- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi Bulunmayanick
-
Ben ulun hocada tedavi oluyorum. Simdilik ilac tedavisi goruyorum. Igneler 2 ay sonra basliycak. Amh dusuklugum var ve bana igneler yuksek doz olacak dedi. Ilacsiz yapmasiyla alakali hic birsey soylemedi.
arkadaşlar hocayı tanıyan bilen onunla tedavi görmüş kimse var mı ? Amh düşük hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi yapıyormuş bunu araştırıyorum şuan da , yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba Kızlar,
Benim Anh degerimde 0,14
acaba siz doktora gıttınız mi Ulun Be'
bende başlamak istıyorum
tavsiye uzerıne gıdecegım
siz gittiyseniz nasıl memnun kaldınız mı?
İnstgramdaki meshur boy boy fotograf paylaşan doktorlara gıttım
ama vicdansız bır sekılde soygunculuk yapıyorlar
en cok duygularımızı
Dediğiniz gibi yüksek doz mu başladı pekiEvet canim biz de dun basladik Ulun Beyle tedaviye. Igne verdi. Hemsiresi nasil yapilacagini anlatti vs. Iyi bir doktor ben memnunum canim.
Dediğiniz gibi yüksek doz mu başladı peki
Evet canim biz de dun basladik Ulun Beyle tedaviye. Igne verdi. Hemsiresi nasil yapilacagini anlatti vs. Iyi bir doktor ben memnunum canim.
Kaç folükül gördüğüne göre değişir kaç gördü ? Şimdiki süreçte önemli olan folüküllerin o ilaçlara cevap verip büyümesi. Bol su için yürüyüş yapın gece uykusuz kalmayın ve yumurtalık çevresine masaj yapın . 300 doz normal tüp bebek dozu inş güzel cevap verir
Yok canim opu ben anadolu yakasinda oturdugum icin florance nightingale'de olacak kiziltoprakta.Benim arkadaş oldu dondurulmuş yaptı canım ona sen sor yine de öğrenmek için sonuçta sayı azlığı değil mi senin problemin muhtemelen ilaçların kaçına tepki verdiğini gördükten sonra söyleyecek opu medicalde miymiş yine
CAnım ilaçsız aret kamer de yapıyor bende ona gideceğimarkadaşlar hocayı tanıyan bilen onunla tedavi görmüş kimse var mı ? Amh düşük hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi yapıyormuş bunu araştırıyorum şuan da , yardımlarınızı bekliyorum
prof.ulug bey ilaclı tedavi yapıyor.... iyi doktor olduğunu söylüyolar .... ilgili ve alakalı.... arkadasımın 1 adet negatifi var halen tedavide simdi havuz yöntemini deniyolar.... ben henüz kendisine gitmedim .... arkadasımın bebeği olursa gidicem.....arkadaşlar hocayı tanıyan bilen onunla tedavi görmüş kimse var mı ? Amh düşük hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi yapıyormuş bunu araştırıyorum şuan da , yardımlarınızı bekliyorum
Sizinde mi amh düşük üç folikül gördü bende aret bey klomenle tüp bebek yapıoruzCAnım ilaçsız aret kamer de yapıyor bende ona gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?