Herkese merhaba. İzmir’de profesör Yakup Erata ile doğumunu gerçekleştirmiş arkadaşlardan geri dönüş almak isterim. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler
Herkese merhaba. İzmir’de profesör Yakup Erata ile doğumunu gerçekleştirmiş arkadaşlardan geri dönüş almak isterim. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler
Merhaba, Yakup Bey'in gebelik takibi için çok iyi olduğunu birkaç kişiden duymuştum. Ama doğum konusunda bir bilgim yok. Ben de gebelik için doktor arayışındayım. Sanırım Yakup Bey'e gideceğim, internette hiç bilgi yok hakkında. Bugün telefonla da ulaşamadım, fiyatlar nasıl, süreç nasıl ilerleyecek hiçbir bilgim yok. Sizin gebelik takibinizdeki doktorunuz da mı Yakup Bey?
Merhaba, Yakup Bey'in gebelik takibi için çok iyi olduğunu birkaç kişiden duymuştum. Ama doğum konusunda bir bilgim yok. Ben de gebelik için doktor arayışındayım. Sanırım Yakup Bey'e gideceğim, internette hiç bilgi yok hakkında. Bugün telefonla da ulaşamadım, fiyatlar nasıl, süreç nasıl ilerleyecek hiçbir bilgim yok. Sizin gebelik takibinizdeki doktorunuz da mı Yakup Bey?
Merhaba, evet Yakup Bey’e gidiyorum. İnternet yorumları iyi aslında google üzerinden bakabilirsiniz. +90 (506) 384 68 87 bu numaradan ulaşmayı deneyebilirsiniz. Ben muayene ücreti söylemeyeyim şimdi değişebilir. Çok esprili, güleryüzlü bir doktor. Sadece ben çok evhamlıyım ama doktor bey daha rahattır. Evhamıma karşılık alamadığımda kafam karışıyor ultrasonuna ve cevaplarına çok güveniyorum. Enerjisini de seviyorum. Ama bazı şeyleri sizin hatırlatmanız ve tekrar etmeniz gerekiyor, unutabilir. Mükemmel doktor da yok gerçi. Arada soru işaretlerim olsa da genel olarak güveniyorum. Eşim de kontrollerime mutlu gidiyor doktoru sevdiği için