Prof. ERKUT ATTAR Hoca'yı tanıyan var mı lütfen yardımcı olun

ceylan_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
3
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. tüp bebek için 3. denememi yapacağım ve doktorumu değiştirmek istiyorum. Erkut Hocayı önerdiler ama ben kendisi ile ilgili internet üzerinden çok az bilgi sahibi olabildim. Lütfen bana yardımcı olun

Arkadaşlar bu başlık bir hayli eski fakat şimdilerde Erkut Attarı doktor olarak seçmek isteyen ve bilgi edinmeye çalışan arkadaşlara yardımcı olması adına yazıyorum ki kesinlikle kendisinden uzak durun. Tüp bebek tedavilerinizi muhakkak bu konuda ekip olarak çalışan merkezlere ve hastanelerde yaptırın. Bu tip insanların elinde para, umut ve zaman kaybedersiniz. Bana uyguladığı yanlış tedavi ve teşhisler sonucunda çok kötü günler geçirdim halada geçirmeye devam ediyorum.

Arkadaşlar bu başlık bir hayli eski fakat şimdilerde Erkut Attarı doktor olarak seçmek isteyen ve bilgi edinmeye çalışan arkadaşlara yardımcı olması adına yazıyorum ki kesinlikle kendisinden uzak durun. Tüp bebek tedavilerinizi muhakkak bu konuda ekip olarak çalışan merkezlere ve hastanelerde yaptırın. Bu tip insanların elinde para, umut ve zaman kaybedersiniz. Bana uyguladığı yanlış tedavi ve teşhisler sonucunda çok kötü günler geçirdim halada geçirmeye devam ediyorum.
arkadaşım bir insanı suçlamak bu kadar kolay mı gerçekten? madem ortaya bir şey atıyorsunuz açıklayın da biz de bilelim. yalan yanlış insanların umutlarına leke düşürmeyin. ben de kendisinde tüp bebek yaptırdım ve sonuç pozitif. sen öyle yaşamışsın, ben böyle yaşamışım ve bu o insanın çok kötü bir doktor olduğunu, kesinlikle gidilmemesi gerektiğini mi gösterir? lütfen insanları karalarken biraz daha düşünün arkadaşlar

Back
X