Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof. Dr. Şafak Karslıoğlu - bilgisi olanlar varmi?
Merhaba, ben goz kapagimda revizyon ameliyat icin iyi doktor ariyorum. Safak Karslioglu'nun Turkiyede en iyi okuloplastik cerrah'lardan biri oldugunu duydum. Bu doktora ameliyat olanlariniz varmi? Lutfen paylasirmisiniz?
Merhaba, ben goz kapagimda revizyon ameliyat icin iyi doktor ariyorum. Safak Karslioglu'nun Turkiyede en iyi okuloplastik cerrah'lardan biri oldugunu duydum. Bu doktora ameliyat olanlariniz varmi? Lutfen paylasirmisiniz?
Benim var ama ameliyat değil.. muayene oluyoruz tavsiye üzerine gidiyorum bende 6 ayda bir gideriz işinin en iyilerinden olduğu için bana da başka bir doktor tavsiye etmisti