Prezrvtfle korunup hamile kalan var mı???

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
Kızlar Prezervatifle korunup hamile kalanınız var mı? biz o şekilde korunuoruz , adet günüm gecti ama ilk gebeliğime benzer belirtiler var, sizce hamile olma ihtimalim var mı? korkumdan test yapamıyorum

Kızlar Prezervatifle korunup hamile kalanınız var mı? biz o şekilde korunuoruz , adet günüm gecti ama ilk gebeliğime benzer belirtiler var, sizce hamile olma ihtimalim var mı? korkumdan test yapamıyorum

Test yapmadan anlayamayiz canim olabilir belkide yirtilma oldu iceri sperm kacti ihtimal olabilir biliyorsun hicbir korunma yontemi maalesef %100 degil.
ufak bir delik olsa bile sıkinti cikarabilir..
hakkinizda neyse hayirlisi o olsun

bende merak edyorum takip edeceğim bu topiği... aynı durum benımde başıma gelmiş olabılır :KK43: beklemeyedeyim 4 gün geçti

6.gün oldu neredeyse gerçekten endişelenmeye başladım.bebek düşünmediğim için endiseliyim canım misafirlerim var birkaç günlük gider gitmez kan tahlili yaptıracağım sen ne durumdasın sonkupa sonkupa

6.gün oldu neredeyse gerçekten endişelenmeye başladım.bebek düşünmediğim için endiseliyim canım misafirlerim var birkaç günlük gider gitmez kan tahlili yaptıracağım sen ne durumdasın sonkupa sonkupa
ben de hala olmadım ama olacak gibiyim öyle ağrım var. ama henüz gelen bişey yok. test yapmak istemiyorum :KK43: ben de bebek düşünmüyorumm..

Cnm ben bugün çok ağrılı bir şekilde oldum önce pembe bir akıntı vardı... Simdi baya yogunum ilginç ilk defa basıma geliyor...darısı başına cnim bence hava değişimi mevsim değişiminden çünkü çoğu kişinin tarihleri oynamış...bugün yarin olursun bence tatlim

X