- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3 kez kullandım 2 toz bi su vurdular hep genelde öle oluyo 2 kutu alıyosun yani doktor ne sekilde verdiyse onu bilemem amaArkadaslar ben dün sabah 5000 lik 1 kutu kullandim sizce dozu azmi herkes 2 kutu 10000 kullanmis dr soramam izne cikti acaba eczanemi yanlis verdi reçetede yok aklimda bu soru var cok tedirginim bu dozlada catlarmi yumurtalarim
1 kutu verdi eczaci iki ampul vardi icinde insallah az olmaz yaaaben 3 kez kullandım 2 toz bi su vurdular hep genelde öle oluyo 2 kutu alıyosun yani doktor ne sekilde verdiyse onu bilemem ama
inşallah sen kalbini bozma asılamamı yaptırcaksın1 kutu verdi eczaci iki ampul vardi icinde insallah az olmaz yaaa
Hayir canim evde doğal olcakinşallah sen kalbini bozma asılamamı yaptırcaksın
inşallah tutunur bebegin sana 3 gün sonra kan ver o zaman anlaşılır catlayıp catladıgıHayir canim evde doğal olcak
Vermiyeceğim cnm moralim bozulmasin ama iğneyi yaptirdiğim gün sol tarafta sancim oldu şansıma bitaktiminşallah tutunur bebegin sana 3 gün sonra kan ver o zaman anlaşılır catlayıp catladıgı
Ben acilde vurdurdum hemen kalktim yaa üzüldüm bak simdi hayirlisi cok sevndim adina cnm igneyi yaptirdigim gün sancim vardi bakalim 1 düşüğüm var 5 yillik evliyim 4 yildir olmuyo artk olsun allahim hepimize versinCanım ben de pregnyl 5000 ile hamile kaldım . pkoluyum ve ohss rriskim vardi yani cçok aşırı ilac kullanmamam gerek . 1 kutu kullandım ve yeterli oldu kalbini bozma Allah ol demedikten sonra 10 kutu da olsa fayda etmez. Klomeni sorarsan 5 gün boyunca yarim kullandım toplamda 2 buçuk tane ona rağmen oldu hamd olsun. Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu tük isteyenlere yasatsin. Pregnyl iğnesinin sadece vuruldugu an donmamasi lazım hemsire vurduktan sonra elini sıkıca bastırmak ve 20-30 sn kalkma dağılmasını bekle geri cikiyormus bana da sağlık ocağındaki hemsire söyledi.
Hayirlisi CANİM agrin olması iyi birşey Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende evliligimin 6. Ayında hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaşadım. Buda 2 sene sonra oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..[/QUOTE]PINAR3498, post: 40799329, member: 358595"]Ben acilde vurdurdum hemen kalktim yaa üzüldüm bak simdi hayirlisi cok sevndim adina cnm igneyi yaptirdigim gün sancim vardi bakalim 1 düşüğüm var 5 yillik evliyim 4 yildir olmuyo artk olsun allahim hepimize versin
Hayirli uğurlu olsun canım umarım hayırlı sonuçlar alirsin.Merhaba;
Umarım yazıma cevap cverırsınız bende catlatma tedavısı olarak pregnyl ıgne vuruldum. gecen ay kımyasal gebelık yasadıgım ıcın bu sefer cok daha moralsızım. Ignemı 24 Eylulde vuruldum suanda beklemekteyım. Ama zaman hıc gecmıyor kasıklarımda hafıf agrı var ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder ve ısteyen herseze annelık nasıp olur.