progen pen kullanıp hamilen kalanlar

cici86cici

Allahım mucizeni yasat bize
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
24
5
38
merhaba kızlar ben poliskitik over hastasıyım, bebek istiyoruz ,dr bana progen pen iğneye başladı dün aranızda bu iğneyi kullanıp hamile kalanlar varmı bilgi ve yasanmışlıklarınızı paylaşırmısınız benimle.çok korkyorum bebek sahibi olamayıycam diye

merhaba kızlar ben poliskitik over hastasıyım, bebek istiyoruz ,dr bana progen pen iğneye başladı dün aranızda bu iğneyi kullanıp hamile kalanlar varmı bilgi ve yasanmışlıklarınızı paylaşırmısınız benimle.çok korkyorum bebek sahibi olamayıycam diye
canım ben 4. tup denmmde verdı dr hep gnal f kullndım sukur hamıym..bende de pko var. hamıle kalmak ılacla ılgısı yok adı farklı gorvlerı aynı yumurtaları gelıstrmk ıns bebegıne kavusrsun bu sefer olmazsa da sonrakı denmde olur ınan

canım bugün 5o ml başladım yalnız benim kafamın sağ tarafında bi damar yumağı varmış ilaca devam edersem kanama yaparmışbugün iğneği bıraktım.çok üzgünüm ne olacak bilmiyorm.iğnede elime kaldı dr arıycam yarınbakalım nasıl bi tedavi uygulayacak

canım bugün 5o ml başladım yalnız benim kafamın sağ tarafında bi damar yumağı varmış ilaca devam edersem kanama yaparmışbugün iğneği bıraktım.çok üzgünüm ne olacak bilmiyorm.iğnede elime kaldı dr arıycam yarınbakalım nasıl bi tedavi uygulayacak
allah allah cok ılgınc ılk kez duydum boyle bısey bu durumu yenı mı ogrendın kı 50 öl baya da az ben 225 vurukdum hep.. 50 ıle buyumz kı zaten cok dusuk neyse hakkında hayırlııs olsun gelısmelerı haber et olur mu

X