biliyor kesin sonuc veriyor diye övüyorlar birde iyi ki almamışım çok teşekkürler arkadaşım

aynennn canım bende o aptal testlee yaptım pozitif sonuç aldımm kanda testi negatif boşunaaa ümittlendimmm kimse o testten almasın sakın

bende yaptım pozitif çıktı 2 gün önce kan verdim kanda da pozitif ama aynı anda ucuz testte yaptım predictor çift çizgi verdiğinde ucuz testte de çok çok silik çizgi çıktı yani sakın pahalısını almayın bence ucuzlarda gösteriyor

bende bugün yaptım negatif çıktı doğruluk payı nedir acaba reglimin üzerinden 5 gün geçti

Merhaba sonucunuzu paylaşır mısınız sizinle aynı durumdayım şuan

Arkadaşlar,

Bu konu başlığını görmeden, kendim benzer bir konu açtım bugün. Cevabımı aldım sayılır. Bu kadar çok insanın aynı şeyi yaşadığını görünce çok şaşırdım açıkçası. En güvenilir marka olduğu söyleniyor bir de hep. O kadar çok defa silik ikinci çizgi gördüm ki ben bu testte hamile olmamama rağmen. Neredeyse yaptığım 5 testten 4'ü pozitif görünüyor hep. Demek ki çok yanıltıcı ve sıklıkla yanlış sonuç veriyor. İki ay üst üste beni yanılttı. Hastanelere koşarak gittim heyecanla ve kanda hep negatif sonuç aldım. Çok büyük bir soru işareti artık benim kafamda bu ürün. Siz de mutlaka kanamanın gecikmesini bekleyin, sabredin ve doğru sonucu herhangi basit bir idrar testiyle ardından da kan testiyle kontrol edin. Sevgiler.

X