PRENSES MODEL GELİNLİĞİM 750 TL...

ahUdUdUU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
17
2
34
koyacak yerim yok o yuzden gelinlğimi satıyorum. ilk günki kadar temiz iki kez temizlendi tertemiz öylece duruyor tek bir taşı bile eksik değil aldığım zaman da üstüme tam olduğu için hiç bir şekilde tadilat olmadı sapasağlam. 38 beden gelinlik içinde 42 bedene kadar payıda var. aldığımda 38 bedendim düğnümde 36 ya düştüm arkasındaki ipleri iyi sıkıldığında problem olmuyor.
DSC_2829.JPG
2014-04-18-505.jpg
2014-04-18-503(1).jpg
DSC_2361.JPG

gelinlik hala duruyor mu acaba..bi de nerede oturuyorsunuz son kaç olur... arkadaşım için soruyorum çok beğendi de :)

anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ..düğün tarihi daha belli olmadığı için nişanlısı acele etme demiş.. yinede cok saolun

bende daha nişan falan bile yok :) nerden bakarsan evliliğe 3-4 yıl var o zamana kadr modası nasıl olur gelinliklerin bilmiyorum ki :) yoksa ben alırdım hahah :)))

çok beğendim zarif ve güzel. yanlız bana göre biraz açık üst tarafını kendim dantel diktirebilirmiyim aceba hiç bilmediğim için soraym dedim
Canım diktirebilirsin. Benim annem terziydi bir zamanlar. Yalniz danteli seçerken hoş güpurlu bir tül çok zarif durur.

X