progestan ile gebe kalan var mı ?

Hayde arkadaşlar ne kadar ilginç sorular var burda !
Progestan bir hormondur düşük tehditinde kullanılıyor.Normalde vücudun üretir ama yetersiz olduğunda gebeliklerin düşükle sonlanmaması için verilir..

Hayde arkadaşlar ne kadar ilginç sorular var burda !
Progestan bir hormondur düşük tehditinde kullanılıyor.Normalde vücudun üretir ama yetersiz olduğunda gebeliklerin düşükle sonlanmaması için verilir..

+1
Hakikaten yani.:işsiz:
Düşük önleyen hormon ilacıdır.
Genelde riskli gebeliklerde verilir.

Neden kulaktan dolma bilgiler ile uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Düzgün bir kadın doğum uzmanına gidin, ister devlet ister özel, oturup güzel güzel konuşun.
Çarelerinizi bu şekilde bulun.
Gereksiz yere hormon ilaçları ile yüklemeyin vücudunuzu.
Ve lütfen, kulaktan dolma bilgilerle yapmayın hiç bir şeyi!

+1
Hakikaten yani.:işsiz:
Düşük önleyen hormon ilacıdır.
Genelde riskli gebeliklerde verilir.

Neden kulaktan dolma bilgiler ile uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Düzgün bir kadın doğum uzmanına gidin, ister devlet ister özel, oturup güzel güzel konuşun.
Çarelerinizi bu şekilde bulun.
Gereksiz yere hormon ilaçları ile yüklemeyin vücudunuzu.
Ve lütfen, kulaktan dolma bilgilerle yapmayın hiç bir şeyi!
Dr a gittim birincisi.ikincisi hamile degilim dusuk tehdutim falan da yok dolayisiyla ama dr progestan vardi hormon oldugunu biliyoruz kadin dogum ilaclarinin cogu hormon iceriyor bilginize

Doktorum bana da verdi bunu, yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz. İki ay kadar sonra başlayacağım, önce folik asit kullanacağım. Yan etkileri çok fazlaymış ama bunun :KK43: Forumda da çok başlık var, düşük önlemek için ama rahmi destekliyormuş sanırım. Bu haftasonu gittiğimde bir daha konuşmayı düşündüm ben de doktorumla.

Sana ağızdan alacaksın mı dedi yoksa vajinal mı? Eczacı iki türlü alınabiliyor, doktor ne dedi deyince şaşırdım.

Kadın doğum ilaçlarının hormon içerdiğini söylediğin için teşekkür ederim unuttum galiba :))

1.si her ilacın yan etkisi olur.yan etkiler ve faydalar kişiden kişiye değişir.
2.si Tahlil sonucunda progesteron hormonun düşük çıktıysa desteklemek amacıyla vermiştir.
3.sü Progesteron hapının en hızlı etki edeceği şekil vajinal fitil olarak kullanmaktır.Nedeni ise direk vajina içinde çözünüp 200 mg veya 100mg ise vücut tamamı alır çok daha etkili olur.
4.sü Evet progesteron hormonu rahmi gebeliğe hazırlar ayrıca süt yapımını gerçekleştiren hormondur.
Ancak sadece hamile kalmak için gereksiz yere asla ama asla alınmaz.
En doğal yöntem bol bol taze sıkılmış nar suyu için hem rahim duvarını kalınlaştırır hemde mis gibi vitamin deposu :))

Kadın doğum ilaçlarının hormon içerdiğini söylediğin için teşekkür ederim unuttum galiba :))

1.si her ilacın yan etkisi olur.yan etkiler ve faydalar kişiden kişiye değişir.
2.si Tahlil sonucunda progesteron hormonun düşük çıktıysa desteklemek amacıyla vermiştir.
3.sü Progesteron hapının en hızlı etki edeceği şekil vajinal fitil olarak kullanmaktır.Nedeni ise direk vajina içinde çözünüp 200 mg veya 100mg ise vücut tamamı alır çok daha etkili olur.
4.sü Evet progesteron hormonu rahmi gebeliğe hazırlar ayrıca süt yapımını gerçekleştiren hormondur.
Ancak sadece hamile kalmak için gereksiz yere asla ama asla alınmaz.
En doğal yöntem bol bol taze sıkılmış nar suyu için hem rahim duvarını kalınlaştırır hemde mis gibi vitamin deposu :))
Narı bilmiyordum, ben de içeyim, ohh mis :)
Bana tahlil sonuçlarım çıkmadan kullanacağız dedi, muayeneden sonra söyledi rahim duvarım incelmiş. Pkosluyum. Doktor yan etkisinden dolayı 10kere sakın gündüz alma, gece al sersemletir, iç direkt uyu filan dedi, prospektüsü de okuyunca o yüzden korktum biraz da ama el mahkum içeceğiz şartsa. Bu nar suyunu söylediğiniz için de çok teşekkür ederim :)

VALLA BANA VAJİNAL AL DEMEDİ ZATEN BECEREMEM KOYMAYI:)AĞIZDAN ALIRIM İLACI.ENDOMTRİUM 5 MM DEDİ İNCE DEMEDİ AMA BANA 14.GÜN SABAH AKŞAM HEM SOĞAN SUYU İÇ HEMDE PROGESTAN AL DEDİ 15 GÜN KULLAN DEDİ.GEBELİĞİN DEVAMLILIĞINI SAĞLAR DEDİ.MUHTEMELEN SOGAN SUYULA KALIRSAM DÜŞMESİN DİYE PROGESTAN VERDİ.

Doktorum bana da verdi bunu, yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz. İki ay kadar sonra başlayacağım, önce folik asit kullanacağım. Yan etkileri çok fazlaymış ama bunun :KK43: Forumda da çok başlık var, düşük önlemek için ama rahmi destekliyormuş sanırım. Bu haftasonu gittiğimde bir daha konuşmayı düşündüm ben de doktorumla.

Sana ağızdan alacaksın mı dedi yoksa vajinal mı? Eczacı iki türlü alınabiliyor, doktor ne dedi deyince şaşırdım.
BİŞEY DEMEDİ CNM AĞIZDAN ALCAM

slm kızlar sadece progestan içip hamile kalan var mı ?

Canım merhaba. pko var bende. hamile kalmak istiyorum diye doktor progestan verdi. sende de sanırım aynı durum varmış ve görüyorumki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sendeki etkisini soracaktım. soğan kürü de yaptın mı? nasıl hamile kaldın?

Canım merhaba. pko var bende. hamile kalmak istiyorum diye doktor progestan verdi. sende de sanırım aynı durum varmış ve görüyorumki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sendeki etkisini soracaktım. soğan kürü de yaptın mı? nasıl hamile kaldın?
Cnm evet sogan kuru de yaptim asilama da yaptirdim olmayinca tüp bebek denedim 28 haftalik hamileyim;)

Back
X