Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayde arkadaşlar ne kadar ilginç sorular var burda !
Progestan bir hormondur düşük tehditinde kullanılıyor.Normalde vücudun üretir ama yetersiz olduğunda gebeliklerin düşükle sonlanmaması için verilir..
Dr a gittim birincisi.ikincisi hamile degilim dusuk tehdutim falan da yok dolayisiyla ama dr progestan vardi hormon oldugunu biliyoruz kadin dogum ilaclarinin cogu hormon iceriyor bilginize+1
Hakikaten yani.
Düşük önleyen hormon ilacıdır.
Genelde riskli gebeliklerde verilir.
Neden kulaktan dolma bilgiler ile uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Düzgün bir kadın doğum uzmanına gidin, ister devlet ister özel, oturup güzel güzel konuşun.
Çarelerinizi bu şekilde bulun.
Gereksiz yere hormon ilaçları ile yüklemeyin vücudunuzu.
Ve lütfen, kulaktan dolma bilgilerle yapmayın hiç bir şeyi!
Narı bilmiyordum, ben de içeyim, ohh mis :)Kadın doğum ilaçlarının hormon içerdiğini söylediğin için teşekkür ederim unuttum galiba :))
1.si her ilacın yan etkisi olur.yan etkiler ve faydalar kişiden kişiye değişir.
2.si Tahlil sonucunda progesteron hormonun düşük çıktıysa desteklemek amacıyla vermiştir.
3.sü Progesteron hapının en hızlı etki edeceği şekil vajinal fitil olarak kullanmaktır.Nedeni ise direk vajina içinde çözünüp 200 mg veya 100mg ise vücut tamamı alır çok daha etkili olur.
4.sü Evet progesteron hormonu rahmi gebeliğe hazırlar ayrıca süt yapımını gerçekleştiren hormondur.
Ancak sadece hamile kalmak için gereksiz yere asla ama asla alınmaz.
En doğal yöntem bol bol taze sıkılmış nar suyu için hem rahim duvarını kalınlaştırır hemde mis gibi vitamin deposu :))
BİŞEY DEMEDİ CNM AĞIZDAN ALCAMDoktorum bana da verdi bunu, yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz. İki ay kadar sonra başlayacağım, önce folik asit kullanacağım. Yan etkileri çok fazlaymış ama bununForumda da çok başlık var, düşük önlemek için ama rahmi destekliyormuş sanırım. Bu haftasonu gittiğimde bir daha konuşmayı düşündüm ben de doktorumla.
Sana ağızdan alacaksın mı dedi yoksa vajinal mı? Eczacı iki türlü alınabiliyor, doktor ne dedi deyince şaşırdım.
slm kızlar sadece progestan içip hamile kalan var mı ?
Cnm evet sogan kuru de yaptim asilama da yaptirdim olmayinca tüp bebek denedim 28 haftalik hamileyimCanım merhaba. pko var bende. hamile kalmak istiyorum diye doktor progestan verdi. sende de sanırım aynı durum varmış ve görüyorumki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sendeki etkisini soracaktım. soğan kürü de yaptın mı? nasıl hamile kaldın?