- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- Konu Sahibi shadowqueen
Merhaba bayanlar, kızımı 3 yıl 10 ay önce kucağıma aldım ve buraya ona hamile kalmadan önce üye oldum... Prensesim artık büyüdüde uzun zamandır kardeş istiyordu...Hiç planlamadığımız bir zamanda yumurtlama zamanımı takip etmeme rağmen gebelik şansı düşük bir zamanda bir defa korunmadan birlikte olduk ve meleğim bize merhaba dedi. Adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım 24.22 cıktı ve 3 haftalık emin olmadan eşime söylemek istemedim 1 gün sonra kadın doğum acilde 70.92 çıktı ve eşime söyledim :) Çok sevinmekle birlikte kahkahalara boğulduk çünkü hiç beklemiyorduk. 2 gün sonra birlikte gittik ve 121 çıktı bana göre düşük olmakla birlikte doktor %66 artması yeterli dedi ama progesteron verdi kullanmaya başladım...2 gün sonra yine verdiğimde değerim 300 olmuştu ve doktor sağlıklı bir gebeliğim olduğu söyledi. 1 hafta sonra kontrolüm var hayırlısı ile keseyi ve sonrasında kalp atışlarımızı görürsek rahatlayacağız :) Kızım erkek kardeş istiyor umarım sağlıkla gönlüne göre olur... Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah...
Sizlerin keseleri kaçıncı haftada ve kan değeri kaç olunca görüldü?
Sizlerin keseleri kaçıncı haftada ve kan değeri kaç olunca görüldü?