- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 34
- Konu Sahibi esma_kavak1907
arkadaşlar bu ilacı kullanıp faydasını gören varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ilacı kullanıp faydasını gören varmı
çok şükür kullanan varmış rabbim pozitif almanı nasip etsin inşallah benim 5.denemem olucak hep hamile kalıyorum kese görmeden düşüyor bütün testlerimde iyi çıktı doktor 3 donmuşum var birde bağışıklılık sistemini baskılayıp yapalım dedi vücut embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atabilir dedi birde prednol 16 mg verdi bende hergün 1 tane yutuyorum çok acı evet ilk defa kullanıyorum ama bugün doktora gittim estrofem kullanıyordum rahim duvarı kalınlaşmamış bugün doktor baktı estrofemi şimdi sabah 2 akşam 2 kullan cumaya kadar dedi bidaha bakıcak kalınlaşmadıysa bu ay iptal olucakmış niye kalınlaşmadı anlamadım acaba en son aralık ayında tedavim olmuştum hemen başladık tedaviye 1 adet geçirdim sadece ondan kalınlaşmamış olurmu bilmiyorum ilk defa böyle oldu sen şuan lucrin de kullanıyorum folik asit corasprin estrofem prednol sen neler kullanıyorsun doktor sana ne için verdi prednolu söyledimi perşenbe güzel haberlerini bekliyorumMerhaba canim ben kullaniyorum bu ilaci ilk tüp bebek denemem ve transferimin 7.gunundeyim bu ilaci gunde 1 kere aliyorum agizda aci bir tat birakiyor sen ne asamadasin ben persembe test yapicam 5.gunun embriyosu benim..
canım güzel dileklerin icin cok tesekkurler Amin insallah..inşallah seninde tedavin iptal olmaz canm da hersey yolunda gider prednolu opudan sonra icmeye basladim bende birde crinone jel ve folbiol iciyorum prednolun etkisi seninde dedigin gibi vucud emriyoyu yabanci madde olarak gormemesi icin alinan bir ilacmis rahim duvarin kalinlasir insallah senin icin dua edicem canm Allah yardimcın olsun inşallah bu sefer bebisin seninle olur..çok şükür kullanan varmış rabbim pozitif almanı nasip etsin inşallah benim 5.denemem olucak hep hamile kalıyorum kese görmeden düşüyor bütün testlerimde iyi çıktı doktor 3 donmuşum var birde bağışıklılık sistemini baskılayıp yapalım dedi vücut embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atabilir dedi birde prednol 16 mg verdi bende hergün 1 tane yutuyorum çok acı evet ilk defa kullanıyorum ama bugün doktora gittim estrofem kullanıyordum rahim duvarı kalınlaşmamış bugün doktor baktı estrofemi şimdi sabah 2 akşam 2 kullan cumaya kadar dedi bidaha bakıcak kalınlaşmadıysa bu ay iptal olucakmış niye kalınlaşmadı anlamadım acaba en son aralık ayında tedavim olmuştum hemen başladık tedaviye 1 adet geçirdim sadece ondan kalınlaşmamış olurmu bilmiyorum ilk defa böyle oldu sen şuan lucrin de kullanıyorum folik asit corasprin estrofem prednol sen neler kullanıyorsun doktor sana ne için verdi prednolu söyledimi perşenbe güzel haberlerini bekliyorum
İnsallah canim hepimiz anne oluruz rabbim mucizesinden bizlerede nasip etsin insallah dualarin icin saol canim insallah hepimiz guzel haberler poooozitttif diye haberler verebilmemiz nasip olsun insallah kismet bu ay iptal olursa bidahiki ay olur gec olsun ama yeterki olsun bu denememde insallah allah buyuktur canim seninde guzel pozitif haberini bekliyomcanım güzel dileklerin icin cok tesekkurler Amin insallah..inşallah seninde tedavin iptal olmaz canm da hersey yolunda gider prednolu opudan sonra icmeye basladim bende birde crinone jel ve folbiol iciyorum prednolun etkisi seninde dedigin gibi vucud emriyoyu yabanci madde olarak gormemesi icin alinan bir ilacmis rahim duvarin kalinlasir insallah senin icin dua edicem canm Allah yardimcın olsun inşallah bu sefer bebisin seninle olur..
Aminnn canim cok saol evet aci ya ama bebegim olsun diye her aciya katlanirim rabbim yeterki versin evet kalinlasmazsa iptal dedi doktor nasip demek ki hakkimda bu ay hayirli degil gec olsun guzel sonuclu olsun ne yapalim nasipten otesi yok insallah hepimiz anne oluruz canim suan tedavi oluyormusun peki bende yazin olmustum histeroskopi 3 kucuk polip varmis onuda almis dr baska birsey yok dedi temiz rahim dedi histeroskopiden 5 ay sonra 4. Denememi yaptim olmadi bebek tutunup kese gormeden dusuyor prednol verdi bu defa bide bununla deneyelim diye bakalim nasip olucakmi allahim insallah bu defa beni hic birakmaz siki siki tutunur insallah desteginiz icin saolunBende kullandım sadece 5 gün,,,şöyle oldu 3. tüp tedavisine başladımıştık fakat az yumurtam oldu,o ay rahim duvarım hep inceydi, erkenden çatladı, apar topar eşimi çağırdık aşılama yapıldı, aşılamadan sonra 5 gün içtim. Çok acı bir ilaç ilk içtiğimde ağzımdan o acısı geçmemişti. Bu arada aşılamam negatif oldu bu ay tekrar yeni tedaviye başladık.
Tedaviden önce histereskopi olmuştum acaba ondan sebepmi rahim duvarım çok inceydi bilemiyorum canım ya,,,ilaçlar fayda etmezse transferin ertelenebilir belki, inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun..
çok sağol canım Amin inşallah..İnsallah canim hepimiz anne oluruz rabbim mucizesinden bizlerede nasip etsin insallah dualarin icin saol canim insallah hepimiz guzel haberler poooozitttif diye haberler verebilmemiz nasip olsun insallah kismet bu ay iptal olursa bidahiki ay olur gec olsun ama yeterki olsun bu denememde insallah allah buyuktur canim seninde guzel po
zitif haberini bekliyom
Öyle valla her acıya katlanıyoruz istemesekte, hatta çevreme diyorum doğum yapmadım ama yapmış kadar kadar acı yaşadım. Benden de polip çıktı temizlendi, seni biliyorum yazılarından neden hep öyle oluyor ki, doktorlar bir sebep söylemiyorlar mı, neden keseyi göremeden düşüyor..Aminnn canim cok saol evet aci ya ama bebegim olsun diye her aciya katlanirim rabbim yeterki versin evet kalinlasmazsa iptal dedi doktor nasip demek ki hakkimda bu ay hayirli degil gec olsun guzel sonuclu olsun ne yapalim nasipten otesi yok insallah hepimiz anne oluruz canim suan tedavi oluyormusun peki bende yazin olmustum histeroskopi 3 kucuk polip varmis onuda almis dr baska birsey yok dedi temiz rahim dedi histeroskopiden 5 ay sonra 4. Denememi yaptim olmadi bebek tutunup kese gormeden dusuyor prednol verdi bu defa bide bununla deneyelim diye bakalim nasip olucakmi allahim insallah bu defa beni hic birakmaz siki siki tutunur insallah desteginiz icin saolun
benim sorun sebepsiz diyorlar ama muhakkak vardır bir sebep eşimle genetik testler yaptırdık yazın bende sadece kan pıhtısı çıktı o kadar temiz dediler zaten kan pıhtısınada her tedavide kan sulandırıcı kullanıyorum histeroskopide oldum bulamadılar işte bu defada bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun yabancı görüyordur embriyoyu dışarı atıyordur dedi bide böyle deneyelim prednol verdi bağışıklılığı baskılayalım dedi bakalım inşallah bu defa olur olmazsa diyor embriyoları taramaya gönderelim diyor içinden en sağlıklısını bulup koyarız diyor ama bana pek sıcak gelmiyor bu fikir o tarama çocuk sakat olmasın diye yapılıyor normalde kanda yapılan testlerde genetik sorun çıkmadıki bende yapılsın gereksiz gibi geliyor bilmiyorum inşallah tarama işlemine gerek kalmadan bu defa olu inşallah seninde inşallah güzel kaliteli yumoşların oluşmuştur bol kaliteli yumurtan olsun inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun anneliği bu defa tatmayı hepimize nasip etsinÖyle valla her acıya katlanıyoruz istemesekte, hatta çevreme diyorum doğum yapmadım ama yapmış kadar kadar acı yaşadım. Benden de polip çıktı temizlendi, seni biliyorum yazılarından neden hep öyle oluyor ki, doktorlar bir sebep söylemiyorlar mı, neden keseyi göremeden düşüyor..
Benimde aslında 4. tedavi olacak, 2 negatif bir öncekide iptal, inşallah bu sefer olur. İğnelere başladım yarın kontrol var bakalım bu sefer sorunsuz olur inşallah.
güzel dileklerin için ayrıca çok teşekkürler, rabbim bizleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın..
İnşallah canım bu sefer olur, yüzlerimiz güler. İlacın faydasını görürsün inşallah. Bahsettin genetik tarama hani uygun bir şey olsa bildiğim kadarıyla fiyatı baya katlıyor, sana gereklimi hani bilemiyorm söylediğin gibi genetikler temiz çıkmış, o zaman gerek görülmüyor gibi..gerek kalmaz inşallah..benim sorun sebepsiz diyorlar ama muhakkak vardır bir sebep eşimle genetik testler yaptırdık yazın bende sadece kan pıhtısı çıktı o kadar temiz dediler zaten kan pıhtısınada her tedavide kan sulandırıcı kullanıyorum histeroskopide oldum bulamadılar işte bu defada bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun yabancı görüyordur embriyoyu dışarı atıyordur dedi bide böyle deneyelim prednol verdi bağışıklılığı baskılayalım dedi bakalım inşallah bu defa olur olmazsa diyor embriyoları taramaya gönderelim diyor içinden en sağlıklısını bulup koyarız diyor ama bana pek sıcak gelmiyor bu fikir o tarama çocuk sakat olmasın diye yapılıyor normalde kanda yapılan testlerde genetik sorun çıkmadıki bende yapılsın gereksiz gibi geliyor bilmiyorum inşallah tarama işlemine gerek kalmadan bu defa olu inşallah seninde inşallah güzel kaliteli yumoşların oluşmuştur bol kaliteli yumurtan olsun inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun anneliği bu defa tatmayı hepimize nasip etsin
amin canım inşallah aynen fiyat çok yüksek embriyo başı 300 dolar dediler inşallah gerek kalmaz inşallah ilaç etkili olurda vücut atmaz inşallah bebeğimi bidaha rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnşallah canım bu sefer olur, yüzlerimiz güler. İlacın faydasını görürsün inşallah. Bahsettin genetik tarama hani uygun bir şey olsa bildiğim kadarıyla fiyatı baya katlıyor, sana gereklimi hani bilemiyorm söylediğin gibi genetikler temiz çıkmış, o zaman gerek görülmüyor gibi..gerek kalmaz inşallah..
anım yaptırdınmı test inşallah bugün pozitif haberini verirsin bizeMerhaba canim ben kullaniyorum bu ilaci ilk tüp bebek denemem ve transferimin 7.gunundeyim bu ilaci gunde 1 kere aliyorum agizda aci bir tat birakiyor sen ne asamadasin ben persembe test yapicam 5.gunun embriyosu benim..
Canm insallah keseyi gormekde nasip olur sonucum 106.94 darisi sizlerin basina canim..c
anım yaptırdınmı test inşallah bugün pozitif haberini verirsin bize
Ay cok sevindim insallah canim ya darisi bizim basimiza insallah prednol banada fayda eder yaradanim yardim etsin insallah cok sevindim benimde yarin kontrol var kalinlasma olmadiysa iptal bu ay olsunda bebegim gec olsun Ne yapalim sen prednola ne zaman baslamistin ne kadar kUllandin ne zamana kadar kullan dedi drCanm insallah keseyi gormekde nasip olur sonucum 106.94 darisi sizlerin basina canim..
Canim Amin sagol darisi sana insallah tez vakitte kavusursun bebegine ben prednolu yumurtalarim toplanmaya basladiktan sonra icmeye basladim hala iciyom pazartesi kontrole gitcem artk ne derler bilmem bakalim..Ay cok sevindim insallah canim ya darisi bizim basimiza insallah prednol banada fayda eder yaradanim yardim etsin insallah cok sevindim benimde yarin kontrol var kalinlasma olmadiysa iptal bu ay olsunda bebegim gec olsun Ne yapalim sen prednola ne zaman baslamistin ne kadar kUllandin ne zamana kadar kullan dedi dr
Aminnnn canim insallahCanim Amin sagol darisi sana insallah tez vakitte kavusursun bebegine ben prednolu yumurtalarim toplanmaya basladiktan sonra icmeye basladim hala iciyom pazartesi kontrole gitcem artk ne derler bilmem bakalim..
bisey sormak istiyorum bende tup bebekle hamile kaldim hatta suan 6 haftalik hamileyim prednol 16mg kullaniyorum transferden beri.Merhaba canim ben kullaniyorum bu ilaci ilk tüp bebek denemem ve transferimin 7.gunundeyim bu ilaci gunde 1 kere aliyorum agizda aci bir tat birakiyor sen ne asamadasin ben persembe test yapicam 5.gunun embriyosu benim..
bisey sormak istiyorum bende tup bebekle hamile kaldim hatta suan 6 haftalik hamileyim prednol 16mg kullaniyorum transferden beri.
doktorum 8.haftada kesmemi soyledi ancak internette bu ilacin kortizol icerdigi ve birden kesilmemesi gerektigi yaziyor sen ne zaman biraktin ve birden mi kestin
cevabin icin tesekkurler. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinHayirli olsun canm Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin bana tüp bebek doktirum 12.haftaya girince birakrsin demisti benim 11.haftada ilacim bitti bidaha almadimbiraktim canm suan 17.haftadayiz şükürler olsun...