Prof dr Ulun Uluğ ' da tedavi gören var mı?

Bulunmayanick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
475
478
103
arkadaşlar hocayı tanıyan bilen onunla tedavi görmüş kimse var mı ? Amh düşük hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi yapıyormuş bunu araştırıyorum şuan da , yardımlarınızı bekliyorum

Ben ulun hocada tedavi oluyorum. Simdilik ilac tedavisi goruyorum. Igneler 2 ay sonra basliycak. Amh dusuklugum var ve bana igneler yuksek doz olacak dedi. Ilacsiz yapmasiyla alakali hic birsey soylemedi.

Ben ulun hocada tedavi oluyorum. Simdilik ilac tedavisi goruyorum. Igneler 2 ay sonra basliycak. Amh dusuklugum var ve bana igneler yuksek doz olacak dedi. Ilacsiz yapmasiyla alakali hic birsey soylemedi.

arkadaşlar hocayı tanıyan bilen onunla tedavi görmüş kimse var mı ? Amh düşük hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi yapıyormuş bunu araştırıyorum şuan da , yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Kızlar,

Benim Anh degerimde 0,14
acaba siz doktora gıttınız mi Ulun Be'
bende başlamak istıyorum
tavsiye uzerıne gıdecegım
siz gittiyseniz nasıl memnun kaldınız mı?

İnstgramdaki meshur boy boy fotograf paylaşan doktorlara gıttım
ama vicdansız bır sekılde soygunculuk yapıyorlar
en cok duygularımızı

Merhaba Kızlar,

Benim Anh degerimde 0,14
acaba siz doktora gıttınız mi Ulun Be'
bende başlamak istıyorum
tavsiye uzerıne gıdecegım
siz gittiyseniz nasıl memnun kaldınız mı?

İnstgramdaki meshur boy boy fotograf paylaşan doktorlara gıttım
ama vicdansız bır sekılde soygunculuk yapıyorlar
en cok duygularımızı

Evet canim biz de dun basladik Ulun Beyle tedaviye. Igne verdi. Hemsiresi nasil yapilacagini anlatti vs. Iyi bir doktor ben memnunum canim.

Kaç folükül gördüğüne göre değişir kaç gördü ? Şimdiki süreçte önemli olan folüküllerin o ilaçlara cevap verip büyümesi. Bol su için yürüyüş yapın gece uykusuz kalmayın ve yumurtalık çevresine masaj yapın . 300 doz normal tüp bebek dozu inş güzel cevap verir

Kaç folükül gördüğüne göre değişir kaç gördü ? Şimdiki süreçte önemli olan folüküllerin o ilaçlara cevap verip büyümesi. Bol su için yürüyüş yapın gece uykusuz kalmayın ve yumurtalık çevresine masaj yapın . 300 doz normal tüp bebek dozu inş güzel cevap verir

Inatla kac folikul gordugunu soylemedi yalniz senin yumurtalar da iyi gorunuyorlar baya dedi. Ama hic yorum yapmadi.israrla sordugum halde suanda detay verebilmek icin cok erken dedi. Herhalde simdiden heveslendirmek istemiyor hak veriyorum aslinda. Bir de dondurmadan taze transfer edecek sanirim hemsiresi genelde dondurmadigini soyledi.

Benim arkadaş oldu dondurulmuş yaptı canım ona sen sor yine de öğrenmek için sonuçta sayı azlığı değil mi senin problemin muhtemelen ilaçların kaçına tepki verdiğini gördükten sonra söyleyecek opu medicalde miymiş yine

Benim arkadaş oldu dondurulmuş yaptı canım ona sen sor yine de öğrenmek için sonuçta sayı azlığı değil mi senin problemin muhtemelen ilaçların kaçına tepki verdiğini gördükten sonra söyleyecek opu medicalde miymiş yine
Yok canim opu ben anadolu yakasinda oturdugum icin florance nightingale'de olacak kiziltoprakta.
Sen nerde tedavi görüyorsun suanda? Hangi asamadasin?

Bahçecideyim CNm embriyolar beşinci güne gidemiyor moladayım artık ben biraz ara vermem lazım . Sen birdahaki gittiğinde folükül sayını sor büyüklüklerini sor

prof.ulug bey ilaclı tedavi yapıyor.... iyi doktor olduğunu söylüyolar .... ilgili ve alakalı.... arkadasımın 1 adet negatifi var halen tedavide simdi havuz yöntemini deniyolar.... ben henüz kendisine gitmedim .... arkadasımın bebeği olursa gidicem.....

Kızlar ben de ulun bey ile tedavideyim. Dün medikal park göztepe hastanesinde yumurtalarım alındı. 9 tane yumurta varmış ama sadece 3 tanesi döllendi :(
Ulun bey’den çok memnunuz. Sizi inanılmaz rahatlatıyo esprileriyle konuşmalarıyla. Hayırlısıyla hamile kalırım inşallah ama sonuç negatif bile çıksa tekrar ulun hocayla devam edeceğim mutlaka, size de tavsiye ederim. Hiç olmazsa bir kere gidin tanışın derim. Sorularınız olursa yanıtlarım

Arkadaşlar ben de geçen cuma Bahçeci Umut tüp bebek merkezinde Doç Dr Çem Çelik ile ön görüşmeye gittim. Mekan güzeldi. Doktor da iyi karşıladı. Amh düşük benim de. Benim kafama yattı aslında 3 takviye yazdı Omepa falan. Eşim in aklına yatmadı.O ara burda Prof Dr Ulun Uluğ hakkında yorumlar okudum.Onu aradık. Bugün için randevu verdiler. Sekreteri ve hemşiresi vardı muayenehanesinde. Çok kibarlar. Bizden bilgi ve tahlilleri alıp, doktora verdiler anlattı hemşiresi. 10dk sonra biz girdik. Ulun beyin özgeçmişini okuyunca iyi bir doktor demiştim. Profesör. Umut tüp bebek merkezinde çalışmış. Şişli Memorialda Prof Dr Semra Kahramanla da çalışmış. (Ki bu doktor hanımı da beğenmiştim.) Benim de şu ana kadar içime sinen en iyi doktor oldu Ulun bey. Kesinlikle esprili,samimi.İşinde uzman. Kimsenin söylemediği şeyleri söyledi. Nerdeyse 45dk odasında kaldık. Göğüs ve ve vajinal muayene etti. Tsh ımın yüksek olduğunu söyledi.(3.95ti) 7-8tane vitamin ve tsh için ilaç yazdı. 48kiloyum. En az 51 kg ol dedi.Bir ay sonra gideceğiz bakalım hayırlısı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim☺️

Ben cem çelik ulun ulug da üç kez denedim negatif oldu bu yıl aret kamere gittim yumurta rezervinin az aldıgını söyledi bilseydim vakit kaybetmeden denerdim

Back
X