- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Kizlar cogu arkadasimiz hala bu markadan dolayi umitleniyor ve kanda negatif gorup uzuluyor.
Bilgilendirme Amaciyla Actigim bu konuda Bu arkadaslari uyarmak Istiyorum.
Eczanelerinde %99.9 dogru sonuc veriyor diye sattigi kar amacli olan ( Pahalida Kendisi )
insanlarin canini yakiyor.
Ben Hamilelik oncesi Bu marka yuzunden Oturup Hungur hungur aglamisligim Var.
Eczaneden aldigim saticinin bana bak bu kesin sonuc verir bunu almanizi tavsiye eederim dedigi Lanet olasi (Predictor) u alip test yapmistim Test silik cizgi vermisti heyecanla Bir kosu gidip Kan testi vermistim ve Heyecanli saatler Sonunla Koca bir 0.56 (Negatif)
ile eve donmustum teste bakip acaba kan testimi yanlis demistim o gece bir umitle yatmistim ve sabah uyandigimda regl olmustum bile oturup Agladigimi Bilirim.
Siz siz olun 3 Tl lik testle yapin.
Ben 5 gun kala o ucuz dedigimiz guvensiz olabilir die suphe ettigimiz testle ogrendim.
Simdi saglikcakla mutlu kalin
Bilgilendirme Amaciyla Actigim bu konuda Bu arkadaslari uyarmak Istiyorum.
Eczanelerinde %99.9 dogru sonuc veriyor diye sattigi kar amacli olan ( Pahalida Kendisi )
insanlarin canini yakiyor.
Ben Hamilelik oncesi Bu marka yuzunden Oturup Hungur hungur aglamisligim Var.
Eczaneden aldigim saticinin bana bak bu kesin sonuc verir bunu almanizi tavsiye eederim dedigi Lanet olasi (Predictor) u alip test yapmistim Test silik cizgi vermisti heyecanla Bir kosu gidip Kan testi vermistim ve Heyecanli saatler Sonunla Koca bir 0.56 (Negatif)
ile eve donmustum teste bakip acaba kan testimi yanlis demistim o gece bir umitle yatmistim ve sabah uyandigimda regl olmustum bile oturup Agladigimi Bilirim.
Siz siz olun 3 Tl lik testle yapin.
Ben 5 gun kala o ucuz dedigimiz guvensiz olabilir die suphe ettigimiz testle ogrendim.
Simdi saglikcakla mutlu kalin