- 23 Şubat 2013
- 178
- 20
- Konu Sahibi LightOfGod
arkadaşlar merhaba. ben burnumdan rahat nefes alamıyorum. bu yüzden kbb doktoruna gittim yaşadığım şehirde. o da burnumun çatısının dar olduğunu ve hava yolumda kıkırdak olduğunu söyledi. ameliyatla alınması gerektiğinden bahsetti. ama üniversite hastanesine gitmiştim ben ordaki kbb doktoru estetik müdahale yapmıcağını ilerde istersem plastik cerraha yaptırabilceğimden bahsetti. ama böyle olursa 2 ameliyat olcak ve zor bi süreç olcak diye düşünüyorum. estetik için daha öncede doktor araştırmıştım. özellikle nefes problemim olduğu için kbb doktoru olsun ve estetikte kendini geliştirmiş olsun istiyorum. açıkcası emre ilhana gitmeyi çok istedim ama 9 bin tl çok fazla geldi birde konaklama yeme içme derken 12-13 bin lira edicek. raştırma yaparken halis ünlü'ye denk geldim forumda. ama hakkında tam emin olamadım. iyi yorumlarda var aslında ama bana az geldi. tatmin olamadım açıkcası. 5 bin tl kredi çekicem bankadan. halis bey 4 veya 5 bin lira dedi ameliyat için kesin bişi sölemesi için görmesi gerekiyormuş. sizce ne yapmalıyım. ameliyat günü için telefonda konuştum asistanıyla. gündüz muayene edip öğleden sonra ameliyata alıyorum il dışından gelen hastalarını. bnmde öyle olabileceğimi sölediler. çok tereddüt yaşıyorum şuan sizce ne yapmalıyım. memnın kalıp öneren veya memnun kalmayan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi ?